Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(mama_x2 @ 2013 01 08, 16:36)
mane dėl paakių nuo mažens visad siuntinėja inkstų tirt biggrin.gif tipo ligą rodo smile.gif

drinks_cheers.gif arba genai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 01 08, 16:40)
As maskuokliu kolkas dar labai nenaudojusi,tik turiu viena neseniai nusipirkau garnier toki

user posted image

Na pamaskuoja man visai neblogai,nepasakyciau kad subega,jei nepertepi per daug,bet irgi galima ausu krapstuku lengvai palyginti ir viskas tvarkoj. Pas mane ne kiek tamsiu paakiu maskavimas reikalingas,kiek patys paakiai pabrinke,ryte isvis atrodo kaip uztinusi visa,beje dar pastenejau,kad jie labiau pabrinke budavo,jei is vakaro naturaliu ersketroziu aliejuku patepdavau  g.gif 
Tai idomu gal kas turite tokia problemele kaip ta akiu paburkima uzmaskuoti ar sumazinti? Tu kremu begales ir ju aprasymu stebuklingu,bet noretusi kad ne tik graziai skambetu,bet ir efektas butu pastebimas  smile.gif

sitas tai blogis. Nors maskuoja neblogai, bet jame yra alkoholio, del to ir sausina.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 08, 17:13)
Sis garnier roll on tai man sausino, ne tik paakius, bet ir vokus, ismeciau...

Man tai nesausina. Aš visada patepu paakių kremu ir tada šituo ir išvis nesausėja paakiai. Nežinau, čia kremo dėka ar kaip. Bet kaip šitas garnier rutuliukas sugebėjo jums vokus išsausint, neįsivaizduoju g.gif O tai jį ant vokų tepėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 09, 09:54)
Man tai nesausina. Aš visada patepu paakių kremu ir tada šituo ir išvis nesausėja paakiai. Nežinau, čia kremo dėka ar kaip. Bet kaip šitas garnier rutuliukas sugebėjo jums vokus išsausint, neįsivaizduoju  g.gif O tai jį ant vokų tepėt?  ax.gif

tepiau ir vokus, ir paakius, nes pas mane toks rusvas ruozas aplink akis, na ''genai'' kaip sakau smile.gif paakiam naudojau irgi Garnier roliuka raudonos spalvos Ultra Lift, tai ta su spalva iskart nustojau naudoti, o vat ta ultra Lift vis dar naudoju, bet ir abejoju del jo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 28, 23:25)
user posted image
user posted image
Na ką, galiu pasakyt geras daiktas tas it cosmetics paakių maskuoklis smile.gif  Riebokas, paakių nesausina, nestangrina, paakių tamsumą neblogai maskuoja. Ar pirksiu dar nežinau, nes paraleliai testuoju dar kitą, kuris irgi turi savų pranašumų rolleyes.gif

pagaliau gavau savo it maskuokli. Puikiai maskuoja, atrodo toks lipnus, nedaug jo reikia. Nors tubeleje tik 8 gramai, bet manau uzteks jo ilgai.
o koki jus dar testuojat? As deja nelabai pataikiau su spalva, teks pirkti kita, ar kitos firmos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 01 28, 18:50)
pagaliau gavau savo it maskuokli. Puikiai maskuoja, atrodo toks lipnus, nedaug jo reikia. Nors tubeleje tik 8 gramai, bet manau uzteks jo ilgai.
o koki jus dar testuojat? As deja nelabai pataikiau su spalva, teks pirkti kita, ar kitos firmos  doh.gif

Is kur uzsakinejot? blush2.gif
Atsakyti
o koki jus dar testuojat? As deja nelabai pataikiau su spalva, teks pirkti kita, ar kitos firmos  doh.gif

Mano favoritas-MUFE Lift concealer, laimėjo maskuoklių rinkimuose smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 01 28, 21:09)
Is kur uzsakinejot? blush2.gif

beauty.com
Atsakyti
O jus pacios uzsakinejat ar per tarpininkes?
Man butinai reikia korektoriaus paakiams, nes nuo jaunystes pajuode.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 01 28, 21:37)
O jus pacios uzsakinejat ar per tarpininkes?
Man butinai reikia korektoriaus paakiams, nes nuo jaunystes pajuode.

is JAV tik per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
As deja nelabai pataikiau su spalva, teks pirkti kita, ar kitos firmos  doh.gif

O kokia pas jus spalva?

QUOTE(Malena @ 2013 01 28, 20:14)
Mano favoritas-MUFE Lift concealer, laimėjo maskuoklių rinkimuose smile.gif

Papasakokit plačiau, kodėl būtent šis laimėjo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 28 sausio 2013 - 21:55
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 01 28, 21:53)
Papasakokit plačiau, kodėl būtent šis laimėjo blush2.gif

MUFE temoje yra mano atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti