sobieska, melsvės tokiuose pakraščiuose tikrai turėtų neblogai atrodyti tačiau ar verta tarp jų kaišioti žiemę? iš žiemės ne taip paprasta išrankioti šiukšles, nukritusius lapus ir pan., išrauti piktžoles. gal jei jau pasirinktum melsves, tai jas padalink ir susodin tankiau, kad ilgainiui tiesiog graži melsvių eilutė būtų, kaip ten, kur dabar jų veislės sumaišytos, juk neblogai žiūrisi visas pakraštys
ir man ideja su ziemem ir melsvem . O as patvoriu ruosiuosi medetku priset. Tik nezinau ar jas reikia saldytuve pries pavasarine seja palaikyt, ar set is rudens. Gal kas patarsit?
Tiesa turiu ir as zieme, kuri nuo pavasario vis dar zydi, bet ji blogoj vietoj, tiesiai po roze. Kiekviena karta kai noriu lapus nuo zemes nurinkt as turiu ja pakelt, o vargsiuke jau buna isikabinus sakutem i zeme. Tai taip gaunas, kad as ja vis israunu. Turbut man ja reiks mest lauk, bes vis dar gaila.
oi kaip pagalvoju kiek as dar visokiu nesamoniu pridarysiu kol kazka teisngai teisingoj vietoj pasodinsiu.
Tiesa turiu ir as zieme, kuri nuo pavasario vis dar zydi, bet ji blogoj vietoj, tiesiai po roze. Kiekviena karta kai noriu lapus nuo zemes nurinkt as turiu ja pakelt, o vargsiuke jau buna isikabinus sakutem i zeme. Tai taip gaunas, kad as ja vis israunu. Turbut man ja reiks mest lauk, bes vis dar gaila.
oi kaip pagalvoju kiek as dar visokiu nesamoniu pridarysiu kol kazka teisngai teisingoj vietoj pasodinsiu.
QUOTE(rokoko @ 2008 09 15, 13:44)
neblogai, tik Jolaxus avietės man labiau - pati norėjau siūlyt
aukštas, šiaurines [tik prie šių žemėn užtvarą ikast, kad į daržą neitų]
aišku, dėl šviesos tau geriau matyt
aukštas, šiaurines [tik prie šių žemėn užtvarą ikast, kad į daržą neitų]
aišku, dėl šviesos tau geriau matyt
Avietes bus ten kur ir buvo, tik praretintos ir tvarkingiau susodintos, o cia man nesinorejo kavoti tvoros, norejosi pazeme ko nors.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 15, 13:51)
nusiramink, negreitai tai bus, taigi net neverta galvoti ir laukti teisinga yra tai, kad darai, ieškai, o ne snaudi ant palangės galvą ranka parėmus
[ teisinga yra tai, kad darai, ieškai, o ne snaudi ant palangės galvą ranka parėmus
pridursiu: ir nelauki kol kazka kazka padarys
pridursiu: ir nelauki kol kazka kazka padarys
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 15, 13:50)
sobieska, melsvės tokiuose pakraščiuose tikrai turėtų neblogai atrodyti tačiau ar verta tarp jų kaišioti žiemę? iš žiemės ne taip paprasta išrankioti šiukšles, nukritusius lapus ir pan., išrauti piktžoles. gal jei jau pasirinktum melsves, tai jas padalink ir susodin tankiau, kad ilgainiui tiesiog graži melsvių eilutė būtų, kaip ten, kur dabar jų veislės sumaišytos, juk neblogai žiūrisi visas pakraštys
As galvoju, kad ziemes pakavos daugiau zemes ir tada ne taip augs zoles (kaip anoj nuotraukoj, jokia zole neprasiskverbe pro ta kilima)o jei tik melsves, tai neisvengiamai teks raveti, nes lapai ne an tiek platus kad visa plota apimtu, krastai vistiek lieka tusti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 15, 12:47)
Augaliukas vadinasi Juncus unicorn - vikšris "Vienaragis" žiemoja be problemų,
AČIŪ
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 15, 12:51)
O as patvoriu ruosiuosi medetku priset.
Kiekviena karta kai noriu lapus nuo zemes nurinkt as turiu ja pakelt,
Kiekviena karta kai noriu lapus nuo zemes nurinkt as turiu ja pakelt,
bus LT kaimas greit pas tave
Jau klausiau kažkada - ko tuos žiedlapius rankioji? neturi ką veikt? pabandyk leist jiems sudžiūt ir susiliet su žemele ir augaliukais ant jos - labai greitas procesas.
QUOTE(sobieska @ 2008 09 15, 13:58)
As galvoju, kad ziemes pakavos daugiau zemes ir tada ne taip augs zoles (kaip anoj nuotraukoj, jokia zole neprasiskverbe pro ta kilima)o jei tik melsves, tai neisvengiamai teks raveti, nes lapai ne an tiek platus kad visa plota apimtu, krastai vistiek lieka tusti
Tikrai, ir pas mane ten kur auga zieme piktzoliu nerasta.
QUOTE(rokoko @ 2008 09 15, 14:01)
AČIŪ
Jau klausiau kažkada - ko tuos žiedlapius rankioji? neturi ką veikt? pabandyk leist jiems sudžiūt ir susiliet su žemele ir augaliukais ant jos - labai greitas procesas.
Rankioju ne ziedlapius, o lapus nukritusius. Itariu jie nuo miltliges krenta, o gal ruduo . Nerinkciau, bet labai noriu, kad kitais metais roze butu sveika, tai ir purskiu, ir zeme kazkokiais miltukais nuo miltliges barsciau ir tuos lapus rankioju. Bijau, kad grybas gali sekmingai perziemot
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 15, 14:01)
Tikrai, ir pas mane ten kur auga zieme piktzoliu nerasta.
Nu va kaip gerai, ko ne rundapo pakaitalas
QUOTE(smth1 @ 2008 09 15, 09:57)
Tik skalda tai tokia pacia kokia jau turi. Dar nugludintu akmeneliu nuo juros tai nereikia.. ( nors aisku jie grazu, bet negali gi susideti visko kas pasaulyje grazu).
ten, kur mačiau padaryta, tikrai neatrodo perkrauta. Tiesiog pagrupuota kažkiek netoli gebenių "centrinio taško"