Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 30, 12:05)
ax.gif
aš maniau šiaip ar taip-po dušo kaukė jau nebe kaukė  blush2.gif
darysiu daba kitaip

O tau gerai budavo, kai taip darydavai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 30, 13:36)
O tau gerai budavo, kai taip darydavai?

kad dariau dar tik 3k blush2.gif o šiandien neturiu celules aparato-nieko nedarau
tik žinau,kad prieš masažą oda turi būti švari,tai aišku pilingas prieš tai geriau,nors darydavau po to tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Tai studijavau as cia kelias dienas, rinkausi tarp Celiules ir siu tauriu. Ir vistik nusprendziau pataupyti pinigelius. Prisijungiu ir as prie jusu kovai su tuo nelemtu celiulitu smile.gif
Isigijau taures ir antra ryta is eiles atlieku sias proceduras smile.gif
Na arba cia labai didelis noras arbais tiesu atrodo jau antra diena matomas nezymus poveikis biggrin.gif
Procedura si is tikro nera labai maloni, bet kenteti tikrai galima. Sutinku kad jei darytu kitas zmogus tai cypciau labiau, bet kai pati sau darau tai viskas gerai, ne taip saves gaila smile.gif

Mano didziausia problema yra pilvas. Po gimdymo mano pilvas atrodo tragiskai. Tikiuosi pasieksiu rezultatu ir galesiu ideti palyginimui nuotrauks "Pries" ir " Po"
Po praeitos vasaros atostogu, turiu geruliu nuotraukyciu, kur visas grozis matosi kuo pukiausiai ir ne tik is arti smile.gif

Labai praverte eilini syki sis forumas smile.gif Praverte visu cia issakyti patarimai, smagu kai vistik moterys gali buti labai draugiskos ir viena kitai padeti bent jau patarimu 4u.gif
Atsakyti
O tik turguose galima nusipirkt jų? doh.gif kaip nenoriu į juos eiti. blush2.gif gal žinote kur kitur? wub.gif
Atsakyti
Aš pirkau iš čia... http://www.safora.lt/agnes/p,125

Dar čia yra...www.rytuzenklai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 04 02, 09:29)
Aš pirkau iš čia... http://www.safora.lt/agnes/p,125

Dar čia yra...www.rytuzenklai.lt  mirksiukas.gif

ar jos abi reikalingos? ax.gif
gal perkam susitarusios po vieną pabandymui(t.y.pakuotėje yra dvi-pasidalinam po vieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 24, 10:42)
Labai brangiai gaunasi visiems ingridientams susipirkti, bet uztat ilgam uztenka.

Nu nepasakyčiau, kad taip jau ir brangiai gaunasi pačiai pasigaminti masažinio aliejuko mirksiukas.gif Aš prisirinkau info apie eterinių aliejų poveiki celiulitui ir padariau taip: nusipirkau iš maximos 0,5 litro kviečiu gemalu aliejaus (kaina apie 20 Lt, bet kaip tik buvo 30 proc. nuolaida) ir 5 rušiu eteriniu alieju iš Eurokos taip pat su nuolaidom - vieno buteliuko kaina gavosi vid. apie 5 Lt. Gavosi apie 40 Lt, o užteks tikrai ilgam cool.gif
Atsakyti
Kodel tokie pigus eteriniai aliejai: ar ju labai mazai ar jie sintetiniai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 05, 15:30)
Kodel tokie pigus eteriniai aliejai: ar ju labai mazai ar jie sintetiniai?

kiekis 10 ml. Aliejai naturalus kiek suprantu g.gif Šiaip brangiau kainuoja ( gal nuo 7 iki 10 Lt), bet buvau užtaikius ant akcijos thumbup.gif
Čia gamintojo puslapiukas:
http://www.aroma-bot...u/aromatherapy/
Atsakyti
Gal ir geri sitie, tik siaip pigus eteriniai aliejai buna sintetiniai ir teigiamo efekto jokio neduoda. Tai perkant reikia labai ziuret, jeigu pigesni.
Atsakyti
Susidomejus, klausyk, pastebejau toki dalyka kad kai tik pradedu masazuotis tauremis( po pertraukos) man padideja slaunu apimtis. ir tikrai taip buna, dazniausiai pastebiu jau antra diena, nes i dzinsus per slaunis vos ilendu blink.gif nepasisaipyk tik kad maziau valgyt reikia, nes maitinuosi normaliai, ir per pora dienu apimtis nuo valgymo taip negaletu padideti...gal cia kokie audiniai pabrinksta? esu visiskai susipainiojus...
Atsakyti
Turbut buna ir taip. Kazkur skaiciau apie po vakuumo pasidaranti audiniu "uzdegimo" efekta, kuris yra nepavojingas. O gal per smarkiai masazuojiesi? Gal rimciau kazkas pasidaro?
Atsakyti