Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

O as jau keleta metu is eiles naudoju Manhattan Clearface Cover Stick thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 09 19, 17:59)
O as jau keleta metu is eiles naudoju  Manhattan Clearface Cover Stick thumbup.gif

Tai juk priemonė problematiškai odai skirta spuogams maskuoti, tikrai niekam nerekomenduočiau ja maskuoti paakius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 09 19, 11:33)

tik si naudojate ar dar ka nors pakeitimui turite ?
Sveikinu nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 13, 13:09)
O kuris maskuoklis jums nesausina ir gerai maskuoja?

Man gerai maskuoja ir tikrai nesausina Bobbi Brown maskuoklis. Jis toks sunkus, bet "riebus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 22 rugsėjo 2012 - 22:13
QUOTE(jearmaine @ 2012 09 22, 23:12)
Man gerai maskuoja ir tikrai nesausina Bobbi Brown maskuoklis. Jis toks sunkus, bet "riebus".

Kur jo pirkti? LT yra?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 09 23, 12:18)
Kur jo pirkti? LT yra?

jo lt nera..nebent siustis.
Atsakyti
Dairausi i siuos du -Bobby Brown tik nzn ar korektoriu ar maskuokli ar abu ir Mac pro longwear g.gif Prasau patarimo 4u.gif Mano paakiai laaabai pajuode, is esmes nuolat esu gero maskuoklio paieskose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėjaaa: 24 rugsėjo 2012 - 00:32
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 09 24, 00:29)
Dairausi i siuos du -Bobby Brown tik nzn ar korektoriu ar maskuokli ar abu  ir Mac pro longwear g.gif  Prasau patarimo 4u.gif  Mano paakiai laaabai pajuode, is esmes nuolat esu gero maskuoklio paieskose..

kaip tik mano situacija biggrin.gif kurioje as buvau pries 2 savaites 4u.gif
as buvau paakiu maskuotojo paiskose.ir tarp siu rinkausi.tai nuejus buvau iki Bobbi brown stendo.tai man konsultante pasake taip jei stipriai pajuode paakiai reikia pirma naudoti corectoriu, kuris melynuma neutralizuoja ir paskui par ant virsaus maskuokli...tai as pagalvojau, kad truputi per brangu 56 eurai uz maskuokli.zinau kad jis labai giriamas vos ne nr 1 pasaulyje, bet tiesiog per brangu 1,7 gr moketi 28 eurus.
o prie Mac stendo siule man mineralini, bet pasakiau kad man jis per silpnas tikrai bus ir tada uzklausiau apie Mac pro longwear, tai man konsultante pasake, kad jos patirtimi jis gali sausinti ir temti oda.bet esu maciusi youtube daug geru apie ji atsiliepimu.tai gal jis ir geras, reikia manau paciai bandyti ....
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 09 19, 19:06)
tik si naudojate ar dar ka nors pakeitimui turite ?
Sveikinu  nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

Turiu daug, bet ne viska naudoju. biggrin.gif o turiu Maybelline Erase age, ar kaip ten, kartais naudoju- kaip ne keista nestumu metu maziau pajuode pasidare. unsure.gif Neblogas, neisryskina rauksleliu, bet daug nemaskuoja. Turiu mineraline is ELf, dabar nenaudoju, turiu Multi tasking concealer is Every day minerals- gerai maskuoja, bet dengiu tik su EM Eye kabuki, kitaip isryskina rauksleles, turiu Lily Lolo Peepo maskuokli (geltona) visiskai nepatiko, padaro paakius kaip kokios baidykles schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 24 rugsėjo 2012 - 20:00
QUOTE(Malena @ 2012 09 02, 13:03)
Iš kur užsisakėte ir kokį atspalvį? smile.gif

Pirkau ebay. Bet nesulaukiau, ka tik pervede refunda doh.gif Issirinkau Neutral medium spalva. Dabar ieskau gal kokioj internetinej parduotuvej yra, kad siustu i Lietuva, labai noriu isbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Ne čia pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 25 rugsėjo 2012 - 22:10
QUOTE(myglle @ 2012 09 24, 17:23)
kaip tik mano situacija  biggrin.gif  kurioje as buvau pries 2 savaites  4u.gif
as buvau paakiu maskuotojo paiskose.ir tarp siu rinkausi.tai nuejus buvau iki Bobbi brown stendo.tai man konsultante pasake taip jei stipriai pajuode paakiai reikia pirma naudoti corectoriu, kuris melynuma neutralizuoja ir paskui par ant virsaus maskuokli...tai as pagalvojau, kad truputi per brangu 56 eurai uz maskuokli.zinau kad jis labai giriamas vos ne nr 1 pasaulyje, bet tiesiog per brangu 1,7 gr moketi 28 eurus.
o prie Mac stendo siule man mineralini, bet pasakiau kad man jis per silpnas tikrai bus ir tada uzklausiau apie Mac pro longwear, tai man konsultante pasake, kad jos patirtimi jis gali sausinti ir temti oda.bet esu maciusi youtube daug geru apie ji atsiliepimu.tai gal jis ir geras, reikia manau paciai bandyti ....

Na zinot,kai pas mane situacija vos ne tokia,kas ieskau savo paakius patobulinti net plastines chirurgijos budu,tai galvoju,kad isleisti 28 eurus tai gal ir nieko butu,visgi naudojamas tik paakiams,ilgam uztenka 4u.gif Gal galit pasakyti tikslu pavadinima to bobby brown..bandysiu siustis...aciu 4u.gif
Atsakyti