Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Voxi @ 2009 10 10, 14:22)
Siuo metu naudoju
user posted image
Nepaisant geru sio produkto atsiliepimu, man jis neatrodo stebuklingas. Kazkaip pastebejau, kad pasitepus bendras vaizdas kazkoks netobulas....

o man jis patinka,tikrai gerai maskuoja smile.gif
Papildyta:
[quote=kamputyje,2009 10 11, 00:08]
Pagal aprašymus tamsiems paakiams maskuoti YSL siūlo: user posted image
as sy naudoju spuogam maskuot smile.gif
Atsakyti
as irgi paakiam naudoju YSL Touche Eclat thumbup.gif aisku mano paakiai nera labai pajuode bet man jis tikrai patinka, bet jokiam spuogui tai jis ne ph34r.gif ugnet o jums gerai uzmaskuoja spuogiukus ?
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2009 10 14, 21:17)
as irgi paakiam naudoju YSL Touche Eclat thumbup.gif aisku mano paakiai nera labai pajuode bet man jis tikrai patinka, bet jokiam spuogui tai jis ne  ph34r.gif ugnet o jums gerai uzmaskuoja spuogiukus ?

tai touch eclact as ir tik paakiam naudoju
user posted imageo sita spuogam,o kazkas rase kad sitas paakiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 10 14, 20:53)
user posted image
o sita spuogam,o kazkas rase kad sitas paakiam smile.gif
Aš taip rašiau smile.gif Touche Eclat man pasirodė visiškai netinkamas mano tikrai tamsių paakių maskavimui, tad žvilgtelėjau, ar YSL nesiūlo kažko kito ir radau šį. Pats pavadinimas Anti-Cernes jau reiškia tamsių paakių maskuoklį. O ir aprašyme rašo būtent apie paakius. Tiesa, dar jo nebandžiau. Bet pilnai tikiu, kad jums touch eclat užtenka paakių užmaskavimui.

Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 10 15, 20:15)
Aš taip rašiau smile.gif Touche Eclat man pasirodė visiškai netinkamas mano tikrai tamsių paakių maskavimui, tad žvilgtelėjau, ar YSL nesiūlo kažko kito ir radau šį. Pats pavadinimas Anti-Cernes jau reiškia tamsių paakių maskuoklį. O ir aprašyme rašo būtent apie paakius. Tiesa, dar jo nebandžiau. Bet pilnai tikiu, kad jums touch eclat užtenka paakių užmaskavimui.

man tai atrodo kad sitas plonai paakiuose nepasidengs,ten gi tokia plona oda,o tokie piestukiniai storiau tepasi nei skysti g.gif siaip youtube ziurejau daug video ,kad laabai gerai paakius maskuoja Mac studio finishmaskuoklis,bet pati ji turiu,tai man paakiams ne pro kur-labai jau storai uzsitepa,per sausas schmoll.gif
Atsakyti
as ir begalybe isbandzius bet dar neradau tokio kuris man tikrai rimtai uzmaskuotu, vistiek juodoki paakiai... schmoll.gif
Atsakyti
nežinau, bet man visi skysti maskuokliai taip matosi ant tų paakių, neįmanoma, tokie jie sausi tada atrodo, ir mimikos raukšlelės po akimis atrodo klaikiai. Tai tenka maskuoti vien su biria, kurią ir visam veidui naudoju. Aišku rezultatas- netobulai užmaskuoti paakiai, verysad.gif bet bent jau ne sausi ir be išryškėjusių raukšlelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 17 spalio 2009 - 23:32
QUOTE(ugnet @ 2009 10 14, 22:53)
user posted imageo sita

Tokia tekstūra nesausina paakių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 18, 00:29)
nežinau, bet man visi skysti maskuokliai taip matosi ant tų paakių, neįmanoma, tokie jie sausi tada atrodo, ir mimikos raukšlelės po akimis atrodo klaikiai. Tai tenka maskuoti vien su biria, kurią ir visam veidui naudoju.

Va va man lygiai tas pats.. nzn ka naudot kad neatrodytu sausi paakiai ir neisryketu tos rauksleles verysad.gif
Atsakyti
o ka manot apie max factor mastertouch, isadora light touch ir loreal touche magique concealer? mano paakiai nera labai juodi, bet siek tiek pamaskavimo reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 21 spalio 2009 - 19:32
QUOTE(jamie @ 2009 10 21, 19:11)
o ka manot apie max factor mastertouch, isadora light touch  ir loreal touche magique concealer? mano paakiai nera labai juodi, bet siek tiek pamaskavimo reikia  ax.gif

dar paskaiciau neblogu atsiliepimu apie bourjois maskuoklius? idomu, kuris geriau maskuotu paakius - su istraukiamu sepetuku ar tas standartines concealer formos - su sepetuku gale?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 21, 20:55)
dar paskaiciau neblogu atsiliepimu apie bourjois maskuoklius? idomu, kuris geriau maskuotu paakius - su istraukiamu sepetuku ar tas standartines concealer formos - su sepetuku gale?

Turiu šitą http://www.bourjois....brush_concealer jei reikia stipresnio maskavimo Bourjois maskuoklių paakiams išvis nerekomenduoju, bet šis neblogai suvienodina spalvą, pašviesina, šviesą atspindinčios dalelės suteikia veidui gaivumo.
Atsakyti