Dabar ziuriu i fotkes ir vel man tie akmenai, kad ir ten kampe . Kazin, ar ne primarmalinau, kad i pakrasti sliauzeka uzsodinau?
Cia nauji augaliukai
Mazylis katiliukas zydi
O sito krumelio pavadinima labai noreciau suzinoti, augini zmogus ir nezinai ka
Ai dar norejau paklausti del jukos.Siandien man papasakojo, kad jukai negalima leisti zydeti, zieda reikia nupjauti, nes nuzydejusi mirsta juka.Ar tai tiesa kazin?
tai kodėl pas mane pavasarį patys sudygsta ten kur praeita vasarą augo??? iš patirties sakau kad sudygsta... va ir šiemet pavasarį sudygo bele kur, o aš tik persodinau kur reikia..... ir subujojo ohoho... imesiu kada fotkes iš savo ale sodo...
tai kodėl pas mane pavasarį patys sudygsta ten kur praeita vasarą augo??? iš patirties sakau kad sudygsta... va ir šiemet pavasarį sudygo bele kur, o aš tik persodinau kur reikia..... ir subujojo ohoho... imesiu kada fotkes iš savo ale sodo...
Dabar ziuriu i fotkes ir vel man tie akmenai, kad ir ten kampe . Kazin, ar ne primarmalinau, kad i pakrasti sliauzeka uzsodinau?
Cia nauji augaliukai
Mazylis katiliukas zydi
O sito krumelio pavadinima labai noreciau suzinoti, augini zmogus ir nezinai ka
Ai dar norejau paklausti del jukos.Siandien man papasakojo, kad jukai negalima leisti zydeti, zieda reikia nupjauti, nes nuzydejusi mirsta juka.Ar tai tiesa kazin?
Taip juka miršta, bet aplinkui išleidžia begalą vaikučių, o auginti ir nematyti žiedo Juk tai pats nuostabiausias žiedas, dėl jo ir auginam, laukiam kada pražys.
kaip tik tvarkysimės namo aplinką ir dabar jau galime pradėti nuo nedidelio trikampiuko palei tvorą, kuris gaus rytų ir pietų saulės. o iš vakarų gaus kaimyno tvorą. tai va, ten noriu sodinti šliaužiantį ožekšnį:
gal kuri žinote, kas tiktų jam į kompaniją? kažkoks krūmas ar pan ten nelabai jau tilps, gal tik kokios nors gėlės nes to trikampio plotas kokie 3 kvadratiniai metrai.