As uzsisakiau Biotherm paakiu maskuokli, laukiu ir nekantrauju isbandyti
Siuo metu naudoju
Nepaisant geru sio produkto atsiliepimu, man jis neatrodo stebuklingas. Kazkaip pastebejau, kad pasitepus bendras vaizdas kazkoks netobulas....
Nepaisant geru sio produkto atsiliepimu, man jis neatrodo stebuklingas. Kazkaip pastebejau, kad pasitepus bendras vaizdas kazkoks netobulas....
QUOTE(Voxi @ 2009 10 10, 14:22)
Siuo metu naudoju
As skaiciau internete palyginima tarp sio YSL ir Biotherm, tai nugalejo antrasis, nes jis labiau maskuoja, kaip tik siandien ji gavau...labai patiko, lengvos konsistencijos, maloniai dengiasi ir pamaskuoja tiek kiek reikia
QUOTE(ViShy @ 2009 10 10, 14:56)
As skaiciau internete palyginima tarp sio YSL ir Biotherm, tai nugalejo antrasis, nes jis labiau maskuoja, kaip tik siandien ji gavau...labai patiko, lengvos konsistencijos, maloniai dengiasi ir pamaskuoja tiek kiek reikia
Gal galima butu nuotraukyte jo?
QUOTE(svete @ 2008 10 05, 11:19)
Man sitam reikalui be konkurencijos - YSL Touche Eclat. Nieko geriau nesu radus. Ir pas visazistes visada ji pamatysi, kai daro profesionalu makiaza. Gal atrodo brangus, bet uztenka labai ilgam - tikrai virs metu naudojasi
Aš prieštarauju nuomonei, kad YSL Touche Eclat skirtas tamsių paakių maskavimui! Tai - švytėjimą suteikianti priemonė, taip, jis atlieka savo funkcijas - skaistina, suteikia švytėjimą, bet visisškai nemaskuoja tikrai tamsių paakių, aš nebent užtepu ant viršaus, prieš tai kažkuo pamaskavusi. Pagal aprašymus tamsiems paakiams maskuoti YSL siūlo: Čia kažkas rašė, kad tiek daug rinkoje maskuoklių, tai tikrai galima išsirinkti sau tinkamą. Nesugebu niekaip, o renkluosi ir ieškau jau n metų. Diskutavot apie Everyday Minerals maskuoklį, tai iš EM turiu Sunlight Color Corrector tamsiems paakiams, tai maskuoja silpnai, džiovina paakių odą, daugiau užtepus išryškėja raukškelės ir atrodo kvailai, nes turbūt netinkamas man atspalvis.
Bandžiau dar n maskuoklių, nei vieno nebeprisimenu, visi man buvo vienodi, tiesa, labiausiai įstrigo kažkoks Yves Rocher, susicementavo ant paakių, tada pirmą kartą pamačiau, kad turiu paakių raukšlelių, jos buvo tokios didžiulės susicementavusios.. brrr....
Geriausias iš turėtų - La Prairie. Pašvenčiau kažkada vakarą makeupalley ir išsirinkau pagal vertinimus ir komentarus kaip vieną geriausių. Maskuoja pusėtinai, bet geriau nei minėti YSL ir EM, užtat visiškai nedžiovina paakių odos, neišryškina raukšlelių, naudojau amžinybę, nes turi papildymą. Šis:
Noriu bandyti - Laura Mercier, nes ne vienoj vietoj skaičiau, kad tikrai gerai maskuoja. O šiaip esu labai pikta šia tema
QUOTE(Amellie @ 2009 10 10, 23:27)
speju nera priemones kuri uzmaskuotu mano beveik anglies juodumo paakius pas mane isskirtinai baisus atvejis ir isliekantis 365 dienas per metus
Ne, nėra. Maniškiai tokie. Neradau nieko, kas užmaskuotų Nors.. vilties dar turiu...
ir as naudoju YSL touche eclat, pritariu nuomonei, jog jis daugiau svytejima suteikia, nei stipriai maskuoja, bet kai mano pirmasis maskuoklis tai man patinka, tik panasu, kad spalva per sviesia issirinkau Nr.1, nes nuotraukose veidas tamsus, o paakiu zona fluoresuoja sviesia pink spalva
nors realiai tiek dienos sviesoj, tiek prie dirbtinio apsvietimo graziai atrodo
nors realiai tiek dienos sviesoj, tiek prie dirbtinio apsvietimo graziai atrodo
QUOTE(Voxi @ 2009 10 10, 23:24)
Gal galima butu nuotraukyte jo?
Va toks
as maskuoju barexminerals mineraliniu maskuotoju.
labai gerai maskuoja.
labai gerai maskuoja.
as ir turiu sia problema..siuo metu naudoju lorealio magic touch ir ant virsaus tepu oriflame giordani gold svytejimo suteikianciu piestuku, rezultatu visai patenkinta, bet geriausias maskuoklis man - giorgio armani high precision retouch