Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(Srove @ 2008 09 18, 15:05)

Papildyta:

O spalva jos tokia, kaip cia paveiksliuke?Tokia i alyvine nesa?Nes pas mane ryskiai raudonos, o dabar dar gavau nuzydejusiu 5 kerus, tai galvoju gal ir tokia, kaip pas pacia gali buti? g.gif

Tokia pati, na gal truputi ryskesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2008 09 18, 09:53)
Ziurejau tavo foto, na labai grazu, pasaka, taip ispuoseleta
Labai patiko vienas augalas "Colouphalus braunii", tai tai daugiametis,  pirma karta toki matau

Aciu uz pagyrimus blush2.gif nieks dar pas mane neispuoseleta blush2.gif
O sitas auglaiukas, isliks nebent ziema labai silta bus...

QUOTE(Mamce @ 2008 09 18, 09:59)
Turiu pirmus metus ir pati nezinau, ka su jais daryt...  g.gif Kitoj temoj klausiau, tai merginos sake, kad salavijas daugiametis, atsprogs kita pavasari, tai dabar nupjoviau ir susidziovinau arbatai nuo kosulio. Su rozmarinu irgi panasiai teks pasielgti, manyciau...

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 18, 10:45)
ciobras ziemoja, salavijas taip pat, o su rozmarinu nezinau, pati parsitempiau is sveicarijos 4 krumus ir blaskausi.sakiau 2 paliksiu vazonike, kitus 2 pasodinsiu lauke i savo prieskonyna ir vaiztazolyna, ziuresiu istemps musu ziema ar ne.....gal pamulsciuoti reiktu?

Vakar googlinau, tai pagal rasta info is siu triju rozmarinas gali neperziemoti. Man toks vaizdas susidare. Bet as ji vistieklauke paliksiu. Jei issals - kitamet atsodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 18, 09:54)
Aciu, tai man kad prisises doh.gif , gal nereikia geriau smile.gif

neprisises, jei neleisi seklu brandinti, o nukarpysi perzydejusius ziedus... kai pas tave taip viskas priziureta ir isciustyta, manau prisiseti neimanoma biggrin.gif .

kitu gelyciu ir as nepazystu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 rugsėjo 2008 - 15:33
QUOTE(rokoko @ 2008 09 17, 23:45)
sakyciau, dabar netresk, leisk isisaknyti ir tt. [paprastai netresiame ka tik pasodintu augalu]
tresti, manau, reik pavasari - vos pasirodzius daigams.

aciukas 4u.gif

kalbat apie prieskoninius augalus rolleyes.gif o ar teko girdet apie prieskoniniu augalu spirale mirksiukas.gif cia paveiksliukai,o ir siaip daug informacijos
(nepykit,kad vokiskai ax.gif )
Atsakyti
o ar aš akla ar prekybcentriuose nera snieguoliu pirkti? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
ar nieko prieš, jei aš čia pašmirinėsiu (paskaitinėsiu info, kurios čia be galo daug). Turiu sodybą, taigi augalais užsiiminėju, bet kaip pastebėjau ženkliai žemesniame lygyje nei jūs visi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 09 18, 21:49)
Labas vakaras,
ar nieko prieš, jei aš čia pašmirinėsiu (paskaitinėsiu info, kurios čia be galo daug). Turiu sodybą, taigi augalais užsiiminėju, bet kaip pastebėjau ženkliai žemesniame lygyje nei jūs visi blush2.gif

pašmirinėk, pabūk, parašyk ir lygis ženkliai pakils, nes lankantis čia, tai tampa užkrečiama, kaip epidemijos bacila biggrin.gif
beje, leidau sau pašmirinėti po tavo darbelius, kur nuorodą paraše esi įmetusi ax.gif gražius darbelius kuri wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 18 rugsėjo 2008 - 21:05
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 18, 09:45)
sibiriniu irisu , gal kokiu pasiulymu turite su kuo dera.....

