Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 01 28, 22:53)
O kokia pas jus spalva?
Papasakokit plačiau, kodėl būtent šis laimėjo blush2.gif

pas mane neutral medium, skelbia, kad ji tinka 70 proc odos tonu, bet deja man per sviesi doh.gif dar taip ilgai laukiau kol atsiunte, et...
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 01, 20:51)
pas mane neutral medium, skelbia, kad ji tinka 70 proc odos tonu, bet  deja man per sviesi  doh.gif dar taip ilgai laukiau kol atsiunte, et...

Papasakok kokius numerius kitu priemoniu naudoji, kad lengviau butu orientuotis, nes medium spalvyte tai tamsoka jau atrodo rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba,
gal galit patarti kokia maskuojamą priemonę naudoti tamsiems paakiams. Pas mane jie tikrai tamsūs kartai jau bijau ir į veitrodį pasižiūrėt doh.gif blush2.gif

Jau pabodo pirkinėti ir vis nusivilti jomis. Tai gal jūs kažką išbandę esat ir galit patarti.
Atsakyti
Tokiu atveju manau reikia šviesinančio kremo, o paskui korektoriaus juodumui slėpti ir maskuoklio ant viršaus. Bet čia sunkioji artilerija, ar netingėsite kasdien? smile.gif Pasižiūrėkit youtube yra daug filmukų kaip paslėpti juodumą.
Atsakyti
isigijau Loreal korektoriu, taciau maskuojant jis turi toki lengva svytejima, o kaip kitoms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 14, 17:49)
isigijau Loreal korektoriu, taciau maskuojant jis turi toki lengva svytejima, o kaip kitoms?  g.gif

cia matyt tas lumi magic? tai kad jo ir pavadinimas toks - lumi - turetu svytet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 14, 18:49)
isigijau Loreal korektoriu, taciau maskuojant jis turi toki lengva svytejima, o kaip kitoms?  g.gif

Šiek tiek švyti ir labai gražiai paslėpia pajuodimus. Jo nereikia daug tepti, nes jis ne maskuoklis o highlighteris labiau, šviesai atspindėti.
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 14, 17:49)

ten ne korektorius schmoll.gif man tai nieko nepaslepia, tik paskaistina. gaunasi juodi, bet skaistus paakiai lotuliukas.gif bet kai nera ko maskuoti- visai neblogas daiktas
Atsakyti
Man labai neblogai maskuoja sitas , ir atrodo naturaliai
http://www.clinique....ctor/index.tmpl
Atsakyti
AS neseniai isigijau toki
user posted image
Tai mano ^pirmas maskuoklis gyvenime, tad palygint turiu tik su tais kur parduotuveje bandziau, tai sitas man geriausiai maskavo ir patiko tekstura. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 04 14, 19:04)
cia matyt tas lumi magic? tai kad jo ir pavadinimas toks - lumi - turetu svytet  rolleyes.gif

ne, ne lumi, turiu šį user posted image

arba visų "šlapių" korektorių efektas toks yra, arba mano pirkinys korektorių pasirinkime buvo nevykęs unsure.gif prieš tai naudojau artdeco biru komufliaža ar kaip jis ten vadinasi, tai patiko labiau, bet kiek prašoviau penelyg šviesų pasirinkusi g.gif bet anas "sausesnis" variantas patiko labiau, ypač kai naudojų mineraline biria pudra unsure.gif
Atsakyti
Mano atradimas user posted image

Kiek teko bandyti parduotuvėse maskuoklių, labai nepatikdavo, kad aiškiai būdavo matyti, kad kažkas tepta. Nežinau, gal sliekų ant asfalto ieškojau biggrin.gif Bet šitas fake up iš benefit, tikrai neblogai maskuoja ir nėra vaizdo, kad kažkas tikrai buvo tepta ant paakių.
Atsakyti