QUOTE(Ingerele @ 2008 09 12, 09:21)
Sobieskos cia zodzio irgi laukiu nes ji mano galva beveik profas
baig tu, anokia as cia profe, pati po 10 kartu ikisu iskasu, pavargstu iskasinet, laikinai palieku, o nieko nera pastoviau us laikinuma. Na ka jei butu mano valia, pabreziu MANO, tai man cia ziauriai truksta tokiu augalu kaip bergenija, ajerai, viendienes,kanas cool atrodytu,vnz vyrautu tokia lapu struktura
Visas zydincias tvoros kampe rauciau lauk, ten susodinciau tai ka jau minejau, na dar ir tradeskante graziai isipiestu, man atrodo, kad ten daugiau buna pavesisi tai ir melsviu krumelis butu grazu,o paciame priekyje sodinciau ar tai kilimines ar tai vienmetes zydincias zemauges geles, kad jie neuzstotu vaizdo i vandenuka.
Kaip kad jolaxus minejo pasodinciau svyranciu, kad per akmenis rioglintusi link vandens arba ikisciau tarp akmenu kelis ozeksnius.Kadagys ziurisi graziai, bet ir jam i pora man noretusi kokio nors spygliuocio.
Bet ir tai dar visa tai realizuodama galvos neguldyciau, kad nieko nekeisiu Pas mane viskas vyksta eigoje
Ir dar pamirsau svarbiausia - nuimciau priekyje eile tu smulkiu akmenu, geriau jau leisciau zemei susijungti su zoles kantu ir taip apie visa tvenkinuka, na jei kur tiktu dar pavieni ale kaip nusiridenusi akmeni pamesciau. Priekyje maciau perkunropes grazu, tai salia ju dar marga uolaskele pasodink, sliauziantis silokas graziai i zole isliauztu kazkuriuo tai rakursu. Vnz. susipirk daugmaz visus augalus ir pamrgink susidelioti kad turetum vaizda, o tada jau ir kniskis pasiraitojus rankoves