Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(ViShy @ 2009 10 23, 14:22)
Parase,kad 4 foto naudotas photoshopas

supratau- del to ir nebeklausiau kokia pudra biggrin.gif
Atsakyti
Specialiai pažaidžiau su shopu. Nes mane kartais nervina, kaip naivios mergaitės gundosi reklaminiais triukais pirkdamos brangiausias priemones doh.gif
Ir kadangi pas mane ne skysta pudra, o fluidas, tai jis ir neturi pilnai užmaskuoti visų dėmelių. Dienos šviesoje klaikiai atrodytų stipriai nugrimuotas veidas.
Jei būtų fotografuota studijoje, tai nuo apšvietimo dėmelės būtų mažiau matomos. O čia tai dar ir dienos šviesa, ir iš arti.

Bet kas liečia maskuoklį, tai tikrai natūraliai slepia. Matosi, kad dar yra kažkas po akim, bet jei visai užgrimuočiau, tai labai veido bruožai keičiasi doh.gif

Būtų įdomu ir kitų priemonių "tikras" foto pamatyti. Ne reklamines lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip Irunia paeksperimentavau...
Versace concealer&highlighter (testerinis variantas, spalvyte V 2052)
Pries:
user posted image
Po:
user posted image
Po su blykste:
user posted image
Atsakyti
Portishead, geras maskavimo rezultatas. smile.gif Nesimato, kad butu daug tepta, bet paakiai akivaizdziai pasvieseje. O nesubega tas geris i raukles po keliu valandu?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 24, 20:11)
Portishead, geras maskavimo rezultatas. smile.gif Nesimato, kad butu daug tepta, bet paakiai akivaizdziai pasvieseje.  O nesubega tas geris i raukles po keliu valandu?

anksciau nepastebedavau kad subegtu, o dabar atidziau paziurejau- yra kelios rauksleles subegusios g.gif gal dar ant virsaus reikia kokia sausa pudra uzdet, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 10 24, 20:50)
anksciau nepastebedavau kad subegtu, o dabar atidziau paziurejau- yra kelios rauksleles subegusios  g.gif gal dar ant virsaus reikia kokia sausa pudra uzdet, nezinau  g.gif

man tai visi bandyti maskuokliai daugiau ar maziau subega verysad.gif

manau biri pudra neishsprestu problemos - tik dar labiau isryskintu tas linijas...

todel tebeieshkau tobulo maskuoklio smile.gif siek tiek padeda makiazo pagrindo (bazes) lasiukas, tepamas priesh maskuojant paakius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 25 spalio 2009 - 14:27
Kokie atsiliepimai apie YSL touch eclat? Ar vertas dėmėsio?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 25, 15:26)
man tai visi bandyti maskuokliai daugiau ar maziau subega  verysad.gif

manau biri pudra neishsprestu problemos - tik dar labiau isryskintu tas linijas...

todel tebeieshkau tobulo maskuoklio smile.gif siek tiek padeda makiazo pagrindo (bazes) lasiukas, tepamas priesh maskuojant paakius

tada net nemeginsiu su pudra maskuot-turbut dar ir sausina tuos paakius, o jie ir taip pas mane issauseje, budavo maskuokliai vos ne i miltelius pavirsdavo kai uztepdavau doh.gif
cia kur bandziau-bazes netepiau, tik maskuokli. o apskritai kai dazausi, tai naudoju ir baze, tai gal ir nepastebedavau kad subega, nes baze padedavo, o sikart nepanaudojau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 10 25, 21:01)
apskritai kai dazausi, tai naudoju ir baze, tai gal ir nepastebedavau kad subega, nes baze padedavo, o sikart nepanaudojau  g.gif  4u.gif

tikrai gali but kad maskavimas graziai laikes nes naudojot baze drinks_cheers.gif

o paakiams PRIES DAZANT naudojate dar koki drekinanti krema? nes jei labai sausi tikriausiai reiktu...
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 25, 21:19)
tikrai gali but kad maskavimas graziai laikes nes naudojot baze  drinks_cheers.gif

o paakiams PRIES DAZANT naudojate dar koki drekinanti krema? nes jei labai sausi tikriausiai reiktu...

nenaudoju nieko... turbut reiketu blush2.gif (gal koki gera kremuka paakiams rekomenduotumet?) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 10 25, 21:41)
nenaudoju nieko... turbut reiketu blush2.gif  (gal koki gera kremuka paakiams rekomenduotumet?)  4u.gif

manau, kad tikrai taip.

parekomenduoti net nezinau ka, nes pas mane nelabai paakiai sauseja...

Tepu tik nakciai siek tiek VICHY Myokine paakiu kremo, bet po makiazu jis netinka, nes vos vos subega i gumuliukus, todel geriausia tept nakciai.

Priesh makiaza visam veidui kartais naudoju Avene Serum Apaisant Hydratant. Jis skirtas ne tik paakiams. Visiskai susigeria i oda ir netrukdo tept pudra. Bet gal yra ir kokiu geru butent paakiu kremu. Gal kas patars... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 25 spalio 2009 - 20:50
QUOTE(lisik @ 2009 10 25, 21:49)
Tepu tik nakciai siek tiek VICHY Myokine paakiu kremo

O ne per anksti tau ji naudoti? As maniau jis nuo 30-35 metu tinka blush2.gif
Atsakyti