as pagal Ules recepta dariau kur su pupelemis, man labai skanus buvo
QUOTE(regna @ 2011 09 16, 23:19)
Rene35,
aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.
aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.
nepykit uz tokia kritika svarainiai yra rugztus tai del to ir klausiu ,nes marinata burokelems darau visalaika saldziarugsti
QUOTE(Rene35 @ 2011 09 17, 09:26)
nepykit uz tokia kritika svarainiai yra rugztus tai del to ir klausiu ,nes marinata burokelems darau visalaika saldziarugsti
Rene35 -nepykstu,nes pyktis gerus darbus paverčia blogiu.
tuo lab,maistą reikia ruošti su meile
Jeigu,Tau teks ruošti burokelius su svarainiais ir su cukrumi pasidalink ,prašau iš anksto,jeigu aš ruošiu pasidalinsiu darbo rezultatais
5 кг винегретной свеклы (на корейской терке)
1 кг перца
0,5 кг лука
2 кг помидор
100гр чеснока
3 шт горького перца (ВСЕ ПЕРЕМОЛОТЬ)
3ст/ложки соли
200гр сахара
0,5 подс/масла
200гр уксуса
Все перемешать, довести до кипения
Варить 30 мин
За 10 мин, до окончания варки+уксус http://www.youtube.c...h?v=Qqe3Rtbiwoo
1 кг перца
0,5 кг лука
2 кг помидор
100гр чеснока
3 шт горького перца (ВСЕ ПЕРЕМОЛОТЬ)
3ст/ложки соли
200гр сахара
0,5 подс/масла
200гр уксуса
Все перемешать, довести до кипения
Варить 30 мин
За 10 мин, до окончания варки+уксус http://www.youtube.c...h?v=Qqe3Rtbiwoo
QUOTE(Ulė @ 2011 08 26, 13:42)
Marinuoti burokėliai žiemai
3 kg. burokėlių
3 stiklinės vandens
1 st. acto
3 šaukštai su kaupu cukraus
2 šaukštai be kaupo druskos
Burokėlius išvirti, sutarkuoti ir supilti į užvirusį marinatą. Visą masę užvirinti ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!
3 kg. burokėlių
3 stiklinės vandens
1 st. acto
3 šaukštai su kaupu cukraus
2 šaukštai be kaupo druskos
Burokėlius išvirti, sutarkuoti ir supilti į užvirusį marinatą. Visą masę užvirinti ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!
Labai ačiū už receptą tikrai viskas gavosi super
Sveiki Ule,
O lentynėlių gražumas
pasi dalink receptais su paprikomis, kaip tu ten darai
O lentynėlių gražumas
pasi dalink receptais su paprikomis, kaip tu ten darai
QUOTE(Ulė @ 2011 09 13, 20:02)
Ulės receptas labai geras. Skonis super ir tikrai marinato užtenka
[quote=georgiana,2011 09 17, 09:23]
as pagal Ules recepta dariau kur su pupelemis, man labai skanus buvo
[/quoteo koks tas receptelis
as pagal Ules recepta dariau kur su pupelemis, man labai skanus buvo
[/quoteo koks tas receptelis
labai skani misraine
issiverdam 3 kg burokeliu, sutarkuojam o tada dar dedam
1 kg paprikos
1 kg svogunu
2,5 sauksto druskos
0,5 l vandens
1,5 stiklines cukraus
1,5 stiklines acto
1 stikline aliejaus
viska patroskinam 30 min ir i stiklainius. greita ir labai skanu.
issiverdam 3 kg burokeliu, sutarkuojam o tada dar dedam
1 kg paprikos
1 kg svogunu
2,5 sauksto druskos
0,5 l vandens
1,5 stiklines cukraus
1,5 stiklines acto
1 stikline aliejaus
viska patroskinam 30 min ir i stiklainius. greita ir labai skanu.
QUOTE(regna @ 2011 09 16, 23:19)
Rene35,
aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.
aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.
Burokėliai savaime saldūs,( nebent pakliuvo pirktiniai, pertręšti).
Mėginau šiemet su perpus skiestom spanguolių sultimis ir trupučiu druskos, aštrumas vos vos jaučiasi.Taip pat (galbūt buvo minėta, nes visos temos neperskaičiau) su pomidorais, tiksliau marinatas iš pomidorų ir truputį druskos.Aštrumo ir nedaug, visų į stiklainius nesudėjau, iškart viriau sriubą, man ir šeimynai buvo skanu.
QUOTE(Ulė @ 2011 08 26, 13:42)
Marinuoti burokėliai žiemai
Ule, kiek stiklainiuku gaunasi is sito kiekio?
Sveikos, gal kas turit burokėlių su kopūstais receptuka (ale ukrainietiški barščiai)?