Visa savaitgali praziurejau video tai nuspriaundziau ,kad bandysiu bobbi brown corectoriu pirkti.
O kokia jusu nuomone apie BB Corerectoriu? Ar reikia po BB corectoriaus dar cancleri naudoti?
aš bandžiau tik tą su spalva. Bet iš to žalio paprasto tirai nesitikėčiau jokio drėkinimo. Nu nežinau nepasitikiu aš tokiom veido priežiūros priemonėm, kaip garnier, nivea, loreal. Jau geriau šiek tiek prisidėti pinigų, ir nusipirkti kažką iš vichy, avene, bioderma ir pan.
aš bandžiau tik tą su spalva. Bet iš to žalio paprasto tirai nesitikėčiau jokio drėkinimo. Nu nežinau nepasitikiu aš tokiom veido priežiūros priemonėm, kaip garnier, nivea, loreal. Jau geriau šiek tiek prisidėti pinigų, ir nusipirkti kažką iš vichy, avene, bioderma ir pan.
Aš esu tik už dermatologinę kosmetiką. Visi prekybcentriniai brandai nepriklauso dermatologinei kosmetikai. Kiekvienas renkasi pagal tai, kas jam priimtina. Kas neturi net menkiausių problemų su oda, tuomet gali ekperimentuoti su garnierais. Kvailas požiūris yra kvailinti visus dėl menkiausio požiūrio nesutapimo.
Man irgi niekas nepasiteisina su visais Garnier ir pan., bet atrodo Himalaia gyre ta zalia rutuliuka, sudetis gera, su naudingais ingredientais, tai idomu pasidare ar is tiesu