QUOTE(*AMRI* @ 2009 09 05, 10:04)
Na as sia misraine irgi bandziau daryti,bet man joje skonio truksta.Jauciasi tokia tik rugstis nuo acto ir atrodo,kad nei drusko,nei cukraus nedeta.Nezinau kodel tai gavosi nors viska dariau pagal recepta.Va tik acta naudojau ne paprasta,o su prieskoniais.
O burokeliai dedami virti ar zali?As tai dariau su zaliais ir ne pjausciau,o tarkavau.
O burokeliai dedami virti ar zali?As tai dariau su zaliais ir ne pjausciau,o tarkavau.
Burokėlius būtinai virtus reikia dėti, ir tik pjaustytus, atrodo, nieko tai nekeičia, bet netgi labai
Paprikos labai gerą skonį duoda, ir actą reikia dėti prieš pat galą virimo visos mišrainės, nes verdant išgaruoja, tada bus be skonio. Skaniausia vis gi ji man yra truputį pastovėjusi užvekuota, negu iškart išvirta valgyti. O jei nėra skonio,reikia visko (druskos, cukraus,acto)įdėti papildomai, ragauti, kol bus skanu
Man ji labai skani, bendradarbiai vis prašo, kad atsineščiau į darbą, matyt, ir jiems skanu, arba skoniai sutampa