QUOTE(jolaxus @ 2008 09 10, 14:28)
lauksiu ir aš astrų žiedelių
taigi tau daviau šoninius ūgliukus
, manau, šiemet be žiedelių būsi...
QUOTE(smth1 @ 2008 09 10, 15:45)
Kazkaip su skaiciavimais man gaunasis nekaip. Gal kas zino, kiek zemes reikia uzpildyti 30x30x40 dydzio duobe? 54kg man kazkaip galvoj nesutelpa. Gavosi koks tai ne floriskas klausimas, bet man reik suskaiciuot kiek reikia zemes i duobe, kurioj bus sodinamas augalas.
Žemė sausa ar drėgna? tankis?
Šiandien pajutau diiidelį skirtumą būtent tokį
, kai tampiau pilnus karučius
normalios ir šlapios žemės.
O rimtai, tai jei apie
duobe kalbame, tai
tūrio reik klaust, liaudiškai - talpos. Ir aišku, viskas priklauso nuo šaknyno dydžio sodinamo augalo.
Jei aš tavo duobę įsivaizduoju cm, pora kibirų žemių 12-15 litrų talpos ją užpildytų.
Ar tu irgi mokslo darbą rašai?
tada pas matematikus
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 09 10, 16:26)
kai tik apsikasinėsiu aplink namą tai kreipsiuos ,jeigu turėsit kuom pasidalinti
o ir kitos čia vis pasiūlo kokių augalėlių tai užtai ir paklausiau kaip būtų galima apsikeisti
Su mumis gal ir apsikeistum
, o Knifofija - profesionalė, tai jos verslas. Turbūt į gimines reiktų sueit , jei mainytis nori su ja
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 10, 17:19)
Merginos turiu jūsų labai didelį prašymą, ar galėtumėte nufotografuoti savo vartus su tvorom ir gyvatvores
padarysiu poryt - ne per vėlu bus?
QUOTE(sobieska @ 2008 09 10, 20:15)
Rokoko spec.pranesimas tau : as pries dvi valandas seniuose nusipirkau "green" tulpytes.
ačiū
pries savaitę Traku SSSS jų nebuvo, patikrinsiu.
Pasidalinsiu ''paslaptimi'', kam jas naudosiu [nugi liežuvis niežti].
Noriu sodinti tas ''green spring'' tulpes šalia margalapės melsvės tokios . Derinį knygoj nužiūrėjau, plius ten tarp jų neužmirštuolės. Atrodo diieviškai, neįsivaizduoju idealesnio spalvų derinimo , rimtai - žalios melsvės baltu viduriu ir baltos tulpes žalia juostele... kaip lakoniška ir žavu. Aš be neužmirštuolių apsieisiu.