Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Niktise @ 2013 04 15, 22:23)
ne, ne lumi, turiu šį
arba visų "šlapių" korektorių efektas toks yra, arba mano pirkinys korektorių pasirinkime buvo nevykęs  unsure.gif  prieš tai naudojau artdeco biru komufliaža ar kaip jis ten vadinasi, tai patiko labiau, bet kiek prašoviau penelyg šviesų pasirinkusi  g.gif  bet anas "sausesnis" variantas patiko labiau, ypač kai naudojų mineraline biria pudra unsure.gif

jo, taip ir raso, highlighting doh.gif et, nepasiseke Jums tada, ne ta isigyjot, ko reikejo... turetu ne tik sviesint, bet ir blizget...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 16 balandžio 2013 - 07:57
bye bye under eye geriausias daiktas siam reikalui:) bet va saudausi is kur nusipirkti dabar, nes jie kaip matau ir suprantu i lietuva nesiuncia, o kol kas klausiau pas viena tarpininke sake nesiuncia is it cosmetics g.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 05 01, 23:17)
bye bye under eye geriausias daiktas siam reikalui:) bet va saudausi is kur nusipirkti dabar, nes jie kaip matau ir suprantu i lietuva nesiuncia, o kol kas klausiau pas viena tarpininke sake nesiuncia is it cosmetics g.gif

Pasiginčysiu biggrin.gif Man už bye bye under eye labiau patiko MUFE Lifting.
Atsakyti

i 
Tema nėra skirta paieškom narių, kurios nupirktų kosmetiką.
Atsakyti
Isbandziau:
user posted image

Visai patiko ax.gif

I rauksleles lyg ir nesubega, nors pas mane nelabai ju ir yra.
Bet tikrai issilaiko visa diena, ir net vakare sunku nuplauti. T.y. prausiantis bendrai veida, kai jau visas veidas atrodo svarus, dar aplink akis matosi likuciu sito maskuoklio.

Patinka, kad kartu ir highlighteris, graziai atspindi sviesa.
Neriebus, greitai susigeria/isdziusta.

Patinka pakuote, nes su sepeteliu lengva pateplioti tik ten,kur reikia. O poto galima isskirstyti su kempinele,pvz. T.y. nereikia terliotis ranku per daug.
Ir dangtelis uzsukamas, tai nemaloniu atsitikimu, kad rankineje susipaus,o dangtelis nukris negresia..

Maskuoja vidutiniskai/smarkiai. Pas mane tokie pamele paakiai, nes plona oda.. tai jie islieka tamsesni,nei viso veido spalva, bet atrodo daug geriau pasitepus, pasvieseja, atspindi sviesa, neatrodo, kaip tinkas biggrin.gif Nebent per daug uzdedant.. tada bent jau ant mano paakiu matosi, atrodo per sunkiai. bet man su visais turetais taspats.

Taigi isvada tokia, kad kaina per daug nesikandzioja, mokejau £5-6 o daiktelis visai neblogas ir bus naudojamas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 04 14, 19:04)
cia matyt tas lumi magic? tai kad jo ir pavadinimas toks - lumi - turetu svytet  rolleyes.gif

Labai noriu ir planuoju isigyti, bet niekur jo nerandu blink.gif kur perkat ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 13 gegužės 2013 - 21:41
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 13, 21:40)
Labai noriu ir planuoju isigyti, bet niekur jo  nerandu  blink.gif kur perkat ji?

nu cia daba... unsure.gif tai ka, jau ir sito neber?? nezinojau...

as norejau paklaust, ar yra isbandziusiuju naujaji garnier BB kremuka paakiams? turiu garnier rutulini maskuokli, man visai neblogas, aisku, maskuoja ne per daugiausiai, bet ir neapkrauna paakiu. idomu, tas BB jauciu turetu dar svelnesnis but ir dar maziau maskuot... g.gif
Atsakyti
Iki šiol naudojau INGLOT maskavimo priemones. Puikiai thumbup.gif Ir ne per sausos.
Šiandien įsigijau Make up Forever. Maskuoja tikrai neblogai.. Bet labai sausa. Išryškėja visos raukšlelės.
Manau grįšiu prie INGLOT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 02, 12:17)
Pasiginčysiu biggrin.gif  Man už bye bye under eye labiau patiko MUFE Lifting.

negalite palyginti su full cover? jis šviesiai odai tinka?
Atsakyti
Noriu paklausti tų, kas naudoja YSL Touche Eclat - ar jum jis nepasikeitė po ilgesnio naudojimo? Šiaip jo galiojimas 6 mėnesiai, bet kiekis nemažas, tai dabar kaip tik praėjo kažkur pusę metų ir jis man dar ne į pabaigą. Dabar paakiai su juo nebeatrodo gražiai, išryškina pasausėjimus, o anksčiau labai gražiai dengdavosi, taip tirštai, kremiškai.
Ar čia mano paakiai pasausėjo, ar priemonės problema? g.gif
Atsakyti
mergaites, noreciau ir as isgirtuoju bye bye under eye maskuotis, bet kur jo isigyti???
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2014 01 06, 08:17)
Noriu paklausti tų, kas naudoja YSL Touche Eclat - ar jum jis nepasikeitė po ilgesnio naudojimo? Šiaip jo galiojimas 6 mėnesiai, bet kiekis nemažas, tai dabar kaip tik praėjo kažkur pusę metų  ir jis man dar ne į pabaigą. Dabar paakiai su juo nebeatrodo gražiai, išryškina pasausėjimus, o anksčiau labai gražiai dengdavosi, taip tirštai, kremiškai.
Ar čia mano paakiai pasausėjo, ar priemonės problema?  g.gif

Na jis nėra maskuoklis savo funkcija, tuo viskas ir pasakyta.

QUOTE(Mamsius @ 2014 01 06, 14:38)
mergaites, noreciau ir as isgirtuoju bye bye under eye maskuotis, bet kur jo isigyti???

Ebay merginos siuntėsi smile.gif
Atsakyti