Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(rytorasa @ 2009 02 04, 13:26)
mergaitės, vakuuminio masažo kasdien daryti negalima. Reikia leisti odai pailsėti. Be to gali atsirasti problemų su kapiliarais. Šaunu, kad rūpinatės , kad kūnas būtų gražus, bet kas per daug, tas nesveika...  mirksiukas.gif

tai kiek laiko reikia masazuotis su ta taure? kiek dienu i savaite ir po kiek laiko? mano domina slaunis,nes celiulito turiu po gimdimo.... ir kaip ten su tuom kraujagislem? pas mane jie ant slaunu labai matosi po gimdimo,ar neoakenksiu as su ta kapsule dar labiau?
ir dar mana nieko tokio kad dabar vel budama nescia nusprendziau masazuotis kad dar daugiau celiulito neatsirastu?
aciu
Atsakyti
Aš būdama nėščia taurėmis nesimasažuočiau... Geriau nueičiau, kad masažuotoja padarytų kojų limfodrenažinį...
Atsakyti
Jeigu kapiliarai matosi, tai po vakuuminio ju atsirasti gali dar daugiau. Busit be celiulito, bet su kapiliarais isvagotom kojom. Celiulitui salinti yra ir kitokiu masazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 06, 18:41)
Aš būdama nėščia taurėmis nesimasažuočiau... Geriau nueičiau, kad masažuotoja padarytų kojų limfodrenažinį...

taigi negalima i masazus vaikcioti nescioms ar as kazka maisau blush2.gif
Atsakyti
Galima masažuotis neščioms, tik daug ko daryti negalima. Labiau tinka įvairūs paglostymai, o ne taurinis masažas, kuris besilaukiant išvis beveik beprasmis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 07 vasario 2009 - 22:29
QUOTE(mazyle1985 @ 2009 02 07, 22:26)
taigi negalima i masazus vaikcioti nescioms ar as kazka maisau  blush2.gif

Nėščiosioms labai gerai kojų limfodrenažinis.
Atsakyti
parduociau 1 karta bandytas vaakumines taureles,jei susidomejot,prasom i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2009 02 11, 15:43)
parduociau 1 karta bandytas  vaakumines taureles,jei susidomejot,prasom i az 4u.gif

Kodel parduodi? Nesimasazuoji pati?
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 20, 17:41)
Kodel parduodi? Nesimasazuoji pati?

parduodu nes neturiu nei laiko nei kantrybes doh.gif
Atsakyti

beje masazo taureliu nebeturiu drinks_cheers.gif

sekmes visoms kas masazuojasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nailea: 22 vasario 2009 - 21:37
O galima masažuotis naudojant ne masažui skirta aliejuka, o koki kita, pvz., kad ir Jonsons baby?? g.gif
Atsakyti
Johnsons baby visiskai masazui netinka. Geriau masazuokites su alyvuogiu aliejum.
Atsakyti