Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(jolaxus @ 2008 09 12, 16:36)

ačiū notworthy.gif , radau viską, ko reikėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 09 13, 15:35)
Isbegau kieman, o jau salta unsure.gif , tai fotika turbut paskutini karta kieme panaudosiu siemet, nes greit nebus ka fotkinti, rodau savo nauja augaliuka uz akmenu, aisku be pavadinimo blush2.gif (jei kuri zinot gerai butu ir man suzinoti)
user posted image

Srove, nu nepatinka man tavo vaizdai, ypac sitas, nes...jie grazesni negu mano tongue.gif ir pavydziu tokios grazios bakopos. Nu nesiseka man su jomis draugaut nors tu ką, neilgaamzes jos pas mane ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 09 13, 00:14)
Rudeniniai ziedeliai is kiemo  ax.gif  blush2.gif [minus jurginai,  rudbekijos, dar kazkas-- jau rodziausi]

Mergaites, kodel nesirodot VELYVIU? Mb sako: ziurek, tavo kariuomene isrikiuota zydi lotuliukas.gif  o as sakyciau - belaisviai vargsiukai verysad.gif bet vis tiek grazu wub.gif [paskui sukisiu, kur reikia]
user posted image

Blyn, nu grazu ir man tokiu reikia, as busiu 16-20 d. parodoj tai ir ieskosiu kaip nezinau ko. O ju buna tik baltu ir tokiu kaip tavo nuotraukoj, ar dar kokiu nors, kad perdaug neissisokciau su savo norais , kai bobikiu paprasyciau morkavu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 13, 00:38)

Kaip skoningai sukomponuota wub.gif ir akmenuku intarpas cool atrodo
Papildyta:
Pas mane zydinciu augalu ne prudai, na pvz. dar "ledukai"zydi...iki pirmu salnu.Zole tingejau pjauti, nupjausiu rytoj
user posted image[/IMG]
Roze, dar savo galva laiko
user posted image
Va ir mano baltieji apmulciuoti rugscia durpe virziai
user posted image
Idomu tiktai ar as jiems kiek nors pagelbejau apmulciuojant sulaukti kito pavasario. Nedejau jokio plastmasinio apvado, isgyvens tai isgyvens, jei ne reiskiasi bus kitu.

Ai dar va raudoni kokioj stadijoj, dar nepakirpti, nu ner kada doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 rugsėjo 2008 - 19:25
Sobieska tavo ledukai ne žydi, o tiesiog paskendę žieduose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 13, 20:43)
Sobieska tavo ledukai ne žydi, o tiesiog paskendę žieduose  thumbup.gif

aciu 4u.gif jiems idiali ta vieta, siaip jau antrus metus vis po supyne kisu, kitos geles ten nesiziuretu kaip tos.
Va, noriu parodyt, kas turit didelius plotus, kaip juos galit uzpildyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 13, 20:47)

jau klausiau kitoj temoj,kas čia per augaliukai taip kilimu klojas mirksiukas.gif

Kažkaip vienodos man tos dvi temos doh.gif pamirštu kur ką paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 09 13, 21:11)
jau klausiau kitoj temoj,kas čia per augaliukai taip kilimu klojas  mirksiukas.gif

Kažkaip vienodos man tos dvi temos  doh.gif pamirštu kur ką paklausiau  biggrin.gif

Konkreciai rusies nezinau, bet jei paprasysi gulsciuju arba sliauzianciu kadagiu, turetu pasiulyt kazka panasaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 13, 20:19)
Srove, nu nepatinka man tavo vaizdai, ypac sitas, nes...jie grazesni negu mano tongue.gif ir pavydziu tokios grazios bakopos. Nu nesiseka man su jomis draugaut nors tu ką, neilgaamzes jos pas mane ax.gif
Papildyta:

Sobieska nu man atrodo, kad atsales oras paveike tave biggrin.gif Sitas visas dziungles pavasari zadu vel pertvarkyti, daug kas man cia nepatinka, beda nera kur plestis, tai ne pas tave, grozybiu pilna.Isimylejus esu spygliuocius, turbut visa miska uzsiveisiu bigsmile.gif O bakopos siemet, kaip ne keista ir pas mane nebujoja, kaip kitais metais schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 13, 16:00)
Srove, o kokia tvora ateity bus? Matysis visas kaimynės turtas?  bigsmile.gif

Jau turejo buti ta tvora bigsmile.gif lentos kaip ir gatavos ispjautos, ale MB vis laiko stoka, taip kad turetu matytis tik virsuneles kaimynu turto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 27, 13:12)
Čia keramzitas, o kiškio kopūstas nežiemoja, jį reikia iškasti ir svogūnėlius laikyti šiltai.

skaitinėju praeitą temą, o kada juos reikia iškasti?

QUOTE(sobieska @ 2008 09 13, 20:47)
user posted image

vau, patiko thumbup.gif , o kas tarp kadagių? mulčas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 13 rugsėjo 2008 - 22:45
QUOTE(yuki @ 2008 09 13, 23:30)
vau, patiko thumbup.gif , o kas tarp kadagių? mulčas?

Taip, naturalus mulcas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 09 13, 23:30)

manau su tais kiškiakopūsčiais reikėtų tvarkytis panašiai, kaip su kardeliais ar jurginais t.y. iškasti po pirmųjų šalnų ar netgi kol dar šalnos nenukando, ir nieku gyvu neleisti, kad jie užsibūtų žemėje iki įšalo susidarymo, nes tada svogūnėliams tikrai kaput...
tiesa, Srovei pora gražių žodžių - labai gražūs gėlynėliai thumbup.gif žinai, kai pirmam plane vaizdelis gražus, ne net kaimynės turtas tik iš trečio karto už akies užkliūva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 rugsėjo 2008 - 09:18
QUOTE(sobieska @ 2008 09 13, 21:18)
Konkreciai rusies nezinau, bet jei paprasysi gulsciuju arba sliauzianciu kadagiu, turetu pasiulyt kazka panasaus rolleyes.gif

4u.gif mirksiukas.gif ačiuks
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 14, 10:11)
manau su tais kiškiakopūsčiais reikėtų tvarkytis panašiai, kaip su kardeliais ar jurginais t.y. iškasti po pirmųjų šalnų ar netgi kol dar šalnos nenukando, ir nieku gyvu neleisti, kad jie užsibūtų žemėje iki įšalo susidarymo, nes tada svogūnėliams tikrai kaput...

aš laukiu bent jau kol lapai pagels, o jie kaip gyvi taip gyvi. palauksiu dar 4u.gif
Atsakyti