Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(musipusi @ 2009 04 24, 10:35)
turiu klausima kur jus perkate tas taures?

kaune - stoties turguje.
Atsakyti
QUOTE(donat @ 2009 04 17, 12:51)
Sveiki, prisiskaiciau cia visko, vaziuosiu tuoj ieskot pirkt taureliu ir as  ax.gif
Tik neramu del kapiliaru - o jei ju atsiras, kaip paskui juos panaikint reikia? Ar imanoma? blink.gif  smile.gif

Imanoma panaikinti lazeriu arba injekcijom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 balandžio 2009 - 11:29
kai as tokia masimaliste, tai man labai sunku nepersistengti su tauriu masazu, vis atrodo kuo stipriau darysiu tuo geresni rezultatai bus, bet manu reiketu namie atsargiau daryti tuos masazus kad paskui isnaikins celiulita nereiketu naikinti sutrukinejusiu kapiliaru ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 24, 15:17)
kai as tokia masimaliste, tai man labai sunku nepersistengti su tauriu masazu, vis atrodo kuo stipriau darysiu tuo geresni rezultatai bus, bet manu reiketu namie atsargiau daryti tuos masazus kad paskui isnaikins celiulita nereiketu naikinti sutrukinejusiu kapiliaru ir pan. blush2.gif

Kapiliarai ne sutrukineja, o pavirsiuj matosi tokie raudoni voratinkliai ir pasilieka ant visados, jeigu yra polinkis i tai. Nepersistenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, įsigijau ir aš tas taures smile.gif ...tik pora dienelių dar..., bet mėlynių ir aš prisidariau...labai sunku nutaikyt, kad per stipriai nebūtų, vis atrodo, kad poveikis didesnis bus... biggrin.gif
Aš stumiu taurę nuo šlaunies viršaus žemyn, ar teisingai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur tu tauriu butu galima isigyti Klaipedje? 4u.gif
Atsakyti
mane po masazo taurelemis beria, ar tai sutapimas, ar jums irgi taip buna?
Atsakyti
Nuo tauriu berti neturetu, gal cia kokia alergija masazinio aliejaus sudedamosioms dalims. Nezinau, nepasitaike, kad ka bertu nuo masazo
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 28, 22:52)
Nuo tauriu berti neturetu, gal cia kokia alergija masazinio aliejaus sudedamosioms dalims. Nezinau, nepasitaike, kad ka bertu nuo masazo

ir as stebiuosi. jau pagalvojau, kad butent taurem masazuojantis paodi kai itraukia tai ir visus nesvarumus traukia i pavirsiu (??) pirma irgi maniau nuo kremu, pakeiciau. dabar jau trecia aliejuka bandziau - tas pats. svarbiausiai, kad vienas kitas spuogelis pasirodo mzd per 10 min po masazo, o kita diena pabundu ohoho. net depiliuotis eiti geda doh.gif
Atsakyti
Kokie tie spuogeliai - tik mazi raudoni, ar geltoni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 balandžio 2009 - 22:01
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 28, 23:01)
Kokie tie spuogeliai - tik mazi raudoni, ar geltoni?

raudoni smile.gif
Atsakyti
na kaip skirtingai visoms 4u.gif
as tai darausi savaite kas antra diena, gana stipriai masazuoju, bet salutinio poveikio nepajutau, bet ir rezultatu kol kas nera, gal reikia daugiau laiko ax.gif
ir taure po savaites jau atrodo nebe taip ytraukia, o gal man vaidenasi g.gif

kaip kitom pajuto rezultata?
Atsakyti