Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(Srove @ 2008 09 07, 12:10)
Dabar ziuriu i fotkes ir vel man tie akmenai, kad ir ten kampe  schmoll.gif . Kazin, ar ne primarmalinau, kad i pakrasti sliauzeka uzsodinau? g.gif

Kaip dabar gražiai atrodo tas patvorys thumbup.gif ir eglutėm žymiai geriau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 09 05, 22:04)
anksciau pirkdavau zurnalus apie namus ir i nterjera, kai pasistaciau savo nama pradejau pirkti viska apie aplinka, ir paskutiniu metu vis laukiu zurnalo APLINKA. praeitame numeryje parodyta vieno namo aplinka, kuria galeciau apibudinti: kai pamatai, tai padvelkia prabanga. va ta aplinka as vadinu ir isivaizduoju modernia, kai nera perkrauta gelemis, krumais ir akmenimis....tiesiog viskas su saiku ir savo vietoje  ir tame eksterjere padaryta kalvele atrodo prie nieko nesirisa, bet ji tiesiog pasakiska....paziurek jei turi galimybe

Troja,, g.gif neradau to zurnalo prekybos centruose, yra tik naujas, o ten senovine sodyba.... MErgaites, gal zinot kur dar galima butu gauti? dabar mane suintrigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 09 08, 08:31)
Troja,,  g.gif    neradau to zurnalo prekybos centruose, yra tik naujas, o ten senovine sodyba....  MErgaites, gal zinot kur dar galima butu gauti? dabar mane suintrigavo biggrin.gif

na praeitas numeris buvo pries gerus 3 menesius, o tas zurnalas vadinasi ne APLINKA. jis kazkaip yra mano namai priedas apie aplinka ir buna tik 4 kartus per metus, pabandysiu as tau nufotografuoti ir imesti nuotraukas i foruma
Atsakyti
merginos, o gal zinot, kaip bakopa dauginas noreciau ir kitamet tureti, jau taip nesinori vis pirkti ir peirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 rugsėjo 2008 - 08:02
4u.gif merginos jūs čia augalų žinovės ax.gif gal pasakytumėt,kas čia auga prie mūsų namuko ax.gif
1.čia jei pataikiau tai Vinvytis g.gif
user posted image
2.čia melsvė g.gif Aš ją nupjoviau nes labai baisi buvo,tai ji per porą savaičių labai graži pradėjo augti bigsmile.gif
user posted image
3.čia net nežinau ar gėlė blush2.gif ,bet atsimenu toj vietoj iki nušienavimo kažkas žydėjo biggrin.gif ,irgi porą savaičių praėjo ir ataugo g.gif
user posted image
4.čia gėlė ar piktžolė blush2.gif
user posted image
5. ir čia tikriausiai kažkokia gėlė g.gif
user posted image
6.ir auga keli tokie krūmeliai ax.gif
user posted image
4u.gif labai ačiū,kas pasidalins pavadinimais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 08 rugsėjo 2008 - 08:08

3.čia net nežinau ar gėlė blush2.gif ,bet atsimenu toj vietoj iki nušienavimo kažkas žydėjo biggrin.gif ,irgi porą savaičių praėjo ir ataugo g.gif
user posted image
Cia ta pati melsve kiek iziuriu

5. ir čia tikriausiai kažkokia gėlė g.gif
user posted image

Bergenija
6.ir auga keli tokie krūmeliai ax.gif
user posted image
Buksmedziai
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 09 08, 09:06)
4u.gif  merginos jūs čia augalų žinovės  ax.gif  gal pasakytumėt,kas čia auga prie mūsų namuko  ax.gif
1.čia jei pataikiau tai Vinvytis g.gif
user posted image
5. ir čia tikriausiai kažkokia gėlė  g.gif
user posted image

1.Penkialapis vinvytis
3, Panasu i bijuna
5.Bergenija
6,Buksmedis
Pries tai kelios nuotraukos buvo su melsvemis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 rugsėjo 2008 - 08:11
ačiukas,pakeičiau tą netyčia pasikartojusią foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 10:02)
merginos, o gal zinot, kaip bakopa dauginas noreciau ir kitamet tureti, jau taip nesinori vis pirkti ir peirkti g.gif

Aha man irgi idomu? kaip seklu gauti ne spardese nelabai randu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 09 08, 09:18)
Aha man irgi idomu? kaip seklu gauti ne spardese  nelabai randu g.gif

as ju pardese isvis nerandu schmoll.gif ir dabar dar per google ieskojau apie ja tai nieko nerandu ko man reiktu g.gif o kitamet noreciau ant kalno pasodinti ir kompozicijas us kitom gelytem daryti, nu pirkti tai brangoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 07, 20:47)
O jergus, o as tikejaus, kad cia tik gandai unsure.gif .O sakykit, kada tuos vaikiukus isleidzia, po perzydejimo, ar pavasari?Ar juos reikia paskui po viena isskirstyti

Dalį išleidžia po žydėjimo, dalį pavasarį, galima skirstyti pavasarį, bet aš palieku visą kelmą, man gražiau, kai didelis kupstas sužydi, tada žydi ne po vieną žiedą, o po daug, šiemet pas mane žydėjo 7 žiedynai, fantastiškas vaizdelis buvo.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 09:02)

Dauginasi ūgliukais, reikia išsilaikyti seną krūmą, o pavasariop paskabyti viršūnėles ir prisidaiginti, labai lengvai šaknydijasi.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 08, 09:28)
Dauginasi ūgliukais, reikia išsilaikyti seną krūmą, o pavasariop paskabyti viršūnėles ir prisidaiginti, labai lengvai šaknydijasi.

lb didelis aciukas 4u.gif ir dar tada klausimukas, o kur ji per ziema laikyti g.gif
Atsakyti