Na, apie kieki negaleciau labai tikslei pasakyt, nes darau kai nuo agurku lieka marinato. Bet panasiai , triju litru puoda isiverdu buroku. Siaip burokams to marinato labai mazai reikia, tiesiog ,kad butu siek tiek skyscio ,kad puode neprisviltu kai paverdu su sutarkuotais burokais.
TaosKulinarinis idejos tai tikras stebuklas. man kaip jaunai seimininkei tikras issigelbejimas
Sakykit o ka jus darote su burokeliais, kaip juos marinuoti, o gal dar ka skanaus galima is ju padaryti?
Sakykit o ka jus darote su burokeliais, kaip juos marinuoti, o gal dar ka skanaus galima is ju padaryti?
as darau misraine,i sutarkuotus virtus burokelius dedu;virtu pupeliu,troskintu svogunu,morku-bet galima ir be ju.aliejaus,prieskoniu pagal skoni,viska gerai sutroskinu ir i stiklainius.daugiausiai sunaudojam sriubai,
O kaip jus juos marinuojat
QUOTE(lusis @ 2008 09 09, 14:25)
O kaip jus juos marinuojat
Pirmiausia išverdu,nulupu,supjaustau(galima stambia tarka tarkuoti).Pilu šiek tiek vandens,dedu druskos ,acto,keletą kvapių pipirų ir lauro lapų.Visą šitą reikalą-į puodą,užverdu,paverdu apie 15min ir verdančią masę dedu į 0,5 ltr stiklainius.Užsuku,užkloju kaldrą ir palaikau per naktį.Taip niekada nesugenda.Tiesą sakant,viską dedu iš akies .Bet jei reikia,galiu ryt tikslias proporcijas pasakyt...
QUOTE(lusis @ 2008 09 09, 14:25)
O kaip jus juos marinuojat
O as darau su obuoliu sultimis. Tiesiog burokelius isverdu, nulupu, sutarkuoju stambia tarka, uzpilu obuoliu sultimis, pagal skoniu idedu druskos, uzvirinu ir kraunu i sloikus. Viskas.
QUOTE(ddd @ 2008 09 10, 10:29)
O as darau su obuoliu sultimis. Tiesiog burokelius isverdu, nulupu, sutarkuoju stambia tarka, uzpilu obuoliu sultimis, pagal skoniu idedu druskos, uzvirinu ir kraunu i sloikus. Viskas.
Labai labai skanu
Čia lusiai marinato burokėliams receptas : 1ltr vandens,1v.š. druskos,9v.š. acto.Visi kiti prieskoniai-pagal skonį.
QUOTE(lusis @ 2008 09 09, 14:25)
O kaip jus juos marinuojat
Marinuoju su antaniniu obuoliu sultimis. Isverdu burokus, nulupu, sutarkuoju. Uzpilu sultimis, uzverdu ir i stiklainius. 1 litras sulciu - 1 valgomas saukstas druskos. dar idedu lauro lapu ir pipiru.
skani misraine su burokeliais.reikes- 2kg burokeliu,1kg svogunu,1kg pomidoru,1kg paprikos.1stikline acto 9 procentu,300g aliejaus,1st cukraus,3 saukstai druskos.zalius burokelius sutarkuoti,supilti acta,cukru,alieju,, druska,ir kaitinti apie pusvalandi.likusias darzoves sumalti per mesmale ir sudeti i puoda prie troskintu burokeliu,viska gerai sukaitinti ir deti i stiklainius. vargo tikrai nedaug. skanaus :