Kadangi radau tik viena uzpildyta tema, leidau sau sukurti jos tesini. Tikiuosi, jog ji vi dar aktuali. Prasom toliau dalintis patirtimi ir patarimais
Senaja tema rasite cia:
Sena tema
Tęsiu ir aš tuos masažus, kantriai laukiu rezultatų
O kiek laiko jau masazuojates?
QUOTE(Moonstruck @ 2008 09 08, 09:44)
O kiek laiko jau masazuojates?
Daugiau nei metai laiko.
Aš tik trečią savaitę įpusėjau
Bet niekaip neatsako patyrusios masažuotojos, ar reikia masažuojant limfos tekėjimo kryptimi kas kartą taurę nukelti ir vėl pradžioje pritraukti, ar galima braukti atgal, nors jau gaunasi prieš limfos tekėjimo kryptį
Pasidalinkite prašau, kaip teisingiau
Bet niekaip neatsako patyrusios masažuotojos, ar reikia masažuojant limfos tekėjimo kryptimi kas kartą taurę nukelti ir vėl pradžioje pritraukti, ar galima braukti atgal, nors jau gaunasi prieš limfos tekėjimo kryptį
Pasidalinkite prašau, kaip teisingiau
Kai masažuoju blauzdas, braukiu tik į viešų; kai šlaunis- įvairiomis kryptimis bei ratukais. Atsargiai šlaunų vidinę pusę, stipriausiai- išorinę. Pilvą- saulute.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 13:35)
Kai masažuoju blauzdas, braukiu tik į viešų; kai šlaunis- įvairiomis kryptimis bei ratukais. Atsargiai šlaunų vidinę pusę, stipriausiai- išorinę. Pilvą- saulute.
Ačiū Aš iki šiol šlaunis masažuodama tik į viršų braukiu, kas kartą taurę nukeliu ir vėl prilipdau. Dabar bus paprasčiau, braukysiu visokiais ratukais O vidinių šlaunų pusių aš beveik visai neliečiu, tik labai silpnu vakkumu kelis kartelius pravažiuoju Pilvą tai ratu aplink bambą suku, o po to kaip spinduliukus į šoną, bet ten visad atsiklijuoja taurė ant šonkaulių užvažiavus
O užpakalį ratukais ar kaip braukyti?
Nesu specė- šio masažo nesimokiau. Taurę naudoju tik savo reikmėms. Užpakalį masažuojuosi įvairiomis kryptimis.
Visada prieš masažuodama taure pirmiausiai stipriai išsimasažuoju rankomis...
Visada prieš masažuodama taure pirmiausiai stipriai išsimasažuoju rankomis...
QUOTE(Knopke` @ 2008 09 09, 21:20)
Sakykite, gal kuri neseniai kur tai Kaune pirkote sias taures?
As praeita savaite pirkau stoties turguj, rusisku papildu kioskelyje. Tas kioskelis yra paciame turgaus kraste is gel. stoties puses, netoli jo pardavineja grybus ir uogas. Jau jeigu as radau, tai jus tikrai rasite
AS irgi pabandziau.Veikia tai super, ypac slaunys jaucia efekta.Ir vyro paprasau kad pamasazuotu su taurelem, bet tas tai negaili manes...Po to jauciuos lyg pora kilogramu numetus, stipriai issunkia.Skaiciau kad dar ir zigzagais galima daryti