Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 18:38)
Na,manuoju dar nei viena klientė nesiskundė smile.gif
Tiesiog reikia parinkti atitinkamą aliejaus kiekį ir viskas ,jokių skausmų,tik mėgavimasis masažu ir atsipalaidavimas:)

Kolege, nepasakok- sau jau antrus metus šlaunikes masažuojuosi smile.gif
Atsakyti
Na,aš tik sakau, ką man kitos sako smile.gif o kaip tau tai nežianau ,čia kiekvieno asmeninis reikalas:D
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 19:09)
Na,aš tik sakau, ką man kitos sako smile.gif o kaip tau tai nežianau ,čia kiekvieno asmeninis reikalas:D

Klientėms nedarau šio masažo, nors ir moku. Norint sutvarkyti savo celiulitą, reikia darbuotis rimtai ir pastoviai. Tą darau pati su savo kojytėmis...
Atsakyti
Tai aš tą kuo puikiausiai žinau:) Bet kiekvienas gali pasakyti savo asmeninę nuomonę biggrin.gif Taigi...
Atsakyti
Vienai gal labiau skauda, kitai maziau, bet jaucia visos, kuo sitas masazas nuo kitu skiriasi. O masazuoti reiktu visgi limfos tekejimo kryptimi stengtis. Taip mane moke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 14, 19:39)
Vienai gal labiau skauda, kitai maziau, bet jaucia visos, kuo sitas masazas nuo kitu skiriasi. O masazuoti reiktu visgi limfos tekejimo kryptimi stengtis. Taip mane moke smile.gif

Taip ir darau, o ką? Man skauda, nors maniau, kad ilgą laiką masažuodama įprasiu. Neįpratau.
Atsakyti
Man irgi skauda...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 14, 20:53)
Man irgi skauda...

Man irgi, kai kuriose vietose negaliu masažuot... verysad.gif
Čia gal nuo celiulito laipsnio priklauso, jei jo beveik nėra, tai ir skausmo mažiau? g.gif
Atsakyti
Mano nedidelis celiulitas, bet vis vien skauda...
Atsakyti
Nuo kuno jautrumo priklauso. Vienos pripranta ir gali daryt stipriau, o kitos - ne. As pati nepriprantu...
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 18:38)
Na,manuoju dar nei viena klientė nesiskundė smile.gif
Tiesiog reikia parinkti atitinkamą aliejaus kiekį ir viskas ,jokių skausmų,tik mėgavimasis masažu ir atsipalaidavimas:)

lotuliukas.gif Pats maloniausias ir labiausiai atpalaiduojantis.
Nu gal skauda ir ne visoms vienodai, bet kad anticeliulitinio masažo metu galima būtų atsipalaiduoti ir mėgautis tai schmoll.gif . nebent kokioms mazochistėms.
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2008 11 15, 14:39)
lotuliukas.gif Pats maloniausias ir labiausiai atpalaiduojantis.
Nu gal skauda ir ne visoms vienodai, bet kad anticeliulitinio masažo metu galima būtų atsipalaiduoti ir mėgautis tai schmoll.gif . nebent kokioms mazochistėms.

Tris kartus man teko būti modeliu, kai mokė anticeliulitinio masažo. Kad nerėkčiau, pasiūlė duoti įsikąsti bambuko lazdelę...smile.gif Nežinau, kurioje to masažo vietoje reikėjo atsipalaiduoti ir mėgautis? lotuliukas.gif
Bet kai pati tą skausmą patiri, žinai, kad ir klientėms skauda, todėl gali bent pasakyti: per kančias- į žvaigždes...
Neskauda, kai darai limfodrenažinį su bambuko lazdelių ryšuliuku. Poveikis anticeliulitinis. Bet irgi nėra malonu.
Atsakyti