Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

nu as jau po keturiu kartu galejau pasidziaugti sviezesne, dregnesne oda, tokia gyvesne jiman pasirode. bet paskui kazkaip apleidau (matyt labai grazi pasijutau lotuliukas.gif ), taigi negaliu pasakyti kaip ten su celiulitu, bet reikes vel pradeti g.gif
Atsakyti
Aš taureles nusipirkau dar birželio pradžioj, dar ir mamai užgriebiau.. Aš pradėjau tingėti.. blush2.gif Bet mama pasirodo sąžiningai tęsė kiekvieną vakarą, tai kai rugpjūtį pamačiau jos kojas thumbup.gif Celiulitas žymiai mažesnis, džinsai per šlaunis laisvi pasidarė... Tai ir aš vėl apsišarvavau kantrybe, braukausi vakarais.. ax.gif
Atsakyti
o kiur dar kaune butu galima tas taures nusipirkt? tik stoties turguj? kokia ju kaina?
Atsakyti
[quote=edditka,2008 10 16, 14:14]
o kiur dar kaune butu galima tas taures nusipirkt? tik stoties turguj? kokia ju kaina?

as taures pirkau 10.06d. stoties turguje,mokejau 17lt..Paskaitinek,senoje temoje,lyg ir maciau kad kazkur dar Kaune ju yra. smile.gif
Atsakyti
o kur siaulietes mamos tokius stebuklus perka?pasidalinkim prekybos "taskais" ok.gif
Atsakyti
As irig noriu tauriu ax.gif

Kur jas Panevezy surasti?????? g.gif
Atsakyti
[quote=aaaidi,2008 10 17, 16:02]
[quote=edditka,2008 10 16, 14:14]
as taures pirkau 10.06d. stoties turguje,mokejau 17lt..Paskaitinek,senoje temoje,lyg ir maciau kad kazkur dar Kaune ju yra. smile.gif
[/quote]
aš ati pas savo kosmetologę pirkau,pakuotėje jos 2 yra bigsmile.gif
Atsakyti
Aš darau masažą su taurėmis (vakuuminis - anticeliulitinis) Gal ką sudominsiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 17:50)
Aš darau masažą su taurėmis (vakuuminis - anticeliulitinis) Gal ką sudominsiu 4u.gif  4u.gif

Kolege, už dyka nenorėčiau lotuliukas.gif Nesu mazochistė...
Atsakyti
Ir kodėl gi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 18:25)
Ir kodėl gi? biggrin.gif

Skauda labai. Man užtenka pačiai sau su taure pasidarbuoti, kitai neleisčiau nė už ką... Nes pati kai masažuojiesi, tai gali reguliuotis, kad mažiau skaudėtų...
Atsakyti
Na,manuoju dar nei viena klientė nesiskundė smile.gif
Tiesiog reikia parinkti atitinkamą aliejaus kiekį ir viskas ,jokių skausmų,tik mėgavimasis masažu ir atsipalaidavimas:)
Atsakyti