QUOTE(Tina* @ 2008 09 14, 23:12)
Jau rasiau anoj, kad man sitas atidalinimas temos nelabai patiko. Kai kuriu dalyviu postai man visada idomus, netgi nuvaziavimai i lankas, o dabar reikia blaskytis per dvi. O gal griztam draugiskai visos i viena?
as tai is viso nzn kaip tada susigaudyt reikes per kelias temas ...
QUOTE(sobieska @ 2008 09 15, 10:04)
Jei velyves su saknimis, tai skaityk kaip kad ir atsidekojo, jei be, tai turbut sumaise kurioj pusej jos kompostine
velyviai yra svoguniniai, taigi ner skirtumo su saknim ar be saknu...
is "Sodo spalvu": rudeniniai velyviai (Colchicum autumnale)...zino savo laika ir prazysta net nepasodinti i dirva. Sausus svogunelius galima sudeti i puodelius ir namuose stebeti, kaip pasirodo daigai, ilgeja koteliai, veriasi ziedai. Tik nepamirskite - velyviai labai nuodingi .
QUOTE(sobieska @ 2008 09 15, 11:20)
Nea, akmenys per brangiai iseitu ir taip turiu kur juos deti, dobiliukai nu nezinau, norisi kazko imantresnio.
tada jau rododendru gyvatvore tikrai prabangiai atrodytu - anksti pavasari zydetu, kol dar darzas "plikas", ir ziema zaliuotu...
QUOTE(rokoko @ 2008 09 15, 11:37)
as jau nebezinau ar noriu . Knifofija matyt mano neformalus angelas sargas - butinai norejau zalcialunkio, po Knifofijos pareiskimo apie jo nuodinguma, tas dejo ir numiriojo... tada norejau pedlapio, ir sitas nusibaige ( taipogi pasak Knifofijos bais nuodingas) - gal tikrai geriau man ju neturet ir klausyt protingu zmoniu perspejimu...