Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(auroryte @ 2008 09 28, 02:27)
O cia is kurios mineralines serijos? EM, BE, ar dar okios kitos? man aktualu, nes paakiai tai pas mane kraupuma- kaip su " fingalais" atrodau. doh.gif Ypac paskutiniu metu problema paastrejo doh.gif Tai vat domina, kazkas lengvo, kad i rauksleles nesubegtu schmoll.gif

EM mirksiukas.gif
Atsakyti
isbandziau EM paakiu maskuokli - geresnio nesu bandziusi wub.gif
Atsakyti
Man sitam reikalui be konkurencijos - YSL Touche Eclat. Nieko geriau nesu radus. Ir pas visazistes visada ji pamatysi, kai daro profesionalu makiaza. Gal atrodo brangus, bet uztenka labai ilgam - tikrai virs metu naudojasi thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju Faberlic Neoskin maskuojamaji paakiu krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaa @ 2008 10 07, 13:24)
As naudoju Faberlic Neoskin maskuojamaji paakiu krema 4u.gif

kokie atsiliepimai ? smile.gif ar gerai maskuoja / nesubega i rauksleles ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 rugsėjo 2009 - 17:44
QUOTE(lisik @ 2008 10 07, 14:45)
kokie atsiliepimai ?  smile.gif  ar gerai maskuoja / nesubega i rauksleles ?

Maskuoja pajuodusius paakius gerai, jei per daug nepatepi, tai tikrai nesubega, oda tampa svelni kaip aksomas, o smulkias rauksleles islygina l. greit.Galima tepti ir ant makiazo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 05, 11:32)
isbandziau EM paakiu maskuokli - geresnio nesu bandziusi  wub.gif

Tai dziugu. As LB daug ivairiu esu isbandzius, nes esu vizaziste, tai dabartiniu metu situo esu be galo patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Artdeco mineral concealer #1 ir Artdeco mineral concealer brush sepetukas. Labai fainas duetas smile.gif Turiu Chanel Vitalumiere ir TBS kreminius maskuoklius,bet Artdeco man geriausias.
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2008 10 05, 12:19)
Man sitam reikalui be konkurencijos - YSL Touche Eclat. Nieko geriau nesu radus. Ir pas visazistes visada ji pamatysi, kai daro profesionalu makiaza. Gal atrodo brangus, bet uztenka labai ilgam - tikrai virs metu naudojasi    thumbup.gif

Geras geras bet ne-geriausias! Nors daiktas tikrai vertas demesio smile.gif
Atsakyti
O as maskuoju Lumene krempudra. ta pacia naudoju ir veidui.
Dedu daug pastangu ir nieks net neitaria, kad mano paakiai juodi smile.gif
Atsakyti
is tiesu, kai tie paakiukai nera lb tamsus, tai tikrai uztenka pudrytes drinks_cheers.gif . Gaila, bt kam si problemyte yra labiau matoma reikia papildomu priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 19 spalio 2008 - 14:35
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 17, 22:57)
Tai dziugu. As LB daug ivairiu esu isbandzius, nes esu vizaziste, tai dabartiniu metu situo esu be galo patenkinta  bigsmile.gif

vis tik EM Perk me up paakiu maskuoklis nepamainomas - graziai dengiasi, nesubega i rauksleles ir atrodau pailsejusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš turiu iš oriflame'o paakiams krempudrą, tai biški tik pašvesėja, nelabai jis man schmoll.gif
Atsakyti