Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 32

QUOTE(jolaxus @ 2008 09 10, 08:31)

ačiukas reiks ir man taip padaryti bigsmile.gif

nors MB žadėjo man atvežti biški žemių ir sukasti kokiam kampe gabalėlį žemės ax.gif
Atsakyti
sveikos,

Noriu pasigirti, tikiuosi ne per izuliai cia as 4u.gif

Turejau toki nevykusi kampeli
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 10 rugsėjo 2008 - 08:43
QUOTE(Neri29 @ 2008 09 10, 09:26)
sveikos,

Noriu pasigirti, tikiuosi ne per izuliai cia as 4u.gif

Turejau toki nevykusi kampeli
user posted image

Pamegink padidinti, nu nieko neiziuriu, o taip norisi biggrin.gif
Atsakyti
ir pasikvieciau firma, kad padarytu alpinariuma. Labai patiko pati darbo eiga, kaip fainiai vyriokai dirba, ko paklausi, viska nuosekliai isaiskina.

Ir va kas gavosiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2008 09 10, 09:41)
ir pasikvieciau firma, kad padarytu alpinariuma. Labai patiko pati darbo eiga, kaip fainiai vyriokai dirba, ko paklausi, viska nuosekliai isaiskina.

oj, didžiulis pliusas, kad tą "fifinį" mulčą pakeitė - super thumbup.gif
Prižadėk parodyt šitą kampelį pavasarį wink.gif 4u.gif
Atsakyti

Ir va kas gavosiuser posted image

Manau skirtumai akivaizdus biggrin.gif , tik klausimukas, kodel firma dejo balta smulkia skaldele ir ar tas plotelis pakolkas nera tik sasas ar jis su kuo nors dar risasi, ta prasme dar yra tokios pacios strukturos plotu ax.gif As tai supratau ka parasiau, o jus lotuliukas.gif
Atsakyti

tikrai reikšmingas pasikeitimas thumbup.gif
o kuo atskyrė akmenukus nuo žolės? ar klojo ką po akmenukais?
mes čia visaip prisigalvojam, įdomu, kaip tai daro profesionalai... ax.gif
Atsakyti

Prižadėk parodyt šitą kampelį pavasarį wink.gif 4u.gif
[/quote]

Jo ir as pavasario laukiu. Kai visi augalai atsigaus. nes ten tokiu maziuku yra tarp akmenuku, tai dabar nelabai matosi. Butinai parodysiu
Atsakyti
Neri29, o firma ploksciuosius akmenis pati atsiveze, ar cia tu iskazkur prisirankiojai, supranti, man irgi tokiu reikia ax.gif
Atsakyti
tie ploksti akmynys yra dolomitas. yra pirkti kokiuose senukuose smile.gif Tik beda. kad jis reaguoja su vandeniu ir aplinka - po keliu metu teks plauti, jei nenoresi kad butu pajuodes ir pazaliaves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 09 10, 10:04)
tie ploksti akmynys yra dolomitas. yra pirkti kokiuose senukuose smile.gif Tik beda. kad jis reaguoja su vandeniu ir aplinka - po keliu metu teks plauti, jei nenoresi kad butu pajuodes ir pazaliaves smile.gif

blink.gif o man pasirode, kad tai yra ploksti skaldyti akmenys, dolomitas lygtais sviesesnis turi buti g.gif nea, tada dolomito man nereikia, paprasciausiai jis mano sodyboj nesiziures, ne ta aplinka biggrin.gif
Atsakyti
Na Sovieska, tikrai nesupratau ko klausei lotuliukas.gif

Na firma siule deti atskirima nuo zoles, bet man paciai nelabai ta platsmase patinka. nesutikau

O kaip dirbo....
pirmiausia nueme virsutini sluosni zemiu, po to kiek as supratau dare dreneza. sudejo i vietas did.dolomito akmenis.
sudejo augalus i vietas(Kai kurie buvo mano ir neleidau ju persodinti). kai suderinom sodinamu augalu tikslia vieta, i tas vietas pyle zemes, klojo juoda, agro gal kazkokia plevele. na ir pyle ka skaldele. Na ta skalda nera balta, naturoje jos spalva labai tinka prie dolomito.

dar krastams truko akmenu tai siandien turi pabaigti. nzn, gal ka ir praleidau. Tiesa, dar plevele su kazkuo tvirtino prie zemes.

Dolomita pirkau "Zaliasis sodas" 1 kg-0,51 cnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 10 rugsėjo 2008 - 09:14