na kadangi nesu turejusi tokio daikto, tai tiesa sakant nezinau, kiek maskavimo man reikia. del spalvos dideliu problemu neturiu, paakiai siek tiek melsvi, bet tai nelabai krenta i akis. pagrindine mano problema yra tai, kad labai ryski riba ten kur prasideda akiduobes kaulas, nors siaip paakiai napaburke, nera jokiu maiseliu. tai jei teisingai suprantu, tos sviesa atspindincios daleles galetu siek tiek pagelbet
O aš atradau screeface maskuoklį. Spalvas ten makaluoti reikia.
Išbandžiau ant laaabai tamsių paakių. Aišku plius pagrindas, pudra.
Nuotraukose nesimatė ratilų po akim.
Išbandžiau ant laaabai tamsių paakių. Aišku plius pagrindas, pudra.
Nuotraukose nesimatė ratilų po akim.
QUOTE(jamie @ 2009 10 21, 22:08)
Tik sakyciau cia praktiskai dauguma svytejima suteikianciu priemoniu, o tikru concealeriu nedaug. Bet mane bais sudomino Bobbi Brown concealer kit:
Gal kas nors toki arba tik concealeri turejot ir galit pasidalinti ispudziais, o taip pat kokia spalva buvote issirinke
as naudoju Versace testerini concealeri su highliteriu, toki:
Spalva tokia pat, V 2052. Pats concealeris labai patinka, nes nesausina paakiu odos, lengvai uzsitepa ir pasiskirsto, nera per lipnus, o toks silkines teksturos. o va highliteris tai nelabai patinka butent del tos teksturos, nes naudoju kitoki, kieta kaip pudra, o cia highliteris kaip tik lipnus, ir vos ne i gumuliukus pavyrsta. beje, kaina to testeriuko versace maza, man nevirsijo net 3 svaru. dar is smalsumo uzsisakiau is coastal scents nauja maskuokli, vadinama camo quad, pacios sviesiausios spalvos, kai gausiu siuntinuka parasysiu atsiliepimus. bet dbr galvoju, gal reikejo vis delto medium spalvyte pirkt.. va cia tas light:
o cia medium:
CS dar turi is tos serijos DARK, bet manau mazai kam aktualu cia:)
dar idomus daikciukas, color-correcting, maskuoja raudoni, geltonas odos vietas ir t.t. bet paskaiciau atsiliepimus apie ji tai raso kad is tikruju tos spalvos yra gan ryskios ir reikalauja nemazai pastangu kad gerai itrint i oda, kitaip ta zalia ar zydra spalva puikuosis vietoj raudonio:
Spalva tokia pat, V 2052. Pats concealeris labai patinka, nes nesausina paakiu odos, lengvai uzsitepa ir pasiskirsto, nera per lipnus, o toks silkines teksturos. o va highliteris tai nelabai patinka butent del tos teksturos, nes naudoju kitoki, kieta kaip pudra, o cia highliteris kaip tik lipnus, ir vos ne i gumuliukus pavyrsta. beje, kaina to testeriuko versace maza, man nevirsijo net 3 svaru. dar is smalsumo uzsisakiau is coastal scents nauja maskuokli, vadinama camo quad, pacios sviesiausios spalvos, kai gausiu siuntinuka parasysiu atsiliepimus. bet dbr galvoju, gal reikejo vis delto medium spalvyte pirkt.. va cia tas light:
o cia medium:
CS dar turi is tos serijos DARK, bet manau mazai kam aktualu cia:)
dar idomus daikciukas, color-correcting, maskuoja raudoni, geltonas odos vietas ir t.t. bet paskaiciau atsiliepimus apie ji tai raso kad is tikruju tos spalvos yra gan ryskios ir reikalauja nemazai pastangu kad gerai itrint i oda, kitaip ta zalia ar zydra spalva puikuosis vietoj raudonio:
Portishead, iš kur užsisakinėjote? Ir jūsų paakiai šiek tiek tamsūs ar tikrai tamsūs?
na va, nudroziau i parduotuve, issimakliojau visa ko gero geriausia ispudi paliko loreal concealeris, bet nusipirkau max factor, nes ispardavimas
Būtų įdomu pamatyti foto iki ir po maskavimo. Dienos šviesoje.
Pabandysiu kurią dieną pafotografuoti.
Jei kas netingit irgi būtų įdomu visai pamatyti, kaip maskuoja jūsų turimas maskuoklis
Pabandysiu kurią dieną pafotografuoti.
Jei kas netingit irgi būtų įdomu visai pamatyti, kaip maskuoja jūsų turimas maskuoklis
QUOTE(kamputyje @ 2009 10 22, 17:50)
Portishead, iš kur užsisakinėjote? Ir jūsų paakiai šiek tiek tamsūs ar tikrai tamsūs?
Versace pirkau is ebay, stai viena nuorodele, siuncia i LT is UK, tai greit parkeliautu: nuoroda
o Coastal Scents is coastalscents.com, randasi JAV, tai ilgiau trunka siuntimas...man dar kokias 2-3 sav laukt:)
o paakiai nelb tamsus, uztat gilus
QUOTE(Irunia @ 2009 10 23, 13:51)
Viršuje be nieko. Po to su maskuokliu, žemiau ir su pudra.
Reiktų dar pažibinti su kokia nors pudra, turinčia atspindinčių dalelių.
Na o ketvirtoje foto photoshopas
Reiktų dar pažibinti su kokia nors pudra, turinčia atspindinčių dalelių.
Na o ketvirtoje foto photoshopas
norejau jau klaust kas per pudra, kad taip maskuoja viska (4oj foto).
o maskuoklis tikrai neblogas, 2oj foto paakiai geriau atrodo nei 1oj, uzmaskavo vidinius kampucius prie nosies
QUOTE(Portishead @ 2009 10 23, 14:20)
norejau jau klaust kas per pudra, kad taip maskuoja viska (4oj foto).
Parase,kad 4 foto naudotas photoshopas