Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Dorotti @ 2012 10 08, 20:17)
Šis maskuoklis skirtas ne paakiams,o kitiems odos trūkumams maskuoti (spuogeliams,dėmėms, tatuiruotėms ir t.t.),todėl jis gana sausas.
Man pačiai patinka šis paakių maskuoklis:
user posted image

O jisai bent gerai melynuma uzmaskuoja?
Atsakyti
Atnesu atsiliepima apie Loreal magic lumi maskuokli. Maskavimas labai silpnas, tikrai netiks toms, kuriu tamsus paakiai ir nori pilno maskavimo, reikia tepti jo nemazai, kad kazkas matytusi, pvz. Svytejimas. Dienos eigoje siek tiek subega I paakiu rauksleles. Panasus I YSL touche eclat, turi zvilgiu daleliu, galima naudoti ne tik paakiams, bet ir zonoms, kurios sviesinamos veide. Apibendrinant, tiktu norincioms naturaliai atrodancio maskuoklio, bet is esmes neturincioms ka maskuoti, tik paskaistinti tam tikras veido zonas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 01, 21:15)
Vat apie it cosmetics taip ir sako- ne tik nesausina, bet drekina, stangrina, neisryškina raukšlyčių, puikiai laikosi, atsparus vandeniui. rolleyes.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2012 09 01, 22:58)
Laukiu sio maskuoklio parkeliaujant. Kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus. Labai jis mane sugunde  rolleyes.gif

Pagaliau gavau savo It Cosmetic maskuokli. Naudoju apie savaite, tai galiu pasakyti, kad puikus daiktas. Nesausina, neisryskina ko nereikia ir nesubega, laikosi puikiai, atsparus dregmei, maskuoja laaabai gerai, reikia vos vos, puikiai padengia. Pasitepus atrodo toks riebokas, todel as uzfiksuoju kompaktine.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 10 15, 09:44)
Pagaliau gavau savo It Cosmetic maskuokli.

Sakykit prasau, is kur uzsisakinejot? ax.gif
Atsakyti
gal turite Clinique Airbrush Concealer? snd išbandžiau - visai patiko,ant paakių odos nepastebimas, paslėpė pamėluisius paakius, bet po pietų nuvaliau su makiažo valikiu ir vatos diskas liko švarus unsure.gif nesupratau ar jis nusitrynė ir dingo pats...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 20 spalio 2012 - 15:36
Kokia to Clinique maskuoklio kaina?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 11, 10:37)
Atnesu atsiliepima apie Loreal magic lumi maskuokli.  Panasus I YSL touche eclat, turi zvilgiu daleliu, galima naudoti ne tik paakiams, bet ir zonoms, kurios sviesinamos veide.

Ar yra kokie zymus pranasumui brangesniojo YSL touch eclat lyginant su Loreal magic lumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 21, 15:05)
Kokia to Clinique maskuoklio kaina?

jei neklystu 86 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 10 21, 15:40)
Ar yra kokie zymus pranasumui brangesniojo YSL touch eclat lyginant su Loreal magic lumi? g.gif

YSL nesu turejus, bet bandziau, tai kiek pamenu - skirtumu nera. Dabar ilgiau panaudojau loreal, tai visai patinka man jis, naudoju paakiams, uztenka maskavimo, graziai skaistina (mano paakiai nera probleminiai).
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 22, 10:04)
YSL nesu turejus, bet bandziau, tai kiek pamenu - skirtumu nera. Dabar ilgiau panaudojau loreal, tai visai patinka man  jis, naudoju paakiams, uztenka maskavimo, graziai skaistina (mano paakiai nera probleminiai).

O koki naudojat atspalvi? Kiek esu ziurejus, visi 3 man kazkokie panasaus atspalvio, sviesoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 10 22, 17:33)
O koki naudojat atspalvi? Kiek esu ziurejus, visi 3 man kazkokie panasaus atspalvio, sviesoki  g.gif

Maskuoklis ir turi būti šviesesnis už odos spalvą ar pudrą, o iš esamu 3-ių atspalvių tikrai nesunku išsirinkti sau. Aš tai naudoju Nr 1, esu šviesiaodė, ..

O jei oda vidutinė ar įdegus šiek tiek, nr 2 manau pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 10 22, 18:00)
Maskuoklis ir turi būti šviesesnis už odos spalvą ar pudrą, o iš esamu 3-ių atspalvių tikrai nesunku išsirinkti sau. Aš tai naudoju Nr 1, esu šviesiaodė, ..

O jei oda vidutinė ar įdegus šiek tiek, nr 2 manau pats tas  smile.gif

Zinau, turetu, bet vis tiek maskuoklis neturetu sviest is toli... Dabar turiu Bourjois, sviesiausias buvo per daug matomas, paemiau tonu tamsesni, vis tiek man atrodo nenaturaliai, nors tikrai esu prie gana sviesiaodziu, isvis nesideginu. Tai ir su tuom L`oreal, visi, kuriuos meginausi (3 atspalviai), per daug matesi ant odos.. Net nezinau g.gif
Atsakyti