Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 18, 11:27)
taip tai sinavadas,
turiu toki, dali parsitempiau is mamos , dali pati is seklyciu siemet prisiauginau, labai tinka kaip uzpildantis augalas. man tai jo lapai tkie idomus, lyg su kazkokiu apnaseliu.

Aciu 4u.gif , o gal zinai ka ir apie sekancius?
Atsakyti
Turiu ir as klausima jums, gal kas auginat toki kvietka?
user posted image
Man nepatinka jo augimas, is pat pavasario jis toks sunykes lyg sergantis buvo, po to visama grazume pasirode, ir po zydejimo vel tragiskas vaizdelis, nei pleciasi, nei sejasi, net lapai distrofiski sunyko, kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 18, 11:00)
Mergaites, paprotinkit mane kaip reikia vejoje sodint svogunines.  ax.gif
Kroku cia pasiskaicius i veja nekisiu, bet noreciau sniekzydriu prikaisiot.
Teoriskai mazdau issivaizduoju kaip tai daryt, bet vat neramu del vejos, jeigu nukelus vel paprasciausiai uzdesiu ar prigis. g.gif
Papildyta:

kai sugrazinsi vejos šmoteli atgal i jo vieta,gerai prispausk,jei liko tarpu-juos uzberk zeme ir laistyk,kad nedziutu,turetu prigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 09 18, 11:45)
Turiu ir as klausima jums, gal kas auginat toki kvietka?
user posted image
Man nepatinka jo augimas, is pat pavasario jis toks sunykes lyg sergantis buvo, po to visama grazume pasirode, ir po zydejimo vel tragiskas vaizdelis, nei pleciasi, nei sejasi, net lapai distrofiski sunyko, kodel? g.gif

oi, levisija labai lepus augalelis, nemegsta but dregmeje...

O as ka tik nusiaubiau muge, pilna masina augalu prisikroviau, beje ir su Knifofija pasilabinom, o kartu ir nemazai augaleliu , tokiu gan man nematytu isigijau, pavadinimus tik spejau i popieriu rasyt, "Akontas","Bėrutis"...o dabar kai turesiu laiko, tai jau kad googlinsiuos cool.gif na dar ir skiepyta spygliuoti, melsviu 3 rusis thumbup.gif
Rokoko, as gavau anciasnape silinge, alpine liutpede, beje ir vienaragi nugriebiau tongue.gif minejo, kad ir tu toki isigijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 rugsėjo 2008 - 10:53
Sveikos mergaites 4u.gif ,gal nesupyksit uz nemoksiskuma...ir gal kvaila klausima,bet nepazystu siu kvietku ir nezinau ka su jom daryt,ar nuraut blush2.gif ....ar dar palikt,bo yr ziedu???
Ar jis daugiametis 4u.gif ???

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 18 rugsėjo 2008 - 11:11
QUOTE(rozamunda @ 2008 09 18, 11:50)
kai sugrazinsi vejos šmoteli atgal i jo vieta,gerai prispausk,jei liko tarpu-juos uzberk zeme ir laistyk,kad nedziutu,turetu prigyti  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakot levisija? g.gif ji pas mane atvirksciai saules atokaitoj gyvena antri metai, ir galvoju kame kampas, reiks pasigooglint, gal suzinosiu blush2.gif
Beje noriu pasimaivyt savo daugiamete lobelija iki siol ji pas mane dar zydi aisku, ne taip nuostabiai kaip pries menesi, ji pas mane irgi antramete wub.gif
user posted image
user posted image
Cia vietomis ziedukai irgi perzydeje, kazkaip neprisiruosiau jos visame grazume nufotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 18, 11:25)
Tai reikia zinoti visu pirma, kad tai sinavadas blush2.gif .Aciu smth1 ir uz tokia informacija 4u.gif Nesuprantu tuomet ko cia ismanancios sedi, jei jau taip sunku zodi islementi, ai nu ne tas lygis cool.gif

Suprantu, kai nezinai pavadinimo, pagal paveiksliuka neturi kur paieskot, tai klausi. Bet kai zinai lotyniska pavadinima..Sorry, as suprantu, kad smagu gaut suvirskinta. Bet juk visa laika tai daryt, prasyt, kad kiti pateiktu suvirskinta, nes jie zino...tai kazkaip..

Del kitu tavo pateiktu- nesu tikra, bet panasu i šalavija.

SKUBIAI ir labai reikia dumplunes vaisiu ( su visu kiautu). Gal kas pagelbetu? Arba gal turguj mate?
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2008 09 18, 11:55)
Sveikos mergaites 4u.gif ,gal nesupyksit uz nemoksiskuma...ir gal kvaila klausima,bet nepazystu siu kvietku ir nezinau ka su jom daryt,ar nuraut blush2.gif ....ar dar palikt,bo yr ziedu???

user posted image

user posted image

tai kvapnusis heliotropas,vienmetė gėlė,taip kad galėsi išrauti
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 18, 10:30)
Aciu 4u.gif , o gal zinai ka ir apie sekancius?

visi matyti, bet kaip saziningai studentei viskas isgarave is galvos....... smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shanet @ 2008 09 18, 10:55)

user posted image

user posted image

heliotropas
pas mus vienmete, bet jei netingi ir isinesi vesia sviesia patalpa issaugosi kitais metais bus dar didesnis. siltuose krastuose jie daugiameciai
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 09 18, 09:59)
Turiu pirmus metus ir pati nezinau, ka su jais daryt...  g.gif Kitoj temoj klausiau, tai merginos sake, kad salavijas daugiametis, atsprogs kita pavasari, tai dabar nupjoviau ir susidziovinau arbatai nuo kosulio. Su rozmarinu irgi panasiai teks pasielgti, manyciau...

beveik visas vaistazoles reikia pjauti ir dziovinti kai zydi.. Ciobrelis, salavijas - ne isimtis smile.gif Tada ikirudens spejau ataugti, kaikurios - vel prazysta,kaip juozazole, pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 09 18, 12:37)
Suprantu, kai nezinai pavadinimo, pagal paveiksliuka neturi kur paieskot, tai klausi. Bet kai zinai lotyniska pavadinima..Sorry, as suprantu, kad smagu gaut suvirskinta. Bet juk visa laika tai daryt, prasyt, kad kiti pateiktu suvirskinta, nes jie zino...tai kazkaip..

Del kitu tavo pateiktu- nesu tikra, bet panasu i šalavija.

SKUBIAI ir labai reikia dumplunes vaisiu ( su visu kiautu). Gal kas pagelbetu? Arba gal turguj mate?

O nepagalvojai kartais, kad ir kitam labai skubiai gal reikejo informacijos?Ir vietoj to, kad skaityti morala, gal butu lengviau buve parasyti nezinau ir zinoti nenoriu.Ne visada norisi cia tersti eteri ir aiskinti kodel taip, o ne anaip reikia, gali padek, negali nereikia. cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 09 18, 12:18)
lobelija iki siol ji pas mane dar zydi Cia vietomis ziedukai irgi perzydeje, kazkaip neprisiruosiau jos visame grazume nufotkint blush2.gif

O spalva jos tokia, kaip cia paveiksliuke?Tokia i alyvine nesa?Nes pas mane ryskiai raudonos, o dabar dar gavau nuzydejusiu 5 kerus, tai galvoju gal ir tokia, kaip pas pacia gali buti? g.gif
Atsakyti