

regna, 16 Rgs 2011 - 23:19, parašė:
regna, 16 Rgs 2011 - 23:19, parašė: ![]()
Rene35,
![]()
aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.

aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.
nepykit uz tokia kritika svarainiai yra rugztus tai del to ir klausiu ,nes marinata burokelems darau visalaika saldziarugsti
Rene35, 17 Rgs 2011 - 09:26, parašė:
Rene35, 17 Rgs 2011 - 09:26, parašė: ![]()
nepykit uz tokia kritika svarainiai yra rugztus tai del to ir klausiu ,nes marinata burokelems darau visalaika saldziarugsti
Rene35


tuo lab,maistą reikia ruošti su meile

Jeigu,Tau teks ruošti burokelius su svarainiais ir su cukrumi pasidalink ,prašau iš anksto,jeigu aš ruošiu pasidalinsiu darbo rezultatais

1 кг перца
0,5 кг лука
2 кг помидор
100гр чеснока
3 шт горького перца (ВСЕ ПЕРЕМОЛОТЬ)
3ст/ложки соли
200гр сахара
0,5 подс/масла
200гр уксуса
Все перемешать, довести до кипения
Варить 30 мин
За 10 мин, до окончания варки+уксус http://www.youtube.c...h?v=Qqe3Rtbiwoo
Ulė, 26 Rug 2011 - 13:42, parašė:
Ulė, 26 Rug 2011 - 13:42, parašė: ![]()
Marinuoti burokėliai žiemai
3 kg. burokėlių
3 stiklinės vandens
1 st. acto
3 šaukštai su kaupu cukraus
2 šaukštai be kaupo druskos
Burokėlius išvirti, sutarkuoti ir supilti į užvirusį marinatą. Visą masę užvirinti ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!
3 kg. burokėlių
3 stiklinės vandens
1 st. acto
3 šaukštai su kaupu cukraus
2 šaukštai be kaupo druskos
Burokėlius išvirti, sutarkuoti ir supilti į užvirusį marinatą. Visą masę užvirinti ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!
Labai ačiū už receptą



as pagal Ules recepta dariau kur su pupelemis, man labai skanus buvo

[/quoteo koks tas receptelis


issiverdam 3 kg burokeliu, sutarkuojam o tada dar dedam
1 kg paprikos
1 kg svogunu
2,5 sauksto druskos
0,5 l vandens
1,5 stiklines cukraus
1,5 stiklines acto
1 stikline aliejaus
viska patroskinam 30 min ir i stiklainius. greita ir labai skanu.

regna, 16 Rgs 2011 - 23:19, parašė:
regna, 16 Rgs 2011 - 23:19, parašė: ![]()
Rene35,
![]()
aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.

aš,burokėlius,kaip ir dauguma čia rašančių burokėlius marinavau ne kartą su obuolių sultimis.
Man kilo ši įdėja,pradėjau ieškoti internete ir radau,išbandžiu,bet nei viename recepte neužyikau,kad būtų nurodoma cukrus.
Pabandymui paruošiau keletą indelių,žiemą,kai organizmas stokos vitaminų,tokiomis burokėlių salotomis galima bus atsigaivinti.
Jei turėsiu galimybę išbandysiu ir su cukrumi.
Burokėliai savaime saldūs,( nebent pakliuvo pirktiniai, pertręšti).
Mėginau šiemet su perpus skiestom spanguolių sultimis ir trupučiu druskos, aštrumas vos vos jaučiasi.Taip pat (galbūt buvo minėta, nes visos temos neperskaičiau) su pomidorais, tiksliau marinatas iš pomidorų ir truputį druskos.Aštrumo ir nedaug, visų į stiklainius nesudėjau, iškart viriau sriubą, man ir šeimynai buvo skanu.