Įkraunama...
Įkraunama...

Burokėliai žiemai

Ačiū labai Jums 4u.gif clap.gif
Atsakyti
ar kas darote raugintus burokėlius žiemai? ar reikia apvirti, ar ne? kokioje taroje laikote? ar tinka stiklainiai užsukamais dangteliais?
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2012 09 29, 12:59)
As burokelius darau pagal si kazkur seniai rasta receptuka:
"burokeliu misraine:
4kg burokeliu
1.5 kg pomidoru
1.5kg svogunu
200 g cesnako
0.5kg paprikos
0.5 l aliejaus
0,5stiklines stikline acto
0,5 stiklines cukraus
60g druskos

Svogunus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Burokelius (nevirtus) sutarkuoti. Pomidorus ir paprika sumalti per mesmale ar galima ir supjaustyti gabaliukais, cesnakus smulkiai supjaustyti. Viska (isskyrus cesnakus) sudeti ir pasutinti apie 45 min., baigiant virti sudeti cesnakus, acta, cukru ir druska."
Labai skanu 4u.gif


Darau ir aš pagal tą receptą thumbup.gif , tik į vienus dedu o į kitus nededu česnako. Nes man burokėlių sriuboje nepatinka česnakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2014 08 31, 18:03)
ar kas darote raugintus burokėlius žiemai? ar reikia apvirti, ar ne? kokioje taroje laikote? ar tinka stiklainiai užsukamais dangteliais?



http://www.beatosvir...nti-burokeliai/
Atsakyti