nu as jau po keturiu kartu galejau pasidziaugti sviezesne, dregnesne oda, tokia gyvesne jiman pasirode. bet paskui kazkaip apleidau (matyt labai grazi pasijutau ), taigi negaliu pasakyti kaip ten su celiulitu, bet reikes vel pradeti
Aš taureles nusipirkau dar birželio pradžioj, dar ir mamai užgriebiau.. Aš pradėjau tingėti.. Bet mama pasirodo sąžiningai tęsė kiekvieną vakarą, tai kai rugpjūtį pamačiau jos kojas Celiulitas žymiai mažesnis, džinsai per šlaunis laisvi pasidarė... Tai ir aš vėl apsišarvavau kantrybe, braukausi vakarais..
o kiur dar kaune butu galima tas taures nusipirkt? tik stoties turguj? kokia ju kaina?
o kur siaulietes mamos tokius stebuklus perka?pasidalinkim prekybos "taskais"
As irig noriu tauriu
Kur jas Panevezy surasti??????
Kur jas Panevezy surasti??????
[quote=aaaidi,2008 10 17, 16:02]
[quote=edditka,2008 10 16, 14:14]
o kiur dar kaune butu galima tas taures nusipirkt? tik stoties turguj? kokia ju kaina?
as taures pirkau 10.06d. stoties turguje,mokejau 17lt..Paskaitinek,senoje temoje,lyg ir maciau kad kazkur dar Kaune ju yra.
[/quote]
aš ati pas savo kosmetologę pirkau,pakuotėje jos 2 yra
[quote=edditka,2008 10 16, 14:14]
as taures pirkau 10.06d. stoties turguje,mokejau 17lt..Paskaitinek,senoje temoje,lyg ir maciau kad kazkur dar Kaune ju yra.
[/quote]
aš ati pas savo kosmetologę pirkau,pakuotėje jos 2 yra
Aš darau masažą su taurėmis (vakuuminis - anticeliulitinis) Gal ką sudominsiu
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 17:50)
Aš darau masažą su taurėmis (vakuuminis - anticeliulitinis) Gal ką sudominsiu
Kolege, už dyka nenorėčiau Nesu mazochistė...
Ir kodėl gi?
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 18:25)
Ir kodėl gi?
Skauda labai. Man užtenka pačiai sau su taure pasidarbuoti, kitai neleisčiau nė už ką... Nes pati kai masažuojiesi, tai gali reguliuotis, kad mažiau skaudėtų...
Na,manuoju dar nei viena klientė nesiskundė
Tiesiog reikia parinkti atitinkamą aliejaus kiekį ir viskas ,jokių skausmų,tik mėgavimasis masažu ir atsipalaidavimas:)
Tiesiog reikia parinkti atitinkamą aliejaus kiekį ir viskas ,jokių skausmų,tik mėgavimasis masažu ir atsipalaidavimas:)