Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 11:45)
Ar ir tu turi tik savaitgaline sodyba, ar pas tevukus tik gryzti ax.gif
aciu 4u.gif Cia tik maza dalele to, ka jau demonstravau forume ax.gif kai kas pastebes , kad ir vel... biggrin.gif

kai vaizdai tikrai gražūs, visada prašom "ir vėl" thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 09 12, 12:45]

Ne as gyvenu nuolat toj sodyboj. taciau namie neturiu interneto. uztenka ir darbe visa diena pie kompo sedziu.
aciu 4u.gif Cia tik maza dalele to, ka jau demonstravau forume ax.gif kai kas pastebes , kad ir vel... biggrin.gif

gal dar galetum padaryti paslauga? gal gali taip mis toli savo visa baseineli parodyti?
bigsmile.gif zinok, tikrai labai linkiu sekmes ir gero oro bei su nekantrumu lauksiu pirmadienio mirksiukas.gif

tikiu sobieska. Nes zinok as isivaizduoju kiek tau kantrybes reikejo viska taip susitvarkyti. mirksiukas.gif Labai dziaugiuosi kad turi gyslele tokia tvarkytis. As irgi megstu bet kartais is to rasto iseinu is krasto. atrodo ir to ir ano noris. o kai padariau doh.gif paciai ziauru ziuret. biggrin.gif

Pritariu dar ir jolaxus. Visada miela ziureti i tai kas grazu. dar ir dar ir dar ir dar karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 12 rugsėjo 2008 - 10:51
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 12, 11:47)
kai vaizdai tikrai gražūs, visada prašom "ir vėl" thumbup.gif

lotuliukas.gif tai nors persiplesk, kurias dabar nuotraukas man cia det, nu visos tokios grazios nai nai nai lotuliukas.gif Tiek to gal pirmadieni kokiu nors nauju pateiksiu aisku jei upas bus ir bus ka fotkint, vat praeis saltukas ir is dabartiniu grazuoliu gegoniju liks tik nusvirusios parudavusios galvos
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 12:51)
lotuliukas.gif tai nors persiplesk, kurias dabar nuotraukas man cia det, nu visos tokios grazios nai nai nai lotuliukas.gif Tiek to gal pirmadieni kokiu nors nauju pateiksiu aisku jei upas bus ir bus ka fotkint, vat praeis saltukas ir is dabartiniu grazuoliu gegoniju liks tik nusvirusios parudavusios galvos

Visada prasom su foto. as zinok net issiaugau tavo ir kitu graziu kompoziciju foto. PVZ. kitais metais MB darys supynes (savu leliuku dar neturim, bet giminej yra). tai issisaugojau kaip graziai pas tave padaryta po jom su akmenukasi. Man thumbup.gif , todel biski turbut kopijuosimes nuo taves blush2.gif jei galima blush2.gif
Atsakyti
blin, kad dabar is tolo bendro vaizdo kaip ir sviezio neturiu, nebent susidetum tas dvi nuotraukytes

user posted image
ir ta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 12:08)
blin, kad dabar is tolo bendro vaizdo kaip ir sviezio neturiu, nebent susidetum tas dvi nuotraukytes

sudėjau mintyse thumbup.gif labai gražu thumbup.gif
žinai, man atrodo esi viena iš nedaugelio, persirgusi (ar net niekad nesirgusi) ta liga, kai norisi visų augalų, kur pamatai, kas parodo, pašneka ir pan. Matosi tas sveikas derinimo pradas be kaupimo manijos požymių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 11:45)
Papildyta:

Pastebejau, pastebejau mirksiukas.gif . Bet taip grazu wub.gif , kad pasikartojau ir vel pagyriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 12, 12:23)
sudėjau mintyse thumbup.gif labai gražu thumbup.gif
žinai, man atrodo esi viena iš nedaugelio, persirgusi (ar net niekad nesirgusi) ta liga, kai norisi visų augalų, kur pamatai, kas parodo, pašneka ir pan. Matosi tas sveikas derinimo pradas be kaupimo manijos požymių thumbup.gif

ax.gif kaip miela, kad pastebejai.Tikrai nesistengiu tureti visko, ka turi kaimynai, kazkaip savo ismone stengiuosi atsiderinti, atsirinkti kas butent mano nuomone tinka tam, ar kitam reginy.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 12, 12:23)
Pastebejau, pastebejau mirksiukas.gif . Bet taip grazu wub.gif , kad pasikartojau ir vel pagyriau ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as gi zinojau pas ka klausti ir prasyti foto. Sobieska, jolaxus jus nuostabios. oro_buckis.gif sobieska lauksiu tavo nauju foto. aciuks.gif
Atsakyti
Naujausiame SS numeryje yra straipsnis, kurio vaizdinėje medžiagoj lubinai matomi. Gal kuri nors gali iš praktinės pusės papasakot apie juos, kaip sekasi su šiom gėlėm draugauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 12:29)
ax.gif kaip miela, kad pastebejai.Tikrai nesistengiu tureti visko, ka turi kaimynai, kazkaip savo ismone stengiuosi atsiderinti, atsirinkti kas butent mano nuomone tinka tam, ar kitam reginy.

bigsmile.gif kaip gražu mirksiukas.gif

man irgi gražu kai daug žolės ir gėlių minimaliai ,bet gražių ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 09 12, 08:03)
na merginos patarkite man. Noriu pakeisit baseino desinyji sona einant nuo kadagio. ten ikista stiebine ruzava roze ir daugiau galima sakyt nieko. Kokius man augaliukus pirkti? noreciau tokiu biski sliauzianciu ne toks kaip kadagys.

Roze is ten isimk, kita jai vieta kieme surask 4u.gif
Nuo kadagio desinen palei tvora sodink aukstesniu augaliuku - ten lyg ir siauroka, tai jie palinks link vandens. o ir tvora tokia dailiai ziuresis, su zaluma.
Prie vandens sodina tradeskante, geltonaji vilkdalgi [pas mane prei prudo naturaliai auga, tiesiog vandeny], gaures [yra ir bordo lapais], kitus ... tik salia kadagio iskart nekisk apvalialapiu [bergenija, gaures], geriau ''smailais'' pereik ar kitaip.
palei ju kojas ar tarp akmenu ikisk ir nuleisk sliauzianciu i vandenuka.
Priekyje priesais vandeni - zemos kilimines.
Tiesa, kiek ten kampe desiniame vietos... gal koks gluosniukas nuleistu sakeles wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 09 12, 10:13)

koks grazus akmuo didelis wub.gif [jei ta cituoju]
ir aisku, miela ziureti...
nesijaudink, ir man kartojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 12 rugsėjo 2008 - 12:15