Man Bourjois nepatinka, labai sausas atrodo ant paakiu, po kurio laiko isvis.
QUOTE(Feline @ 2012 12 16, 14:00)
Man Bourjois nepatinka, labai sausas atrodo ant paakiu, po kurio laiko isvis.
As irgi nusivyliau ilgesni laika pavartojus, gal ir tinka, kai oda jaunute, stangrute, bei kai sausesne ir rauksleliu yra... Tirstokas
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 10 15, 12:44)
Pagaliau gavau savo It Cosmetic maskuokli. Naudoju apie savaite, tai galiu pasakyti, kad puikus daiktas. Nesausina, neisryskina ko nereikia ir nesubega, laikosi puikiai, atsparus dregmei, maskuoja laaabai gerai, reikia vos vos, puikiai padengia. Pasitepus atrodo toks riebokas, todel as uzfiksuoju kompaktine.
o koki numeriuka naudojate?
Aš irgi nusivyliau Bourjois HM maskuokliu paakiams man jis per sausas o va spuogeliams ar mažoms dėmelėms maskuoti labai tinka
QUOTE(Malena @ 2012 10 23, 18:24)
noriu noooriu kur galima nusipirkt ir uz kiek? Pasidalinkit, merginos
Gal kas paakius maskuojate su MAC studio finish concealer? siandien kaip tik isbandziau, tai paakiuose maskuoklis atrodo subeges i rauksleles, bet nedaug, o va po antakiais tai gerai uzmaskavo ruduma ant voko
Galvojau Bourjois HM isbandyti, bet paskaicius irgi panasu, kad subega i rauksleles
Galvojau Bourjois HM isbandyti, bet paskaicius irgi panasu, kad subega i rauksleles
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 08, 13:07)
Pasidažau, susigeria, šiek tiek subėga, tada švelniai tą subėgimą pavalau ir daugiau nebesubėga nei truputčio per visą dieną.
QUOTE(Ameera @ 2013 01 08, 13:19)
Pasidažau, susigeria, šiek tiek subėga, tada švelniai tą subėgimą pavalau ir daugiau nebesubėga nei truputčio per visą dieną.
as nepasakyciau, kad labai jis subega i rauksleles. tiesiog pagal konsistencija yra toks sausokas, tirstesnis, kai oda jau praradusi jaunatviska stangruma, nelabai maloniai net tepasi, man buvo toks jausmas, kad dar labiau istampysi ta glezna odele. tai paakiams nustojau naudot. bet va kaip tik vakar tepiausi nosies sparnelius - puikiai susitvarko, gan patvariai laikosi. mano manymu, jis yra labiau tinkamas odos nelygumams maskuoti, nei paakiams
As maskuokliu kolkas dar labai nenaudojusi,tik turiu viena neseniai nusipirkau garnier toki
Na pamaskuoja man visai neblogai,nepasakyciau kad subega,jei nepertepi per daug,bet irgi galima ausu krapstuku lengvai palyginti ir viskas tvarkoj. Pas mane ne kiek tamsiu paakiu maskavimas reikalingas,kiek patys paakiai pabrinke,ryte isvis atrodo kaip uztinusi visa,beje dar pastenejau,kad jie labiau pabrinke budavo,jei is vakaro naturaliu ersketroziu aliejuku patepdavau
Tai idomu gal kas turite tokia problemele kaip ta akiu paburkima uzmaskuoti ar sumazinti? Tu kremu begales ir ju aprasymu stebuklingu,bet noretusi kad ne tik graziai skambetu,bet ir efektas butu pastebimas
Na pamaskuoja man visai neblogai,nepasakyciau kad subega,jei nepertepi per daug,bet irgi galima ausu krapstuku lengvai palyginti ir viskas tvarkoj. Pas mane ne kiek tamsiu paakiu maskavimas reikalingas,kiek patys paakiai pabrinke,ryte isvis atrodo kaip uztinusi visa,beje dar pastenejau,kad jie labiau pabrinke budavo,jei is vakaro naturaliu ersketroziu aliejuku patepdavau
Tai idomu gal kas turite tokia problemele kaip ta akiu paburkima uzmaskuoti ar sumazinti? Tu kremu begales ir ju aprasymu stebuklingu,bet noretusi kad ne tik graziai skambetu,bet ir efektas butu pastebimas
Sis garnier roll on tai man sausino, ne tik paakius, bet ir vokus, ismeciau...
Dar prisiziurejus Youtube geras maskuoklis atrodo Clinique Air brush, tik sito itariu meginuku jau negausi
Dar prisiziurejus Youtube geras maskuoklis atrodo Clinique Air brush, tik sito itariu meginuku jau negausi
aš kadangi gyvenime nenaudojau jokių pudrų, tai nemėgstu tų maskuotojų... kažkada avon pirkau labai gerą dalyką balinantį paakius - tikrai labai padėjo, bet su laiku ir vėl pajuodę tapo... ir daba nėr tos priemonės pas juos... bet vat kai soliariume pasideginu keletą kartų - labai prisidengia pajuodimas. mane dėl paakių nuo mažens visad siuntinėja inkstų tirt tipo ligą rodo