QUOTE(rokoko @ 2008 09 12, 14:11)
Roze is ten isimk, kita jai vieta kieme surask
Nuo kadagio desinen palei tvora sodink aukstesniu augaliuku - ten lyg ir siauroka, tai jie palinks link vandens. o ir tvora tokia dailiai ziuresis, su zaluma.
Prie vandens sodina tradeskante, geltonaji vilkdalgi [pas mane prei prudo naturaliai auga, tiesiog vandeny], gaures [yra ir bordo lapais], kitus ... tik salia kadagio iskart nekisk apvalialapiu [bergenija, gaures], geriau ''smailais'' pereik ar kitaip.
palei ju kojas ar tarp akmenu ikisk ir nuleisk sliauzianciu i vandenuka.
Priekyje priesais vandeni - zemos kilimines.
Tiesa, kiek ten kampe desiniame vietos... gal koks gluosniukas nuleistu sakeles
koks grazus akmuo didelis [jei ta cituoju]
ir aisku, miela ziureti...
nesijaudink, ir man kartojasi
Nuo kadagio desinen palei tvora sodink aukstesniu augaliuku - ten lyg ir siauroka, tai jie palinks link vandens. o ir tvora tokia dailiai ziuresis, su zaluma.
Prie vandens sodina tradeskante, geltonaji vilkdalgi [pas mane prei prudo naturaliai auga, tiesiog vandeny], gaures [yra ir bordo lapais], kitus ... tik salia kadagio iskart nekisk apvalialapiu [bergenija, gaures], geriau ''smailais'' pereik ar kitaip.
palei ju kojas ar tarp akmenu ikisk ir nuleisk sliauzianciu i vandenuka.
Priekyje priesais vandeni - zemos kilimines.
Tiesa, kiek ten kampe desiniame vietos... gal koks gluosniukas nuleistu sakeles
koks grazus akmuo didelis [jei ta cituoju]
ir aisku, miela ziureti...
nesijaudink, ir man kartojasi
na gluosni turiu ir jsi kaip ir neturi vietos pas mane. Vaje kaip tu cia gerai man patarei. na merginos gerosios raitojuosi rankoves ir varysiu savaitgali dirbti. Tikiuosi kazka padarysiu nes labai jau knieti rankas ikisti i zeme. Aisku jei nepakvies kas nors bulvekasiui tai ir padarysiu, bet jei turesiu pakvietima nieko nesugebesiu