Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(Sraunius @ 2008 09 15, 11:17)
lotuliukas.gif AD, o ji vardą tavo žino? Gal nežinojo kaip pasišaukti, niu  tongue.gif
Kai savąjį vienai pasakiau, tai kur bebūčiau ( mato, kad mašina kieme stovi) jau girdžiu vardu bešaukiant - šeštadienį raganę gavau dovanų. Velnias, na planavau pirkti, bet kitokios spalvos. Taip ir pakoreguoja kaimynės visus planus  laugh.gif
O apie ant terasos paliktas gėrybes ( braškes, pomidorus, agurkus, ridikėlius, salotas ir t.t.) jau net nebekalbu. Pagal tarą tik atskiriu, kuris čia kaimynas pasidalino savais turtais ir einu dėkot  biggrin.gif

Kaip smagu kai tokie kaimynai thumbup.gif
va tos kvietkos mane apzaveje wub.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 15, 11:26)
Kaip smagu kai tokie kaimynai  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

wub.gif mielas grazus jaukus kaimo gelynelis. Va prie medinio namuko toksai ir graziausiai ziurisi. Kokia buciau gera anukele savo mociutei, jei kazka panasaus pas save pasodinciau ax.gif
Atsakyti
O! Ir bergenijos čia visai į temą, o geltono namuko be tagečių net neįsivaizduoju, fain wink.gif
( šeštadienį ėjau į mišką spyglių. Parsivilkau ir kibirą spyglių, ir savo išmestų bergenijų keletą gumbų - gerai, kai žinau, kur pasidėjau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 15 rugsėjo 2008 - 10:35
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 15, 08:26)
Kaip smagu kai tokie kaimynai  thumbup.gif
user posted image

norėčiau tokiam name su tokiais gėlynais gyventi wub.gif
Ir gėlynai gražūs, ir namukas, matosi, prižiūrėtas. Gėlynai prie namuko spalvos priderinti, šiltas vaizdas wub.gif
Atsakyti
Ir viska ta pagyvenus moteriske juodom kelnes savo rankom daro. Ir dar biciu ten yra wub.gif . Man tai ten kaip koks rojaus kampelis.
Atsakyti
Pasigerejot graziais vaizdais, o dabar prasau realios pagalbos. Issakykit savo mintis, ka jus sodintumet palei tvora, atkreipkit demesi, ten beveik visada pavesis, o tos obels, kur storas kamienas, kai nuskinsiu obuolius nebus. P.S. zoles nesiulyti, labai nepatogu pjaut, o ir pavesyje ji netokia grazi ax.gif
user posted image
Vėliau parasysiu kokia as nesamone sugalvojau biggrin.gif

Na kad mintys geriau lystu i galva gal muzikike pades biggrin.gif
Pasiklausykit ir...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 rugsėjo 2008 - 10:53
as gal sobieska kazkoki mini vaisiu soda pasidaryciau blush2.gif dobiliukais uzsek. arba akmenais apdek. tu gi moki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bergenijų lysvę lotuliukas.gif Šalia daržo būtų kaip tik, o ir vaistas po širdasmūgio lotuliukas.gif
(pati kalta, tas Shut up! tik taip nesidėliojančiai mintims veikia tongue.gif )

O jei rimtai, tai čia nieks neaišku, reprezentacinė vieta? Kas šalia numatyta būti? Šešelis gal tik nuo tos obels, kurią žadat nupjaut? Kodėl netinka šešėliams skirta žolė - turiu tokį plotelį, normaliai ji ten auga ir atrodo gražiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 15 rugsėjo 2008 - 11:11
QUOTE(sobieska @ 2008 09 15, 08:43)
Pasigerejot graziais vaizdais, o dabar prasau realios pagalbos. Issakykit savo mintis, ka jus sodintumet palei tvora, atkreipkit demesi, ten beveik visada pavesis, o tos obels, kur storas kamienas, kai nuskinsiu obuolius nebus. P.S. zoles nesiulyti, labai nepatogu pjaut, o ir pavesyje ji netokia grazi ax.gif

