Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(angelinka @ 2012 09 30, 00:22)
Na zinot,kai pas mane situacija vos ne tokia,kas ieskau savo paakius patobulinti net plastines chirurgijos budu,tai galvoju,kad isleisti 28 eurus tai gal ir nieko butu,visgi naudojamas tik paakiams,ilgam uztenka 4u.gif Gal galit pasakyti tikslu pavadinima to bobby brown..bandysiu siustis...aciu 4u.gif

Va cia yra corectorius CORECTORIUS kuris neutralizuoja melynuma po akims.Geriausia yra rinktis is bisque atspalvio, nes jis su roziniu tonu, o ne peach.ir tada jau cia yra Conceale.kuri reikia pagal savo odos atspalvi atitaikyti.
Atsakyti
Pagirsiu Estee Lauder maskuoklį, kurį neseniai pradėjau naudoti. Labai gražiai susigeria, nesubėga į raukšles, ekonomiškas, o ir maskuoja visai neblogai. Aš įsivaizduoju, kad smulkesnius trūkumus turėtų idealiai užmaskuoti. Be to konsultantė minėjo, kad ir jo sudėtis ne tokia kenksminga paakių odai, lyg su apsauginėmis medžiagomis kažkokiomis, bet kadangi man šita dalis ne tokia ir aktuali, tai ir klausiaus viena ausim.
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2012 10 02, 19:58)
Pagirsiu Estee Lauder maskuoklį, kurį neseniai pradėjau naudoti. Labai gražiai susigeria, nesubėga į raukšles, ekonomiškas, o ir maskuoja visai neblogai. Aš įsivaizduoju, kad smulkesnius trūkumus turėtų idealiai užmaskuoti.  Be to konsultantė minėjo, kad ir jo sudėtis ne tokia kenksminga paakių  odai, lyg su apsauginėmis medžiagomis kažkokiomis, bet kadangi man šita dalis ne tokia ir aktuali, tai ir klausiaus viena ausim.

o kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
Tikslios kainos nepasakysiu, atrodo, kad 105 lt, o gal 95. Kažkur šitam rajone smile.gif
Atsakyti
pasiūlė man kosmetologė išbandyti italų firmos Karaja, concealer.
kol kas nieko geriau nesu radusi:) lengvai dengiasi, nesubėga į raukšleles, atrodo natūraliai ir svarbiausia, tikrai maskuoja:) rašo, kad yra atsparus vandeniui, su vitaminu E, sojų pupelių aliejumi ir medetkomis.
turiu šios priemonės 2 numeriuką.
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2012 10 06, 15:21)
pasiūlė man kosmetologė išbandyti italų firmos Karaja, concealer.
kol kas nieko geriau nesu radusi:) lengvai dengiasi, nesubėga į raukšleles, atrodo natūraliai ir svarbiausia, tikrai maskuoja:) rašo, kad yra atsparus vandeniui, su vitaminu E, sojų pupelių aliejumi ir medetkomis.
turiu šios priemonės 2 numeriuką.

Kur galima įsigyti ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 10 06, 17:43)
Kur galima įsigyti ir kokia kaina?

mokėjau 47 Lt, įsigyti matyt galima per platintojus. pati pirkau pas kosmetologę esančia Vilniuje, Šiaurės miestelyje:)
Atsakyti
sveikos, turiu ir aš juodus paakius - genai doh.gif
netyčia vakar papuoliau į Douglas gaminių pristatymo šventę, išbandžiau Christian Breton priemones. kiek pasakojo konsultantė, įmonė specializuojasi juodų paakių priežiūroj. labai patiko serumas, rašysiu laišką kalėdų seneliui ax.gif
kaip aiškino konsultantė, juodi paakiai yra dėl suintensyvėjusios melanino gamybos g.gif, o serume esančios medžiagos prislopina jo gamybą. reikia tepti porą savaičių ryte vakare. man vizualiai geriau paakiai atrodė pasitepus vieną kartą, be jokių maskuoklių.
dar labai patiko šitas serumas, maloniai šaldo, liuks priemonė po baliukų, kai akys pabrinkusios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2012 10 02, 19:58)
Pagirsiu Estee Lauder maskuoklį, kurį neseniai pradėjau naudoti. Labai gražiai susigeria, nesubėga į raukšles, ekonomiškas, o ir maskuoja visai neblogai. Aš įsivaizduoju, kad smulkesnius trūkumus turėtų idealiai užmaskuoti.  Be to konsultantė minėjo, kad ir jo sudėtis ne tokia kenksminga paakių  odai, lyg su apsauginėmis medžiagomis kažkokiomis, bet kadangi man šita dalis ne tokia ir aktuali, tai ir klausiaus viena ausim.

Sakykit,o čia taip vadinasi šis maskuoklis?
ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE CONCEALER SPF 10

Esu pati apie jį nemažai skaičius atsiliepimų,vis galvoju ar verta pirkti,ir ar tikrai apie šį kalbat,gal aš ką maišau?
Dėkui už ats.
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 08, 14:13)
Sakykit,o čia taip vadinasi šis maskuoklis?
ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE CONCEALER SPF 10

Tas pats. smile.gif
Verta ar neverta išties individualus klausimas, absoliučiai visiems tinkančių priemonių nebūna ir kiek žmonių tiek nuomonių. Visgi manau, kad stipriai neturėtų nuvilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akra: 08 spalio 2012 - 17:25
QUOTE(fuchia @ 2012 09 10, 17:35)
O kaip MUFE Full Cover Concealer http://www.makeupand...er-headline.jpg? Ar jis paakiams nelabai tinkamas? ax.gif

Šis maskuoklis skirtas ne paakiams,o kitiems odos trūkumams maskuoti (spuogeliams,dėmėms, tatuiruotėms ir t.t.),todėl jis gana sausas.
Man pačiai patinka šis paakių maskuoklis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 10 07, 11:22)
sveikos, turiu ir aš juodus paakius - genai doh.gif
netyčia vakar papuoliau į Douglas gaminių pristatymo šventę, išbandžiau Christian Breton priemones. kiek pasakojo konsultantė, įmonė specializuojasi juodų paakių priežiūroj. labai patiko serumas, rašysiu laišką kalėdų seneliui  ax.gif
kaip aiškino konsultantė, juodi paakiai yra dėl suintensyvėjusios melanino gamybos  g.gif, o serume esančios medžiagos prislopina jo gamybą. reikia tepti porą savaičių ryte vakare. man vizualiai geriau paakiai atrodė pasitepus vieną kartą, be jokių maskuoklių.
dar labai patiko šitas serumas, maloniai šaldo, liuks priemonė po baliukų, kai akys pabrinkusios hihihi.gif

ir pas mane tas pats, nuo mazens doh.gif kaip sakoma "is kartos - i karta" biggrin.gif

vat as galvoju, ar gali gelbeti visokie serumai, kai problema genai g.gif

serumai gal galetu padeti atstatyti spalva, kai problema mazesne:nuovargis, stresas, nemiegojimas...

sio konkretaus neesu meginusi, bet tureti kitu firmu man problemos neissprende ax.gif

belieka tik maskuokliai ...tik neisivaizduoju kaip pataikyti spalva siunciantis, kai negali pameginti g.gif
Atsakyti