Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Nusipirkau ir aš masažines taures. Šiandien išbandžiau. Nu bet skausmelis koks... blink.gif Kai kuriose vietose vos iškentėti eina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 30, 10:18)

ax.gif blush2.gif kaip taurėmis masažuoti pilvą? pagal laikrodžio rodyklę?

QUOTE(rytorasa @ 2009 01 30, 21:44)
Nusipirkau ir aš masažines taures. Šiandien išbandžiau. Nu bet skausmelis koks...  blink.gif Kai kuriose vietose vos iškentėti eina...  doh.gif

gal neprisiurbk taip stipriai, iš pradžių švelniau pabandyk mirksiukas.gif Pastebėjau, kad ten, kur daugiausiai riebaliukų susikaupę ir skauda labiau
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 01 30, 22:28)
O gal iš to psl. pirkai ir kokių kosmetinių priemonių nuo celiulito, ar kt.? Iš aprašymų labai nieko sau kosmetikos yra g.gif

Pirkau abrikosu kauliuku aliejuka,tai tikrai geras, issitepu juo ir masazuoju taure. Dar pirkau zaliosios arbatos tabletes, bet nebandziau kolkas, parasyta,kas sureguliuoja kuno svori,pagerina savijauta.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2009 01 26, 21:01)
Cia galima isigyti taureles
http://www.safora.lt/kiti/p,125
o kaip masazuoti yra salia taureliu aprasyta,as siandien jas gavau,tai einu masazuotis smile.gif

as tokias pacias kaip tik siandien pirkau Naujosios Vilnios turgelyje pas moteriske kur ant prekystelio visokias rusiskas kosmetikas issideliojusi. pas ja 15 lt. tik aisku is namu teko isvaziuoti i paieskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 30, 12:18)
Tik neleisk tam tinginiukui toliau vadovaut, nes dažniausiai taip ir būna: darbuojasi merginos iki pirmos pertraukėlės, o paskui ir nebepradeda!  doh.gif
TU STIPRI!!! TU GALI!!!  thumbup.gif

Nu ir prajuokinai tu mane lotuliukas.gif . Jo as stipri ir daug ka galiu, tik va kartais nenoriu ax.gif Va pora dienu nekankinau saves tauremis, bet uztat kiek kilometru nuejau, tai ojei ojei. Save raminu smile.gif , kad nors kazka dariau. Vis sioks toks sportas.
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 01 31, 23:46)
Nu ir prajuokinai tu mane  lotuliukas.gif . Jo as stipri ir daug ka galiu, tik va kartais nenoriu  ax.gif Va pora dienu nekankinau saves tauremis, bet uztat kiek kilometru nuejau, tai ojei ojei. Save raminu  smile.gif , kad nors kazka dariau. Vis sioks toks sportas.

man arodo, kad masažuotis taurėmis ne kasdien ir reikia. Pakanka 3-2 k per savaitę... ax.gif
Atsakyti
Nereikia taurėmis masažuotis kasdien, nes teigiamas poveikis tęsiasi dar 1-2 dienas po masažo.

Pas ką linkę išlįsti viršun ir pasidaryti matomi kapiliarai, toms šitas masažas visai nerekomendojamas. Reikėtų tada naudoti kitokius masažus celiulitui šalinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 vasario 2009 - 11:08
As pirma savaite dariausi kiekviena diena,dabar kas antra darysiu, skauda su tom taurem,pas mane melyniu atsirado ant koju verysad.gif bet ko nepadarysi del grazios figuros. smile.gif
Atsakyti
Nu va o as kiekviena diena ir 30 min. masazuodavau, plius masazas rankomis. Dabar jau nebe darau, nes dar persalau kazkur, tai nera jegu dar tauremis masazuotis.
Atsakyti
mergaitės, vakuuminio masažo kasdien daryti negalima. Reikia leisti odai pailsėti. Be to gali atsirasti problemų su kapiliarais. Šaunu, kad rūpinatės , kad kūnas būtų gražus, bet kas per daug, tas nesveika... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 02 04, 12:26)
mergaitės, vakuuminio masažo kasdien daryti negalima. Reikia leisti odai pailsėti. Be to gali atsirasti problemų su kapiliarais. Šaunu, kad rūpinatės , kad kūnas būtų gražus, bet kas per daug, tas nesveika...  mirksiukas.gif

Masažuodavau kasdien, bet tik po kelias minutes. Nereikia gi persistengti... Jeigu po masažo lieka mėlynės, tikrai negerai...O vakare gi maudaisi, tai išsitrini kojas kempine iki raudonumo. Kam tas kojas kankinti pusę valandos? Tikrai nekaip gali baigtis...
Atsakyti
Dabar zinosiu. ax.gif
Atsakyti