Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(Knifofija @ 2008 09 07, 09:39)
Vienos tokios knygos tikrai nėra.

aišku taip ir pagalvojau,kad teks kelias,nes visos įdomios ir visose vis kas nors naujesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Knifofija,2008 09 06, 17:26]
Raktažoles skirstyk drąsiai, o gvazdikėliai neišdygs, juos reikia sėti pavasarį.
Papildyta:

O gal yra kokių gėlyčių, kurias būtų galima iš rudens įsėti? blush2.gif
Atsakyti
Dabar ziuriu i fotkes ir vel man tie akmenai, kad ir ten kampe schmoll.gif . Kazin, ar ne primarmalinau, kad i pakrasti sliauzeka uzsodinau? g.gif
user posted image
user posted image
Cia nauji augaliukai
user posted image
Mazylis katiliukas zydi
user posted image
O sito krumelio pavadinima labai noreciau suzinoti, augini zmogus ir nezinai ka blush2.gif
user posted image

Ai dar norejau paklausti del jukos.Siandien man papasakojo, kad jukai negalima leisti zydeti, zieda reikia nupjauti, nes nuzydejusi mirsta juka.Ar tai tiesa kazin? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 07 rugsėjo 2008 - 12:24
Kažkada kalbėjom apie tarpelius tarp trinkelių: keli pavyzdžiai

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir čia prie aplinkos tongue.gif :

Karutis :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 06, 16:26)
Raktažoles skirstyk drąsiai, o gvazdikėliai neišdygs, juos reikia sėti pavasarį.
Papildyta:

tai kodėl pas mane pavasarį patys sudygsta ten kur praeita vasarą augo??? iš patirties sakau kad sudygsta... va ir šiemet pavasarį sudygo bele kur, o aš tik persodinau kur reikia..... ir subujojo ohoho... imesiu kada fotkes iš savo ale sodo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2008 09 07, 14:05)
tai kodėl pas mane pavasarį patys sudygsta ten kur praeita vasarą augo??? iš patirties sakau kad sudygsta... va ir šiemet pavasarį sudygo bele kur, o aš tik persodinau kur reikia..... ir subujojo ohoho... imesiu kada fotkes iš savo ale sodo... blush2.gif

Tai gal jie pas tave daugiamečiai? Nes aš klausiau apie tuos vienmečius...
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 07, 13:10)
Dabar ziuriu i fotkes ir vel man tie akmenai, kad ir ten kampe  schmoll.gif . Kazin, ar ne primarmalinau, kad i pakrasti sliauzeka uzsodinau? g.gif
user posted image
user posted image
Cia nauji augaliukai
user posted image
Mazylis katiliukas zydi
user posted image
O sito krumelio pavadinima labai noreciau suzinoti, augini zmogus ir nezinai ka blush2.gif
user posted image

Ai dar norejau paklausti del jukos.Siandien man papasakojo, kad jukai negalima leisti zydeti, zieda reikia nupjauti, nes nuzydejusi mirsta juka.Ar tai tiesa kazin? g.gif

Taip juka miršta, bet aplinkui išleidžia begalą vaikučių, o auginti ir nematyti žiedo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Juk tai pats nuostabiausias žiedas, dėl jo ir auginam, laukiam kada pražys.
Atsakyti
Matau yra Knifofija, tai noriu paklausti: keliais asmenimis esi - keliiomis spalvomis prazysti? mirksiukas.gif Zaviuosi jomis, bet turiu tik gelsva. Tokia:

Noriu ryskesniu.
Atsakyti
sveikos smile.gif

kaip tik tvarkysimės namo aplinką ir dabar jau galime pradėti nuo nedidelio trikampiuko palei tvorą, kuris gaus rytų ir pietų saulės. o iš vakarų gaus kaimyno tvorą.
tai va, ten noriu sodinti šliaužiantį ožekšnį:
user posted image

gal kuri žinote, kas tiktų jam į kompaniją? kažkoks krūmas ar pan ten nelabai jau tilps, gal tik kokios nors gėlės unsure.gif nes to trikampio plotas kokie 3 kvadratiniai metrai.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 09 07, 15:20)
Matau yra Knifofija, tai noriu paklausti: keliais asmenimis esi - keliiomis spalvomis prazysti? mirksiukas.gif Zaviuosi jomis, bet turiu tik gelsva. Tokia:

Noriu ryskesniu.

Begalė atspalvių, nuo blyškiai geltonos iki ryškiai oranžinės, būna kombinuotų geltona su oranžine.
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 09 07, 14:01)
Tai gal jie pas tave daugiamečiai? Nes aš klausiau apie tuos vienmečius...

ne ne ne...tikrai ne daugiamečiai...patys paprasčiausi vienmečiai...
Atsakyti
sveikutes, noreciau patarimo kur sodinti geriau VEIGELE, gal zinote kokia cia gali buti rusis su raudonais lapais.
Atsakyti