gal nieko naujo nepasakysiu, bet panaudoti sibiriuku ''zole'' gali, ypac jei aukstauge veisle. ta prasme negalvok apie ju ziedus - idejos esme. As taip planuoju juos vienoj vietelej blush2.gif prie spygliuociu. [aisku, kai pazydes - irgi nepatrukdys]
ten visokias ''zoles'' kisiu - asuote, imeperata, viskvas, eraicinus..., dar kaip ''zole'' eis paprasta gaisrena ir sibiriukas [tik zydejimo metu issiskirs, kad sios ''zoles'' - dar ir geles]

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 18, 10:00)
kaip reikia vejoje sodint svogunines.
neramu del vejos,

vakar buvo berods Rozamundos postas - pjaunam [zemyn] U formos gabala, atlenkiam, ikisam reikiamam gylyje svoguniuka, ir uzdedam atgal/prispaudziam.
Man savaime aisku, kad taip patogiausia blush2.gif , uzvakar prikaisiojau pilnaviduriu snieguoliu rolleyes.gif
labai patogu su vaiko metaliniu smelio kastuveliu thumbup.gif

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 09 18, 10:45)
user posted image
oi, levisija

Vida 777, ar tu man toki davei? sakei sunkiai prigyja - dar gyvas, bet...
ar tai levisija buvo?

QUOTE(sobieska @ 2008 09 18, 10:52)
Rokoko, as gavau anciasnape silinge, alpine liutpede, beje ir vienaragi nugriebiau  tongue.gif minejo, kad ir tu toki isigijai

man anciasnapes nebeliko verysad.gif
bet neliudziu, nes, be mugej isigytu, siandien po neitiketino susitikimo dar 6 naujus augaliukus turiu smile.gif
As manau, kad anciasnape silinge geriausiai ziuretusi, jei jos vienoje vietoje augtu daugiau [tokios vietos as deja nebeturiu]. Stai kodel: jos savotiskai lenktos ziedu kekes [megstamos drugiu], ir nuostabiai atrodytu toks tarsi bangavimas is tu kekiu, jei ju butu daugiau. [tiesa, zydedamos tos kekes atsitiesia]

QUOTE(MAMICY @ 2008 09 18, 20:24)
o ar aš akla ar prekybcentriuose nera snieguoliu pirkti? 

Vln Rimi pirkau pilnaviduriu snieguoliu galanthus flore pleno - tikiuos jokios prieziuros vejoje, kaip ir paprastu snieguoliu unsure.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 09 18, 20:49)
Labas vakaras,
ar nieko prieš, jei aš čia pašmirinėsiu

sveika atvykus 4u.gif

Bagira2 ir Srove pavydziu jums daugiam. lopbeliju, tikslaiu, tos raudonos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 18 rugsėjo 2008 - 21:37
Bet aš jų niekur nemačiau pirkti, o gal tik neatkreipiau dėmesio blush2.gif Nors man labai patiko, kai pamačiau nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 18 rugsėjo 2008 - 22:02
QUOTE(rokoko @ 2008 09 18, 21:30)

Vida 777, ar tu man toki davei? sakei sunkiai prigyja - dar gyvas...

neee... jei toks maziukas, tai hebe (Hebe ochracea "James Stirling")

http://flower.onego....ar/ena_3383.jpg
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 09 18, 22:37)
neee... jei toks maziukas, tai hebe (Hebe ochracea "James Stirling")

http://flower.onego....ar/ena_3383.jpg

sita tai zinau, kad hebe - meldziu jos sekmingo ziemojimo rolleyes.gif

kitas toks dar - mini skrotele plokscia prie pat zemes - buvo.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 18, 22:59)
sita tai zinau,  kad hebe - meldziu jos sekmingo ziemojimo rolleyes.gif

kitas toks dar - mini skrotele plokscia prie pat zemes - buvo.

tai gal gencijonas (Gentiana Acaulis) g.gif , daugiau nezinau... (daug kur skaiciau, kad jam reikia rugscios dirvos). Knifofija kazkada sake, kad nepakencia persodinimo, o as ji vis tampau is vietos i vieta, ir dabar visiskai po sakelyte isskirsciau, tai kaip dievas duos...

http://www.srgc.org....ianaAcaulis.jpg
Atsakyti