Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Female @ 2009 02 28, 16:05)
jai salone su starvac procedura celiulitui gydyti trunka 60min tai su sitom taurelem masazuotis 3-10min?  blink.gif  nesamone.

Su taurėmis pačiai masažuotis yra saugiau.
Rekomenduočiau prieš pradedant masažuotis pirmiausiai pasidaryti pilingą. Tada naudojami kremai ar aliejai lengviau pateks ten, kur jiems reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 28, 20:53)
Su taurėmis pačiai masažuotis yra saugiau.
Rekomenduočiau prieš pradedant masažuotis pirmiausiai pasidaryti pilingą. Tada naudojami kremai ar aliejai lengviau pateks ten, kur jiems reikėtų.

kodel saugiau? man atrodo kad del ziniu trukumo kaip tik galima su tom taurem namie prisicirkint g.gif as kolkas tai vieninteli pliusa masazavimosi namuose matau tai kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 28, 18:58)
kodel saugiau? man atrodo kad del ziniu trukumo kaip tik galima su tom taurem namie prisicirkint  g.gif  as kolkas tai vieninteli pliusa masazavimosi namuose matau tai kaina  smile.gif

Mano, kaip masažuotojos nuomonė yra tokia: geriau iš lėto, atsargiai. Su aparatais už dyka nesimasažuočiau. O toms, kurios nėra masažuotojos, patarčiau retkarčiais savo kojas visgi parodyti masažuotojai, nes pati ne viską gali pamatyti...Savimi rizikuoti yra kvaila...
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 28, 16:05)
jai salone su starvac procedura celiulitui gydyti trunka 60min tai su sitom taurelem masazuotis 3-10min?  blink.gif  nesamone.

aš ginčytis negaliu, nes pati tik pradedančioji, bet perskaičiau šią temukę ir prieš tai ku buvo....tas laikas labai individualu...kiek nori tiek darykis
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 02 28, 21:32)
aš ginčytis negaliu, nes pati tik pradedančioji, bet perskaičiau šią temukę ir prieš tai ku buvo....tas laikas labai individualu...kiek nori tiek darykis

jei vaistinej perkant vaistus jums atsakytu vaistininkas kaip norit taip ir vartokit, gydytojas - kaip norit taip ir gydykites ir t.t. ir pan.
kad kiek noriu tiek galiu masazuotis tai as zinau, ir galiu isvis nesimasazuot jei noriu... bet klausiu to kas zino - kiek laiko ir kaip daznai tai galima daryti kad butu efektyvu ir kad nepakenkti sau. o siaip pasvaisciojimai manes nedomina.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 28, 19:43)
jei vaistinej perkant vaistus jums atsakytu vaistininkas kaip norit taip ir vartokit, gydytojas - kaip norit taip ir gydykites ir t.t. ir pan.
kad kiek noriu tiek galiu masazuotis tai as zinau, ir galiu isvis nesimasazuot jei noriu... bet klausiu to kas zino - kiek laiko ir kaip daznai tai galima daryti kad butu efektyvu ir kad nepakenkti sau. o siaip pasvaisciojimai manes nedomina.

Pirmiausiai reikia pamatyti tavo kojas- gal tau išvis negalima masažuotis...Aš su savosiomis elgiuosi labai atsargiai- pastaruoju metu daugiau su šiurkščia kempine ir rankšluosčiu jas trinu nei su taure masažuoju...Gi žinau, kad kojos man dar daug metų turės tarnauti ir būti gražios...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 28, 21:49)
Pirmiausiai reikia pamatyti tavo kojas- gal tau išvis negalima masažuotis...Aš su savosiomis elgiuosi labai atsargiai- pastaruoju metu daugiau su šiurkščia kempine ir rankšluosčiu jas trinu nei su taure masažuoju...Gi žinau, kad kojos man dar daug metų turės tarnauti ir būti gražios...

studijuoju medicina jau ketvirtam kurse, taigi apie zmogu ir jo kuna "si bei ta" ismanau, ir matau savo kojas ir matau kad galiu masazuotis, todel ir nusipirkau tas taures.
turejau labai pavirsutiniska klasikinio masazo kursa ir zinau kad jis yra dozuojamas. absoliuciai nieko neismanau apie vakuumini, todel ir klausiu cia, bet kolkas atsakanciuju zinios apie masaza tauremis zinios tokios pacios kaip ir manosios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 28, 20:02)
studijuoju medicina jau ketvirtam kurse, taigi apie zmogu ir jo kuna "si bei ta" ismanau, ir matau savo kojas ir matau kad galiu masazuotis, todel ir nusipirkau tas taures.
turejau labai pavirsutiniska klasikinio masazo kursa ir zinau kad jis yra dozuojamas. absoliuciai nieko neismanau apie vakuumini, todel ir klausiu cia, bet kolkas atsakanciuju zinios apie masaza tauremis zinios tokios pacios kaip ir manosios  rolleyes.gif

Reikia klausti tų, kurios baigę masažo kursus su šiomis taurėmis...Aš nesu baigus, tai neturiu ką patarti. Pati taures kitiems naudoju nebent nugarai masažuoti.
Atsakyti

QUOTE(Female @ 2009 02 28, 20:02)
turejau labai pavirsutiniska klasikinio masazo kursa ir zinau kad jis yra dozuojamas. absoliuciai nieko neismanau apie vakuumini, todel ir klausiu cia, bet kolkas atsakanciuju zinios apie masaza tauremis zinios tokios pacios kaip ir manosios  rolleyes.gif

tikrai buvo daug info ideta ar sioj ar praejusioj temoj....o praktiniu tikru,su patirtim, patarimu nezinau kas gali pasiulyt....
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 03 01, 10:15)
tikrai buvo daug info ideta ar sioj ar praejusioj temoj....o praktiniu tikru,su patirtim, patarimu nezinau kas gali pasiulyt....

Gaila, kad šioje temoje nesilanko nė viena patyrusi masažuotoja, kuri su taurėmis klientes būtų masažavusi ilgą laiką...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 01, 13:10)
Gaila, kad šioje temoje nesilanko nė viena patyrusi masažuotoja, kuri su taurėmis klientes būtų masažavusi ilgą laiką...

tai jau taip, ka as ir sakau smile.gif
Atsakyti
Vaizgante,
rasei, kad su taurem masazuodavaisi kiekv. diena ir istisus metus...kiek min trukdavo Tavo masazas? Ar oda nesuglebo?
Papildyta:
ir rasei, kad ziauriai skauda unsure.gif kodel man neskauda unsure.gif nesu sadomazo.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvilė: 01 kovo 2009 - 14:55