Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 03, 23:32)
Aš esu tik už dermatologinę kosmetiką.

Ar dermatologinė kosmetika turi tokių priemonių kaip lengvi paakių maskuokliai?

Pieštukinių, aknei, spuogams gydyti ir slėpti tai visada yra, o kad būtų atspindinčiomis dalelėmis, lengvų tai nesu girdėjusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 05 rugsėjo 2012 - 14:12
ne, čia jau iš dekoratyvinės kosmetikos reikia ieškoti. Ten tiek klausimas tiek atsakymas buvo nukrypę nuo šios temos.
Atsakyti
Dabar naudoju šitą:
user posted image
Man labai patinka. Jis idealiai paakių neužmaskuoja, bet jie atrodo natūraliai, tokie gaivūs, šviežūs wub.gif Labai fainas šitas rutuliukas. Jei reikia visiškai užmaskuoti paakius, tada naudoju maybelline mineral maskuoklį, šitas labai gerai maskuoja, bet neatrodo natūraliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 03, 23:32)
Aš esu tik už dermatologinę kosmetiką. Visi prekybcentriniai brandai nepriklauso dermatologinei kosmetikai. Kiekvienas renkasi pagal tai, kas jam priimtina. Kas neturi net menkiausių problemų su oda, tuomet gali ekperimentuoti su garnierais.  rolleyes.gif
Kvailas požiūris yra kvailinti visus dėl menkiausio požiūrio nesutapimo.

nors tema ne apie tai, bet visiškai sutinku su šia nuomone drinks_cheers.gif

Merginos, kurios naudojat ilgesnį laiką By terry maskuoklį paakiams, patenkintos juo? antrą kartą pirktumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 07 rugsėjo 2012 - 10:08
Siuo metu naudoju
Collection 2000 Lasting Perfection Concealer
user posted image
pirkau oro uoste ant greicio, nes vaziavau i draugu vestuves smile.gif kolkas esu patenkinta , issilaiko ilgai, nesubega i rauksleles, spalvyte puikiai atsitaikiau thumbup.gif Cia kaskuoklis si serijos kainos ir kokybes santikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 09 07, 11:14)
Siuo metu naudoju
Collection 2000 Lasting Perfection Concealer

Aš šį irgi turiu. Neblogas tikrai ir vertas dėmesio, tik kiek per sunkus man jis toks kasdieniniam naudojimui, matosi kažkiek
Atsakyti
A6 naudoju AMC Cream Concealer 66
user posted image

Esu labai patenkinta, kad nė truputėlio nesausina paakių, gerai maskuoja, nenubėga. Man patinka 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju Benefit Erase Paste (pirkau Londone). Geras daiktas, maloniai riebus, tad nesausina. Be to, tinka maskuoti ne tik paakius. Ir labai skalsus - pirkau prieš beveik dvejus metus, o tik dabar baiginėju ir vis tiek įtariu, kad iki žiemos užteks smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2012 09 08, 19:01)
Aš naudoju Benefit Erase Paste (pirkau Londone). Geras daiktas, maloniai riebus, tad nesausina. Be to, tinka maskuoti ne tik paakius. Ir labai skalsus - pirkau prieš beveik dvejus metus, o tik dabar baiginėju ir vis tiek įtariu, kad iki žiemos užteks smile.gif

user posted image

as irgi sita praita treciadieni nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 09 09, 11:23)
as irgi sita praita treciadieni nusipirkau  smile.gif

Aš irgi jau kuris laikas planuoju jį įsigyti, bet dar dvejoju blush2.gif
Na, ir kaip Jums jis patinka būtent paakių maskavimui? Ir šiaip, kiek jis natūraliai atrodo? Nepastebimas, ar vis tik kažkiek matomas? Labiau įsigeriantis į odą, ar toks daugiau ant paviršiaus gulintis?
Atsakyti
Noriu atsiliepimų apie:

HD Concealer MAKE UP FOR EVER
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 09 10, 18:09)
Noriu atsiliepimų apie:

HD Concealer MAKE UP FOR EVER
user posted image

4u.gif

Gražiai atrodo ant odos, bet maskuoja minimaliai smile.gif