Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(rokoko @ 2008 09 12, 14:11)
Roze is ten isimk, kita jai vieta kieme surask 4u.gif
Nuo kadagio desinen palei tvora sodink aukstesniu augaliuku - ten lyg ir siauroka, tai jie palinks link vandens. o ir tvora tokia dailiai ziuresis, su zaluma.
Prie vandens sodina tradeskante, geltonaji vilkdalgi [pas mane prei prudo naturaliai auga, tiesiog vandeny], gaures [yra ir bordo lapais], kitus ... tik salia kadagio iskart nekisk apvalialapiu [bergenija, gaures], geriau ''smailais'' pereik ar kitaip.
palei ju kojas ar tarp akmenu ikisk ir nuleisk sliauzianciu i vandenuka.
Priekyje priesais vandeni - zemos kilimines.
Tiesa, kiek ten kampe desiniame vietos... gal koks gluosniukas nuleistu sakeles wub.gif
koks grazus akmuo didelis  wub.gif [jei ta cituoju]
ir aisku, miela ziureti...
nesijaudink, ir man kartojasi

na gluosni turiu ir jsi kaip ir neturi vietos pas mane. Vaje kaip tu cia gerai man patarei. na merginos gerosios raitojuosi rankoves ir varysiu savaitgali dirbti. Tikiuosi kazka padarysiu nes labai jau knieti rankas ikisti i zeme. Aisku jei nepakvies kas nors bulvekasiui tai ir padarysiu, bet jei turesiu pakvietima verysad.gif nieko nesugebesiu
Atsakyti
kas gi cia sake kad sobieska neturi manijos? aa
turi sobieska manija ir dar kokia biggrin.gif
biggrin.gif
akmenai, akmenukai
ir didukai ir mazukai
kur paziuri vis akmuo
nu dar retkarciais vanduo
sedi virzis tarp eglaiciu
pantera po obelim
o vijokliniu vinvyciu
papuose jinai stulpus
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 12, 14:44)
biggrin.gif
akmenai, akmenukai
ir didukai ir mazukai
kur paziuri vis akmuo
pantera po obelim
o vijokliniu vinvyciu
papuose jinai stulpus
biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is kedes isvertei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 12 rugsėjo 2008 - 12:54
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 12, 13:44)
biggrin.gif
akmenai, akmenukai
ir didukai ir mazukai
kur paziuri vis akmuo
pantera po obelim
o vijokliniu vinvyciu
papuose jinai stulpus
biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gabumai ne tik apželdinime thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sobieska tau garbe matai apie tave net eilerascius kuria!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 12, 13:11)
koks grazus akmuo didelis  wub.gif [jei ta cituoju]
ir aisku, miela ziureti...
nesijaudink, ir man kartojasi

aciu 4u.gif o kaip tau sitie, jei jau apie akmenis uzsiminei, gal ir Knifofijai bus naudinga, nes jai reikia tvoru akmenu..
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 09 12, 12:22)
raitojuosi rankoves ir varysiu savaitgali dirbti.

bus salta baisiai, o rytoj dar ir lietus, taip kad tinkama apranga ir avalyne.. mirksiukas.gif

diplomante thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 12, 13:44)
biggrin.gif
akmenai, akmenukai
ir didukai ir mazukai
kur paziuri vis akmuo
pantera po obelim
o vijokliniu vinvyciu
papuose jinai stulpus
biggrin.gif

thumbup.gif ko ne ciastuske uch, ach ir...toliau lotuliukas.gif cto vizu to paju
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2008 09 12, 14:13)
sobieska tau garbe matai apie tave net eilerascius kuria!!!!!! lotuliukas.gif

yu.gif dirol.gif taip ir tampa zmones nemirtingais
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 13:14)
aciu 4u.gif o kaip tau sitie, jei jau apie akmenis uzsiminei,

liuks liuks thumbup.gif
na lekiu, geltonu marguciu rudeni svogunai paskelbe oro pavoju lauko sandeliuke doh.gif , mb grasina jas ismest, jei ...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 14:14)
aciu 4u.gif o kaip tau sitie, jei jau apie akmenis uzsiminei, gal ir Knifofijai bus naudinga, nes jai reikia tvoru akmenu..
[user posted image

sveikutes.. isduokit paslapti kas tas pilkas krumelis paskutineje nuotraukoje tarp akmenu, ka tik buvau turguje pakilojau pas bobute ir nesupratau. Atrodo nerealiai bet ta nesugebejo paaiskinti kaip jis augs tik galva kinksejo.. jis didelsi ar ne, zydi ar ne? uz kereli prase 5 lituku, maziuka toki.. ir dar Sobieska, ir kur traukiate tokus grazius akmenis, as irgi jau turbut noriu akmenu. kur ju galima gauti, kazkaip laukuose nesu tokiu maciusi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ita2: 12 rugsėjo 2008 - 13:27
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 12:29)
Tikrai nesistengiu tureti visko, ka turi kaimynai, kazkaip savo ismone stengiuosi atsiderinti, atsirinkti kas butent mano nuomone tinka tam, ar kitam reginy.

O kas butu, jei kaimynai tavo ismone nugvelbtu ir nesirenkant imtu sodinti, ka turi tu biggrin.gif Gautusi 2 vienodos sodybos ir niekas nepasakytu, kuri yra sobieskos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 09 12, 14:26)
sveikutes..  isduokit paslapti kas tas pilkas krumelis paskutineje nuotraukoje tarp akmenu, ka tik buvau turguje pakilojau pas bobute ir nesupratau. Atrodo nerealiai bet ta nesugebejo paaiskinti kaip jis augs tik galva kinksejo..  jis didelsi ar ne, zydi ar ne? uz kereli prase  5 lituku, maziuka toki.. ir dar Sobieska, ir kur traukiate tokus grazius akmenis, as irgi jau turbut noriu akmenu. kur ju galima gauti, kazkaip laukuose nesu tokiu maciusi..

Per daug nesusizavek tuo augaliuku, kaip issiaiskinom cia, jis musuose neziemoja.Jis Calocephalus Brownii verysad.gif
O akmenis vienus radau, kitus pirkau
Atsakyti