QUOTE(barsukele @ 2008 09 18, 17:19)
Labai skani mišrainė prie mėsos. Ir viena skanu
PO 2 kg burokėlių ir morkų, 1 kg svogūnų, 0,5l pomidorų padažo(galima mažiau), 600gr vandens, 3šaukštai druskos, 5 šaukštai cukraus, 1 didelė česnako galvutė, aliejaus stiklinė. Burokėlius ir morkas išverdam, nulupam, sutarkuojam kuo stambiau ir kaitinam vandeny. Supilam pakepintus svogūnus, pomidorų padažą, druską, cukrų, kaitinam apie 15-20 min. Tada įdedam sutrintą česnaką ir dar 10 min. kaitinam. Tada mišrainę į stiklainius, uždarom ir ataušusią galima valgyti.
PO 2 kg burokėlių ir morkų, 1 kg svogūnų, 0,5l pomidorų padažo(galima mažiau), 600gr vandens, 3šaukštai druskos, 5 šaukštai cukraus, 1 didelė česnako galvutė, aliejaus stiklinė. Burokėlius ir morkas išverdam, nulupam, sutarkuojam kuo stambiau ir kaitinam vandeny. Supilam pakepintus svogūnus, pomidorų padažą, druską, cukrų, kaitinam apie 15-20 min. Tada įdedam sutrintą česnaką ir dar 10 min. kaitinam. Tada mišrainę į stiklainius, uždarom ir ataušusią galima valgyti.
Pagal šita dariau nu labai skanu viriau sriubyte tai gavosi liuksiškai ir kaip salotos tinka