Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(ZBITKA @ 2012 09 01, 21:04)
nesutinku. yra maskuokliu kurie sausina ir isryskina paakiu rauksleles blush2.gif  blush2.gif

Vat apie it cosmetics taip ir sako- ne tik nesausina, bet drekina, stangrina, neisryškina raukšlyčių, puikiai laikosi, atsparus vandeniui. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas bandet?

maybelline dark circle eraser

user posted image

Gan neblogi atsiliepimai internete g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 01 rugsėjo 2012 - 20:36
QUOTE(Malena @ 2012 09 01, 18:38)
O gal ka bandėte išgirtąjį it cosmetics bye bye under eye? Ar tikrai toks stebuklas?

QUOTE(Malena @ 2012 09 01, 21:15)
Vat apie it cosmetics taip ir sako- ne tik nesausina, bet drekina, stangrina, neisryškina raukšlyčių, puikiai laikosi, atsparus vandeniui. rolleyes.gif

Laukiu sio maskuoklio parkeliaujant. Kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus. Labai jis mane sugunde rolleyes.gif
Atsakyti
Visa savaitgali praziurejau video tai nuspriaundziau ,kad bandysiu bobbi brown corectoriu pirkti.

QUOTE(Povila$ @ 2012 09 01, 19:20)
Jis tikrai už BB geresnis, bandžiau abudu  biggrin.gif

O kokia jusu nuomone apie BB Corerectoriu? Ar reikia po BB corectoriaus dar cancleri naudoti?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 09 01, 22:58)
Laukiu sio maskuoklio parkeliaujant. Kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus. Labai jis mane sugunde  rolleyes.gif

Iš kur užsisakėte ir kokį atspalvį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 09 02, 11:24)
Visa savaitgali praziurejau video tai nuspriaundziau ,kad bandysiu bobbi brown corectoriu pirkti.
O kokia jusu nuomone apie BB Corerectoriu? Ar reikia po BB corectoriaus dar cancleri naudoti?

Tikrai reikia smile.gif Nes jis toks labiau permatomas, kaip sviestas, maskuoja labai minimaliai.
Atsakyti
Gal kam teko Revlon photoready naudoti? Visi raso, kad labai kreminis jis. g.gif

user posted image

Cia biskeli ne i tema, bet gal kas bandete garnier rutuliuka, bet be spalvos, ta zalia. Idomu ar jis drekina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 03 rugsėjo 2012 - 18:04
aš bandžiau tik tą su spalva. Bet iš to žalio paprasto tirai nesitikėčiau jokio drėkinimo. Nu nežinau nepasitikiu aš tokiom veido priežiūros priemonėm, kaip garnier, nivea, loreal. schmoll.gif Jau geriau šiek tiek prisidėti pinigų, ir nusipirkti kažką iš vichy, avene, bioderma ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 03, 21:35)
aš bandžiau tik tą su spalva. Bet iš to žalio  paprasto tirai nesitikėčiau jokio drėkinimo. Nu nežinau nepasitikiu aš tokiom veido priežiūros priemonėm, kaip garnier, nivea, loreal.  schmoll.gif  Jau geriau šiek tiek prisidėti pinigų, ir nusipirkti kažką iš vichy, avene, bioderma ir pan.

Be galo kvailas požiūris mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 09 03, 22:25)
Be galo kvailas požiūris  mastau.gif

Sutinku. Visu sudetis daugmaz identiska, deja, brendo prestiziskumas kazkokiu stebuklingu galiu priemonei nesuteikia :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 03 rugsėjo 2012 - 21:52
Aš esu tik už dermatologinę kosmetiką. Visi prekybcentriniai brandai nepriklauso dermatologinei kosmetikai. Kiekvienas renkasi pagal tai, kas jam priimtina. Kas neturi net menkiausių problemų su oda, tuomet gali ekperimentuoti su garnierais. rolleyes.gif
Kvailas požiūris yra kvailinti visus dėl menkiausio požiūrio nesutapimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 rugsėjo 2012 - 22:36
Man irgi niekas nepasiteisina su visais Garnier ir pan., bet atrodo Himalaia gyre ta zalia rutuliuka, sudetis gera, su naudingais ingredientais, tai idomu pasidare ar is tiesu blush2.gif
Atsakyti