Perskaičiau temą jau porą kartų ir niekaip nebeišsirenku mano paakiai nėra probleminiai, nėra jie patamsėję, tik noriu juos šiek tiek pašviesinti, kad bendras vaizdas geriau atrodytų, bet bėda - turiu daug daug smulkių mimikos raukšlelių ir bijau, kad man viskas į jas ir subėgs kažin kokios konstistencijos maskuoklio geriau žvalgytis?
QUOTE(Vilmitele @ 2010 09 16, 16:49)
Sveikos,
aš naudoju Make up forever Lift Concealer, tokia šviesi kreminė tūbelė.
gal pamaskavimo ir trūksta, bet manau dėlto, kad nevisai tinkamą atspalvį pasirinkau. (pirkau žiemą) tačiau jis man patinka, nes 1. nesubėga į raukšleles paakiuose; 2. galiu maskuoti ir veido smulkias dėmeles; 3. naudoju jį ir kaip šešėlių pagrindą.
taigi, man jis patinka
aš naudoju Make up forever Lift Concealer, tokia šviesi kreminė tūbelė.
gal pamaskavimo ir trūksta, bet manau dėlto, kad nevisai tinkamą atspalvį pasirinkau. (pirkau žiemą) tačiau jis man patinka, nes 1. nesubėga į raukšleles paakiuose; 2. galiu maskuoti ir veido smulkias dėmeles; 3. naudoju jį ir kaip šešėlių pagrindą.
taigi, man jis patinka
Prisidedu prie pagyrų šiam maskuokliui, nes šis kol kas geriausias iš visų mano bandytų (tiesa, bandžiau tik populiariausius parduodamus Lietuvoje). Tikrai neblogai maskuoja ir kas svarbiausia nesubėga į raukšles bei nesuformuoja naujų Nors jis ir nepigus, bet kiekis taip pat nemažas - 15 ml.
QUOTE(Malena @ 2012 11 28, 22:25)
Na ką, galiu pasakyt geras daiktas tas it cosmetics paakių maskuoklis Riebokas, paakių nesausina, nestangrina, paakių tamsumą neblogai maskuoja. Ar pirksiu dar nežinau, nes paraleliai testuoju dar kitą, kuris irgi turi savų pranašumų
O kur pirkote šį maskuoklį ir kiek kainavo?
QUOTE(egluti @ 2012 12 05, 22:29)
kažin kokios konstistencijos maskuoklio geriau žvalgytis?
Jei nereikia stipresnio maskavimo, užteks skysto maskuoklio. Ko nors panašaus į Bourjois Healthy Mix. Užtepus ir įtapšnojus šiek tiek subėga. Lengvai nuvalius tą perteklių visą dieną atlaiko be priekaištų ir daugiau nebesubėga. Tirštesnės, kietesnės konsistencijos apsunkina paakius ir daugiau subėginėja, juos renkasi tos, kurioms reikia daugiau maskavimo
O man Bourjois buvo sunkokas, ieskau ko nors dar skystesnio bei lengvesnio. Dabar nusipirkau Garnier rutulini maskuokli, sviesesni. Spalva pagaliau tiko idealiai, maskavimo is jo ne per daugiausia, rimtos problemos nepasleps, bet man uztenka, pagyvina zvilgsni tai jau gerai, nesiekiu tobumo uzmaskavimo, i rauksleles nesubega. Man jis labiau patinka uz Healthy Mix
Kai man reikalingas maskavimas, tai Bourjois lengvas atrodo. Rutulinių nebandžius, bet numanau, kad jie dar skystesni
Na esmė, kad pagal Egluti poreikius reikėtų kuo skystenės tekstūros.
QUOTE(Ameera @ 2012 12 07, 23:08)
ačiū už patarimą, kaip tik apie Bourjois ir svarsčiau
QUOTE(egluti @ 2012 12 08, 19:52)
ačiū už patarimą, kaip tik apie Bourjois ir svarsčiau
O kaip atrodo Bourjois maskuokliai,nu niekur nemaciau as ju
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 12 15, 15:53)
O kaip atrodo Bourjois maskuokliai,nu niekur nemaciau as ju
siaip as pries pusmeti ieskojau tamsesnio atspalvio, sunkiai radau, nebeveza matyt. buvo tik aistruolej, bet su labai trumpu galiojimu
QUOTE(mamulioka @ 2012 12 15, 17:24)
siaip as pries pusmeti ieskojau tamsesnio atspalvio, sunkiai radau, nebeveza matyt. buvo tik aistruolej, bet su labai trumpu galiojimu
Gal jau droge ju nebuna? kiek ziurejau niekada nemaciau