Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(mamulioka @ 2012 10 22, 18:12)
Zinau, turetu, bet vis tiek maskuoklis neturetu sviest is toli... Dabar turiu Bourjois, sviesiausias buvo per daug matomas, paemiau tonu tamsesni, vis tiek man atrodo nenaturaliai, nors tikrai esu prie gana sviesiaodziu, isvis nesideginu. Tai ir su tuom L`oreal, visi, kuriuos meginausi (3 atspalviai), per daug matesi ant odos.. Net nezinau  g.gif

Kažkas čia nesiderina jūsų kalboje biggrin.gif 4u.gif . Arba nesat tokia jau šviesiaodė, arba tiesiog nepratusi naudoti maskuoklio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 10 15, 11:44)
Pagaliau gavau savo It Cosmetic maskuokli. Naudoju apie savaite, tai galiu pasakyti, kad puikus daiktas. Nesausina, neisryskina ko nereikia ir nesubega, laikosi puikiai, atsparus dregmei, maskuoja laaabai gerai, reikia vos vos, puikiai padengia. Pasitepus atrodo toks riebokas, todel as uzfiksuoju kompaktine.

Ačiū 4u.gif Kantriai išlaukiau atsiliepimo, dabar reiks galvoti norėti-nenorėti-norėti biggrin.gif
Man tik klausimas kas būtų jei nepripudruotum?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 10 22, 18:33)
Kažkas čia nesiderina jūsų kalboje  biggrin.gif  4u.gif . Arba nesat tokia jau šviesiaodė, arba tiesiog nepratusi naudoti maskuoklio  smile.gif

Kodel gi nesiderina ax.gif Nonsensas tame, kad kad ir esu pakankamai sviesios odos, bet tie tonai per daug matomi ant mano odos blush2.gif Naudoju mineraline light tono pudryte, taigi, tikrai adekvaciai ivertinu savo odos sviesuma smile.gif Taip, nesu pratusi as prie vaizdo kai paakiai sviecia savo baltumu tongue.gif Be abejo, turi but sviesesnis, nes bendras pudros sluoksnis, tai padaro veida sviezesni, bet man jie visi 3 kazkodel per sviesus doh.gif Gerai, eisiu ryt is naujo bandytis....
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 10 15, 12:35)
Sakykit prasau, is kur uzsisakinejot? ax.gif

Vel ten pat (ebay) smile.gif

QUOTE(Malena @ 2012 10 22, 18:38)
Ačiū 4u.gif  Kantriai išlaukiau atsiliepimo, dabar reiks galvoti norėti-nenorėti-norėti biggrin.gif
Man tik klausimas kas būtų jei nepripudruotum?

Noreti biggrin.gif Tikrai puikus produktas. Dar neteko naudoti taip gerai maskuojancio maskuoklio kaip sis. Pripratau ir naudoju tik ji. Pastebejau, jeigu jo tepti labai labai nedaug, tai jis puikiai uzmaskuoja ir neblizga, tada nereikia ir pripudruoti. Bet as vis padauginu, kazkaip neipratus tiek mazai paimti, tai man vis reikia pripudruoti, arba su mano kiekiu as visa zanda dar padengiu doh.gif nors imu tikrai mazai bigsmile.gif (jei kas norit isbandyti, parasykit AZ susitarsim drinks_cheers.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 23 spalio 2012 - 12:34
QUOTE(mamulioka @ 2012 10 22, 17:12)
Zinau, turetu, bet vis tiek maskuoklis neturetu sviest is toli... Dabar turiu Bourjois, sviesiausias buvo per daug matomas, paemiau tonu tamsesni, vis tiek man atrodo nenaturaliai, nors tikrai esu prie gana sviesiaodziu, isvis nesideginu. Tai ir su tuom L`oreal, visi, kuriuos meginausi (3 atspalviai), per daug matesi ant odos.. Net nezinau  g.gif

Maziau tepkit, gal del to matesi? As 3 nr. naudoju, is tiesu, jie visi 3 sviesus.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 10 23, 13:33)
Noreti  biggrin.gif  Tikrai puikus produktas. Dar neteko naudoti taip gerai maskuojancio maskuoklio kaip sis. Pripratau ir naudoju tik ji. Pastebejau,  jeigu jo tepti labai labai nedaug, tai jis puikiai uzmaskuoja ir neblizga, tada nereikia ir pripudruoti. Bet as vis padauginu, kazkaip neipratus tiek mazai paimti, tai man vis reikia pripudruoti, arba su mano kiekiu as visa zanda dar padengiu doh.gif  nors imu tikrai mazai  bigsmile.gif (jei kas norit isbandyti, parasykit AZ susitarsim  drinks_cheers.gif )

Parašiau až

Iš nuotraukų tai labai neblogai atrodo:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 23, 14:07)
Maziau tepkit, gal del to matesi? As 3 nr. naudoju, is tiesu, jie visi 3 sviesus.

Dekui, ir as pabandysiu butent si 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 23, 17:24)
Parašiau až

Iš nuotraukų tai labai neblogai atrodo:

Tikrai ispudingas efektas. Bet idomu, ar realiai nesimato to maskavimo sunkumo? Gal visai skirtingus produktus palyginsiu, bet turejau Collection 2000 maskuokli, tai jis tikrai labai gerai maskuoja, taciau matosi paakiu zonoj, isryskina rauksleles kazkiek, po to dienos eigoj subega, net ir uztvirtinus biria pudra. Tavo ikeltose nuotraukose vienaip, o realiai, kazin ar nebus ,,o, ji gerokai uzsimaskavus paakius" efekto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 23, 19:46)
Tikrai ispudingas efektas. Bet idomu, ar realiai nesimato to maskavimo sunkumo? Gal visai skirtingus produktus palyginsiu, bet turejau Collection 2000 maskuokli, tai jis tikrai labai gerai maskuoja, taciau matosi paakiu zonoj, isryskina rauksleles kazkiek, po to dienos eigoj subega, net ir uztvirtinus biria pudra. Tavo ikeltose nuotraukose vienaip, o realiai, kazin ar nebus ,,o, ji gerokai uzsimaskavus paakius" efekto  biggrin.gif

Kas ten žino, youtubėj normaliai atrodo kiek žiūrėjau. Dar kiekį maskuoklio reik teisingą pasirinkt biggrin.gif
Ketinu pasinaudot Eslaudos pasiūlymu ir išbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
O kada jus tepate maskuojamasias priemones,pries naudojant pudra ar po jos?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 01, 12:01)

Pirma maskuoju pries kremine pudra, tada tepu kremine ir kur negana maskavimo dar pamaskuoju ir tada jau tvirtinu biria ar kompaktine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 01, 11:01)

Pries. Bet jokio skirtumo, kadangi ten pudros netepu. Po to tik biria dar uzfiksuoju.
Atsakyti