Įkraunama...
Įkraunama...

Burokėliai žiemai

QUOTE(Inetux @ 2011 10 09, 14:12)
Sveikos, gal kas turit burokėlių su kopūstais receptuka (ale ukrainietiški barščiai)?

Ukrainietiški barščiai

Kopūstai, 1 kilogramas
Burokėliai, 1 kilogramas
Paprika, 0,5 kilogramo
Morkos, 0,5 kilogramo
Svogūnai, 0,5 kilogramo
Pomidorai, 1 kilogramas
Druska, 2 šaukštai
Cukrus, 2 šaukštai
Aliejus, 200 gramų
Actas,100gramų
Gaminimas:
Daržuves susmulkinti, viską į puodą su prieskoniais, troškinti 45 min, pamaišant,gaminimo pabaigoj supilti actą. Karštą masę į stiklainius ir užsukti. Galima daryti ir be paprikos.
Maniškė be paprikos

thumbup.gif gavosi,dar pasidariau su obuoliais irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 10 08, 15:12)
Ule, kiek stiklainiuku gaunasi is sito kiekio? 4u.gif

Man gavosi lygtai 6 puslitriukai ir vienas 0,75 l.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 10 09, 17:32)
Ukrainietiški barščiai

O kopūstai dedami rauginti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 10 24, 17:35)
O kopūstai dedami rauginti?  blush2.gif

aš paprastus dėjau g.gif
Atsakyti
Patarkit, ekspertes!
Noreciau pasidaryt burokeliu ziemai su obuoliu sultimis. Kaip jus manot- ar geriau pirkt obuolius ir spaust is ju sultis, ar bus gerai is nusipirkt gatavu sulciu is parduotuves? gal jos bus per saldzios? g.gif
Atsakyti
aš iš savų spaudžiau, su pirktinėm nežinau, nebandžius g.gif
Atsakyti
Aciu Jurgineli uz atsakyma 4u.gif O tai jos reiskia nesaldintos ir nekaitintos buvo?
Atsakyti
Aš dariau su kaitintom obuolių sultim.Skonis nerealus gavos thumbup.gif Bet sultys naminės buvo. Jei pirkti,tai jos greičiausiai saldintos dar būna g.gif Man skaniau,kuomet sultys rūgštesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 03 gruodžio 2011 - 15:18
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2011 12 03, 13:52)
Aciu Jurgineli uz atsakyma  4u.gif O tai jos reiskia nesaldintos ir nekaitintos buvo?

išspaudžiau sultis, pakaitinau iki užvirimo nugraibydama putas, po to pyliau ant pakaitintų sutarkuotų burokėlių ir vėl neleidau užvirti. Man pavyko biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos, susikonspektavau, bandysiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 12 03, 16:17)
Aš dariau su kaitintom obuolių sultim.Skonis nerealus gavos thumbup.gif Bet sultys naminės buvo. Jei pirkti,tai jos greičiausiai saldintos dar būna g.gif Man skaniau,kuomet sultys rūgštesnės.

As irgi tik su naminem obuoliu sultim burokelius konservuoju smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri galit parasyt receptuka,kaip konservuot jaunus burokeliu lapus?Zadu retint burokelius ir gaila ismest.Aciukas
Atsakyti