Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 29, 22:49)
As lyg ir neturiu tu rauksliu, bet uzsitepus koki maskuokli viskas isryskeja  doh.gif  nu per sausi jie man visi.  doh.gif

Mac Studio Sculpt tikrai nėra sausas. bet jis LABAI maskuojantis.
jis ir tirštas, ir kartu drėkinantis,tai jei tepsit per daug ar daug raukšlių, gali matytis,kad tepta kažko:)
bet šiaip jei nėra raukšlių ir reikia didelio maskavimo, siūlau išbandyti smile.gif
Atsakyti
Na, pvz. pas mane problema ta, kad pasitepus kremo, tų raukšlelių matosi labai nedaug, bet yra violetiniai paakiai ir vidinė dalis, kur nosis, tai reikia, kad maskavimas būtų stipresnis, nei vidutinis.
Tačiau aš naudočiau ir mažiau maskuojantį, kad tik neatrodytų sausas, nes kiek esu bandžiusi (pavardinsiu tik kelis : MAC studio, clinique all about eyes, YSL pieštukas, garnier roller'is) tai man jie neapsakomai sausinantys. Pasitepi ir jau tapšnojant pirštu jaučiasi nemalonus sausumo ir tempimo pojūtis, o po poros val. tie korektoriai man subėga ir išryškėja visos raušlelės, net ir tos, kurių šiaip net nesimato doh.gif Nu, niekaip nerandu tokio, kuris ir pamaskuotų, ir nesubėgtų į raukšeles ir neišdžiovintų paakių kaip dykumos verysad.gif
Atsakyti
šiandien Kosmadoje užkibau ant nuolaidos biggrin.gif paakių maskuoklis-Make up factory light reflecting concealer. prieš tai išbandžiau ant rankos visus įmanomus, vieni lyg per skysti, kiti patapšnojus iškart matėsi, kad sausins paakius, o galiausiai pasilikau prie artdeco, bet erzino mentolio kvapas ir nelabai patiko atspalviai. šis pasirodė pats pačiausias, aišku kaina irgi, bet kai grįžusi namo užsitepiau, tai supratau, kad kol kas šis maskuoklis man-tooobulas thumbup.gif visų pirma, jo konsistencija-nei per skystas, nei per tirštas, lengvai tepasi, labai gerai pasiskirsto, ir tikrai nesausina. o labiausiai patiko jo spalva-nei per rožinė, nei per geltona, nei per šviesi, nei per tamsi, na tokia, kuri manau tikrai daugumai tiktų. Maskavimas sakyčiau vidutinis. spalvos numeriukas 2, bet kiek supratau, tik jį vienintelį ir turi. ir labai patogus dozatorius, tik teko ilgokai paspaudyti. Žodžiu-rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 08 30, 20:13)
šiandien Kosmadoje užkibau ant nuolaidos  biggrin.gif paakių maskuoklis-Make up factory light reflecting concealer. prieš tai išbandžiau ant rankos visus įmanomus, vieni lyg per skysti, kiti patapšnojus iškart matėsi, kad sausins paakius, o galiausiai pasilikau prie artdeco, bet erzino mentolio kvapas ir nelabai patiko atspalviai. šis pasirodė pats pačiausias, aišku kaina irgi, bet kai grįžusi namo užsitepiau, tai supratau, kad kol kas šis maskuoklis man-tooobulas  thumbup.gif visų pirma, jo konsistencija-nei per skystas, nei per tirštas, lengvai tepasi, labai gerai pasiskirsto, ir tikrai nesausina. o labiausiai patiko jo spalva-nei per rožinė, nei per geltona, nei per šviesi, nei per tamsi, na tokia, kuri manau tikrai daugumai tiktų. Maskavimas sakyčiau vidutinis. spalvos numeriukas 2, bet kiek supratau, tik jį vienintelį ir turi. ir labai patogus dozatorius, tik teko ilgokai paspaudyti. Žodžiu-rekomenduoju.

Atleiskit, nesupratau: tai kurį Jūs įsigijot? MUF, ar Artdeco? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2012 08 30, 12:32)
  Nu, niekaip nerandu tokio, kuris ir pamaskuotų, ir nesubėgtų į raukšeles ir neišdžiovintų paakių kaip dykumos  verysad.gif

tai gal jums reikėtų pradžioje pasikeisti paakių kremą, jei oda tokia sausa.
Atsakyti
Sory už painią kalbą doh.gif Įsigijau MUF . beje tepiau jį net be jokio kremo paakiams ir nesausino bigsmile.gif

Dėl paakių sausinimo-jei visi bandyti maskuokliai labai sausina, vadinasi paakiams trūksta drėgmės ir maskuoklis nekaltas.
Atsakyti
Man nei vienas maskuoklis nesausina, bet pats maskuoklis tepasi sausai, matos, kad yra visiskai matiniai, greit isdziustantys, kaip daznai aprasyme parasyta "powdery finish". Tepu serumus drekinancius ir nejauciu, kad paakiai butent sausi butu, bet maskuokliai netinkami tikrai gali issausinti paakius, net jei ir juos priziuri.
Atsakyti
esu labai paieskose .. doh.gif net nezinau is ko rinktis, o pajuode paakiai mano tokia didele problema verysad.gif
My Webpage
paziurejus si filmuka, galvoju apie bobbi brown arba ta MAC Pro Longwear Concealer.Gal kas turite? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
as irgi masciau apie bobbi brown corektoriu bet esu lt tai tektu siustis,tai kogero bandysiu rekomenduota Povilo Make up forever ful cover conclear sake kad geras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 01 rugsėjo 2012 - 17:29
O gal ka bandėte išgirtąjį it cosmetics bye bye under eye? Ar tikrai toks stebuklas?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 09 01, 18:28)
as irgi masciau apie bobbi brown corektoriu bet esu lt tai tektu siustis,tai kogero bandysiu rekomenduota Povilo Make up forever ful cover conclear sake kad geras  4u.gif

Jis tikrai už BB geresnis, bandžiau abudu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 08 31, 10:29)
Sory už painią kalbą  doh.gif Įsigijau MUF . beje tepiau jį net be jokio kremo paakiams ir nesausino  bigsmile.gif

Dėl paakių sausinimo-jei visi bandyti maskuokliai labai sausina, vadinasi paakiams trūksta drėgmės ir maskuoklis nekaltas.

nesutinku. yra maskuokliu kurie sausina ir isryskina paakiu rauksleles blush2.gif blush2.gif
Atsakyti