Ačiū labai Jums
ar kas darote raugintus burokėlius žiemai? ar reikia apvirti, ar ne? kokioje taroje laikote? ar tinka stiklainiai užsukamais dangteliais?
QUOTE(zuikaa @ 2012 09 29, 12:59)
As burokelius darau pagal si kazkur seniai rasta receptuka:
"burokeliu misraine:
4kg burokeliu
1.5 kg pomidoru
1.5kg svogunu
200 g cesnako
0.5kg paprikos
0.5 l aliejaus
0,5stiklines stikline acto
0,5 stiklines cukraus
60g druskos
Svogunus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Burokelius (nevirtus) sutarkuoti. Pomidorus ir paprika sumalti per mesmale ar galima ir supjaustyti gabaliukais, cesnakus smulkiai supjaustyti. Viska (isskyrus cesnakus) sudeti ir pasutinti apie 45 min., baigiant virti sudeti cesnakus, acta, cukru ir druska."
Labai skanu
"burokeliu misraine:
4kg burokeliu
1.5 kg pomidoru
1.5kg svogunu
200 g cesnako
0.5kg paprikos
0.5 l aliejaus
0,5stiklines stikline acto
0,5 stiklines cukraus
60g druskos
Svogunus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Burokelius (nevirtus) sutarkuoti. Pomidorus ir paprika sumalti per mesmale ar galima ir supjaustyti gabaliukais, cesnakus smulkiai supjaustyti. Viska (isskyrus cesnakus) sudeti ir pasutinti apie 45 min., baigiant virti sudeti cesnakus, acta, cukru ir druska."
Labai skanu
Darau ir aš pagal tą receptą , tik į vienus dedu o į kitus nededu česnako. Nes man burokėlių sriuboje nepatinka česnakas
QUOTE(žemuogienė @ 2014 08 31, 18:03)
ar kas darote raugintus burokėlius žiemai? ar reikia apvirti, ar ne? kokioje taroje laikote? ar tinka stiklainiai užsukamais dangteliais?
http://www.beatosvir...nti-burokeliai/