QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 21:56)
Kai prisiskaitau jusu ivairiu pastebejimu, sededama mintyse islemenu "ai jooo..." .... ir tada tenka visa turima kosmetika pakeist nauja
As pati turiu mineralines pudros, bet man rodos, kad mineraline, kad ir kokia butu vistiek paakiuose subegs ir rauksleles...ar klystu?
O del Nivea sito toninio kremo tai nesu labai kritiska...Na tik dabar del alkoholio kai perskaiciau susizgribau, kad tikrai negerai...Nebezinau dabar isvis ka tept ant to veido. Ai...gal nieko nebetepsiu. Uzteks vandens Avene
As pati turiu mineralines pudros, bet man rodos, kad mineraline, kad ir kokia butu vistiek paakiuose subegs ir rauksleles...ar klystu?
O del Nivea sito toninio kremo tai nesu labai kritiska...Na tik dabar del alkoholio kai perskaiciau susizgribau, kad tikrai negerai...Nebezinau dabar isvis ka tept ant to veido. Ai...gal nieko nebetepsiu. Uzteks vandens Avene
Va kas įdomiausia nesubėga (svarbiausia jos nepadauginti....) O tas Nivea kremas man asmeniškai klaikus tikrai buvo: tepėsi labai prastai ir pats kaip iš gabalų sudarytas, dar kimšo poras ir pan. po kokių 3 pabandymų keliavo lauk.
QUOTE(WeGa @ 2008 09 22, 00:43)
kas cia per mineraline kosmetika ir kur jos gaut?
www.everydayminerals.com o paakiams turiu Perk me up maskuoklį (jis matinis švelniai rausvos spalvos, ir nesimato, kad tepta kažkas, tarsi susigeria į odą). Dar parkeliauja ir keli kiti maskuokliai, tai rinksiuos ką nors