Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Sveikos merginos 4u.gif

GAl galit paaiskinti kokiu budu reikai judinti taures: ar jos veikia kai nuo kosulio smile.gif tos? uzdedi kelias ir palieki vienoj vietoj smile.gif (nemanu taip) ar jas judint kakokiu budu reikia, ir kaip susidaro vakumas? man nesuvokiama smile.gif
Celliuless veikimas aiskus, o situ man nelabai, jauciu tauriu efektyvumas didesnis,,, ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 03, 14:24)
GAl galit paaiskinti kokiu budu reikai judinti taures:

ištepi kojas aliejumi ar kremu (kad būtų slidu) tada suspaudi taurę, uždedi ant kojos ir atleidi - ji "prisisiurbia" stiprumą pasireguliuoji kaip nori: daugiau suspausi labiau prisisiurbs. ir tokią prisiurbtą slankioji auštyn - žemyn, ratukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2009 03 03, 14:37)
ištepi kojas aliejumi ar kremu (kad būtų slidu) tada suspaudi taurę, uždedi ant kojos ir atleidi - ji "prisisiurbia" stiprumą pasireguliuoji kaip nori: daugiau suspausi labiau prisisiurbs. ir tokią prisiurbtą slankioji auštyn - žemyn, ratukais mirksiukas.gif

aisku smile.gif aciu 4u.gif aciuks.gif o Kaune ju stoties pozeminej perejoj yra ar dar kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 03, 17:40)
aisku smile.gif aciu  4u.gif aciuks.gif o Kaune ju stoties pozeminej perejoj yra ar dar kur?  ax.gif

as pirkau gydomosios kosmetikos vaistinej, ant gedimino kestucio sankryzos prie traumatologinio ar veneros ligu, nepamenu jau doh.gif (keturis metus jau vln gyvenu) yra paprasta vaistine, salia jos, soboro link yra gydomoios kosmetikos, ten manau ir aliejaus ir kitokio gerio rasi smile.gif
Atsakyti
Laba.. 4u.gif susidomejau ir jau siandien noriu pirkt jas. blink.gif gal kas zinote kur galeciau ju rasti sostineje? ir kaina kokia?

aciu jums labai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 03 03, 16:40)
aisku smile.gif aciu  4u.gif aciuks.gif o Kaune ju stoties pozeminej perejoj yra ar dar kur?  ax.gif

Kaune pirkau stoties turguj rusisku papildu kioske prie Planetos sono. Kaina 15 lt. buvo ir rusiska instrukcija, jeigu norit pacios bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 05, 21:01)
Kaune pirkau stoties turguj rusisku papildu kioske prie Planetos sono. Kaina 15 lt. buvo ir rusiska instrukcija, jeigu norit pacios bandyt smile.gif

ok... aciu 4u.gif reikes eiti ... ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ką tik gavau ir aš tas taures...ar jos tokios kietokos ir yra? Kažkaip įsivaizdavau, kad bus minkstesnės...

Ir kaip, kokiais judesiais jūs masažuojat problemines vietas rankomis, prieš taurių naudojimą.
Atsakyti
Kai sau daraisi užtenka stiprokai patrinti, galima ir pamaigyt, kiek gali.
Atsakyti
Aš naudoju gilų minkymą ir maigymą nykščiais.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2008 10 13, 20:41)
AS irgi pabandziau.Veikia tai super, ypac slaunys jaucia efekta.Ir vyro paprasau kad pamasazuotu su taurelem, bet tas tai negaili manes...Po to jauciuos lyg pora kilogramu numetus, stipriai issunkia.Skaiciau kad dar ir zigzagais galima daryti mirksiukas.gif

rezultatas efektyyvus, bent jau man ir labai dziaugiuosi.
masazuoju viska tik sukamaisiais judesiais pries tai itrinusi aliejumi ar kremu oda.

sekmes visoms besimasazuojancioms. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2009 01 26, 22:01)
Cia galima isigyti taureles
http://www.safora.lt/kiti/p,125
o kaip masazuoti yra salia taureliu aprasyta,as siandien jas gavau,tai einu masazuotis smile.gif

cituoju:
Iš praktikos žinoma, kad net stipriai suspaudus taurelę kapiliarų sienelės nepažeidžiamos.
http://www.safora.lt/kiti/p,125
parasyta cia paskaitykite g.gif
Atsakyti
1. Tai kodėl atsiranda mėlynės per stipriai darant vakuumą ir kodėl padaugėja paviršinių kapiliarų, jeigu "net ir stipriai suspaudus kapiliarų sienelės nepažeidžiamos"?
2. Labai išmintingi ir raštingi tame tinklapyje rašė, tik su gramatinėm klaidom kažkodėl...
Atsakyti