Tau, kaip akmenų mėgėjai, siūlau special variantą (mačiau gyvai, atrodo elegantiškai) 4u.gif Tiesk plėvelę, pilk smulkios baltos skaldos ir tarpais "pakrapyk" delno dydžio akmenukų nuo jūros (tokių gražių, apvalainų). Ir gebenių pasodink vieną kitą, kad šliaužtų ant žemės (tik nepadaugink, kad skaldos neužgožtų). Vyro sesuo turi pasidariusi, vaizdas nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 09 15, 11:59)
as gal sobieska kazkoki mini vaisiu soda pasidaryciau blush2.gif  dobiliukais uzsek. arba akmenais apdek. tu gi moki   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nea, akmenys per brangiai iseitu ir taip turiu kur juos deti, dobiliukai g.gif nu nezinau, norisi kazko imantresnio
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 15, 12:00)
bergenijų lysvę  lotuliukas.gif Šalia daržo būtų kaip tik, o ir vaistas po širdasmūgio  lotuliukas.gif
(pati kalta, tas Shut up! tik taip nesidėliojančiai mintims veikia tongue.gif )

Bergenijos gal ir nieko, bet bijau su jomis kartu ir sraigiu prisiveist. Kai ju perdaug, gali buti nesveika, pvz pult ant nervu ir t.t. Next tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 15, 12:11)
Tau, kaip akmenų mėgėjai, siūlau special variantą (mačiau gyvai, atrodo elegantiškai) 4u.gif   Tiesk plėvelę, pilk smulkios baltos skaldos ir tarpais "pakrapyk" delno dydžio akmenukų nuo jūros (tokių gražių, apvalainų). Ir gebenių pasodink vieną kitą, kad šliaužtų ant žemės (tik nepadaugink, kad skaldos neužgožtų). Vyro sesuo turi pasidariusi, vaizdas nerealus  wub.gif

Skalda ir dar balta nea, nes nieko panasaus i tai ka siulai neturiu.

Na sukonkretinsiu galbut klausima. Ten yra darzo teritorija ir ateity ji ir liks, jokios kitos naujos paskirties jai nesuteiksiu , nu bent pakolkas. Kadangi nenoriu, kad man ta pakrasti uzimtu, prisodintu visokiu kulturiniu gerybiu, as ji turiu racionaliai panaudoti. Pagal mane t.y grozis:geles, zaluma. Su mama esam susitariusios, kad ji i mano valdas as i jos neisiu, bet kadangi man tas pakrastys jos valdose pasirode negrazus, tai as ji issidirbau ir...nu daugmaz aisku, ane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 rugsėjo 2008 - 11:21
Next tongue.gif

ai sobieska su tavim sunku. vis tiek tau be akmenu negyvenimas. taip kad apsistok ties akmenimis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sakyk savo ideja mes tada ja cia koreguosim.

p.s. nezinau kazkodel man tie akmenai galvoje, gal todel kad visa savaitgali rezgiau minti kur tuos akmenis pilsiu ir kiek man ju reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 15 rugsėjo 2008 - 11:33
QUOTE(sobieska @ 2008 09 15, 09:28)
Na gi mergyckos, greitai pasigirkit, ka nuveiket savaitgali, juk oras tai buvo ziauriai palankus lenkti nugarai prie zemes.

Taigi jau gyriaus, kad 3 arus nukovem blush2.gif O del zemes dirbimo technikos, to plugelio, tai su MB prazondavom situacija ir nieko gero negavom. Kai suzinojo, kad pieva norim suart, tai isvis nenuomavo, sake per mazai galios turi. Bet musu kaimynas turi toki rusiska "zveri", tai MB net po pieva nesiojo, kai jis are. Paskui isvykom atostogaut, visos saknys per ta laika nudziuvo. Grize su sakem ir grebliais viska isrinkom ir pasejom sportine veja. Kaip supratau si veja labiausiai tinkama LT klimatui, skaiciau Kauno dienoj apie tai anglu sodininko pasisakyma, be to keliose skirtingose vietose ja pasiule. Paskui su didele vandens backute viska suvolavom ir dabar laukiam smile.gif
O kitoj vietoj, kur pasejau dobiliukus, tai jie labai prastai dygsta verysad.gif sekla baisiai bjauri,nes smulki. Sakiau pirksiu is naujo, maisysiu su smeliu, gal tada lygiau pasises. Kaip manot?

Atsakyti