Eurovaistinej pilna visokiu aliejuku - RU (kaina ~30), LT su dumbliais - 19 Lt.
Sakykit, ar butinai pasildyt ta masazo alieju?
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 23, 21:03)
Johnsons baby visiskai masazui netinka. Geriau masazuokites su alyvuogiu aliejum.
Ačiū už atsakymą Tada nusipirksiu specialų masažui
vakar isigijau ir as taures, namie turejau saldancio masazo gelio (tipo metu ar eukalipto), pabandziau...visai nieko, bet pirksiu koki kita aliejuka, nes tas saltis ilgai laikes...bet kojos kazkokios itartinai svelnios patapo, nezinau ar nuo gelio (tipo gaivinantis -drekinantis) ar nuo tauriu...
melyniu jokiu, bet ir suspaudus nestipriai buvau. siaip patiko
melyniu jokiu, bet ir suspaudus nestipriai buvau. siaip patiko
Sveikutes, biskuti sustabdziau masazavima, bet uztat soku, tai save raminu, kad nors nesedziu. Bet va ir vel pradedu. Bijau prasisneket, bet efektas tikrai matosi masazuojantis. O as aliejaus nenaudoju,ji pakeiciu anticeliulitiniu kuno losjonu arba tiesiog drekinamuoju losjonu. Manau svarbu, kad nedingtu noras ta daryti.
Man iškilo klausimas, kaip jus masažuojatės. Nes aš pasitepu kremu, ir pradedu masažuotis, bet man labai greitai tas kremas susigeria, ir šš gaunas, gal visgi geriau masažinį aliejų naudot, kaip manot?
QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 25, 16:49)
Man iškilo klausimas, kaip jus masažuojatės. Nes aš pasitepu kremu, ir pradedu masažuotis, bet man labai greitai tas kremas susigeria, ir šš gaunas, gal visgi geriau masažinį aliejų naudot, kaip manot?
man su masazo geliu irgi tas pats buvo - sakiau koki alieju bandysiu
Nezinau ka senbuves ir didziosios masazuotojos pasakys, bet bent as nusiprausus po dusu kuno nenusluostau o tik truputi nusausinu ir tada tepu kuno losjonu ir jis tikrai taip greit neisigeria, gal mazai tepate?
Kai sau darausi vakuumini, masazuojuosi su DAUG anticeliulitinio kremo.
as irgi nusipirkau tas taureles. pirkau Kaune gydomosios kosmetikos vaistineje. labai nudziugau kad ten radau ir kad nereikejo turguose ieskot tik is to dziaugsmo pamirsau anticeliutinio aliejaus isigyt, tai dabar su paprastu kuno aliejumi masazuojuos.
kiek laiko reiktu viena koja masazuoti, ir kelis kartus per savaite? ir kaip stipriai vakuuma padaryt? kazin kas geriau - stipriau bet trumpiau, ar svelniau ir ilgiau
kiek laiko reiktu viena koja masazuoti, ir kelis kartus per savaite? ir kaip stipriai vakuuma padaryt? kazin kas geriau - stipriau bet trumpiau, ar svelniau ir ilgiau
QUOTE(Female @ 2009 02 28, 13:51)
as irgi nusipirkau tas taureles. pirkau Kaune gydomosios kosmetikos vaistineje. labai nudziugau kad ten radau ir kad nereikejo turguose ieskot tik is to dziaugsmo pamirsau anticeliutinio aliejaus isigyt, tai dabar su paprastu kuno aliejumi masazuojuos.
taigi skaityk tema nuo pradziu ir visus atsakymus rasi.masazuot kas antra diena, 3-10min, stiprumas priklauso nuo tavo noru....
buvau stoties turguj, tai maciau tokie du kioskai rusisku vaistu yra arciau 'planetos' kino teatro, tai yra ten ir tauriu, ir ten pirkau anticeliulitinio aliejaus 7lt buteliukas, labai malonaus kvapo...
QUOTE(Akire3 @ 2009 02 28, 16:53)
taigi skaityk tema nuo pradziu ir visus atsakymus rasi.masazuot kas antra diena, 3-10min, stiprumas priklauso nuo tavo noru....
buvau stoties turguj, tai maciau tokie du kioskai rusisku vaistu yra arciau 'planetos' kino teatro, tai yra ten ir tauriu, ir ten pirkau anticeliulitinio aliejaus 7lt buteliukas, labai malonaus kvapo...
jai salone su starvac procedura celiulitui gydyti trunka 60min tai su sitom taurelem masazuotis 3-10min? nesamone.