Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

Jeigu po paakiais matosi kapiliarai, tai juos reiketu maskuoti su Make up for ever - full coverage maskuojamaja priemone, ji taip pat tinka ir pajuodusiams paakiams. As pati naudoju profesionalios linijos - Smashbox paakiams, super geras, labai graziai skaistina paakius ! 4u.gif http://www.justbeaut...eye_brightener/

Yra pirkti jo ir Krsitianoj berods.
Atsakyti
QUOTE(brashkee811 @ 2012 05 08, 22:45)
Jeigu po paakiais matosi kapiliarai, tai juos reiketu maskuoti su Make up for ever - full coverage maskuojamaja priemone, ji taip pat tinka ir pajuodusiams paakiams. As pati naudoju profesionalios linijos - Smashbox paakiams, super geras, labai graziai skaistina paakius !  4u.gif http://www.justbeaut...eye_brightener/

Yra pirkti jo ir Krsitianoj berods.

oi ne, mufe maskuoklis tai tikrai per sunkus schmoll.gif norisi kazko lengvo, skaistinancio. nera taip ,kad daug tu kapiliaru, kolkas tik keli, tai daug maskavimo kaip ir nereiketu
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 04, 15:47)
bet visgi pasirinksiu pigesni varainta, UK perkamiausias maskuoklis
http://www.boots.com...ncealer_984434/

aš turiu šitą, man norisi ko nors labiau kreminio, riebesnio, nes turiu sausą odą ir nelabai man patinka, kad ištapšnojus jis toks labai sausas tampa, nežinau ar suprantamai paaiškinau g.gif šiaip šviesina neblogai, bet dabar pradedu galvoti, gal man jau ir korektoriaus reikia g.gif

QUOTE(Wiktoo @ 2012 04 28, 10:47)
Sveikos,

gal kas bandėte paakių šviesinimui
Benefit Ohh La Lift paakių kremas
user posted image

turėjau, na man jokio stebuklo jis nedarė g.gif antrą kart nepirkčiau ax.gif
Atsakyti
O kokia gera tema, kur aš anksčiau buvau ir nemačiau jos!!!! Na bet jau prisiprekinau ir reik priemones naudot iki galo smile.gif Turiu labai tamsius paakius ir vis dar ieškau man idealios priemonės. Geriausia ką turiu šiai dienai, tai PUPA Luminys touch, net gi visai ranka kiltų antrą tokį nusipirkti. Kaip vasarai labai lengvas ir bendradarbiaudamas su pudrom visai neblogą rezultatą palieka.
Antras pagal svarbumą pagalbininkas - Too faced concealeris, tirštas, bet daugiau užtepus, laikui bėgat išlenda raukšlės.
Na ir kosmetinėj dar voliojasi Max factor Mastertouch ir Artdeco Perfect teint. Šiek tiek su spalvom nepataikiau, tai laukiu kol įdegsiu smile.gif max factor greit gražiai įsigeria, bet mano paakius nelabai maskuoja ir net sakyčiau dėl to savo gražaus įsigerimo išryškina įdubimus ir pan., ir aš jo labai neliaupsinčiau. O artdeco man primena gosh, panašaus lygio ir gailint pinigų eksperimentams dar prigriebčiau jų, nes tepliotis kažką tai reikia, o jiems ir akcijos dažnai visokios būna. Ne WOW, bet gerai.
Atsakyti
neturiu tamsiu paakiu, bet visgi pasidazius kremine pudra isryskeja tamsesni idubimai, naudoju rimmel korektoriu paakiams... labai geras, islygina paakius.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 04, 15:47)
gal ir neblogas , nes ir kaina apie 80 lt   smile.gif
Papildyta:

as pirkau uz 25€ erase paste. siaip panasus buvo vienas is laura miercier, bet buvau nenutaikius spalvos schmoll.gif schmoll.gif
pupa ten ne maskuoklis, o highlighteris. turejau - nepatiko, nes daze kazkokiais dryziais schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 10 rugpjūčio 2012 - 15:09
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 04, 16:47)

isbandziau si maskuokli ir nesuprantu ko ji giria, nepatiko man,nemaskuoja, toks sunkus, nepasidengia graziai schmoll.gif labiau patiko loreal lumi magic, bet neidealus irgi.
vasara, dingsta tamsus paakiai, bet ''ant rudens'' vel busiu paieskose
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 08 11, 16:12)
isbandziau si maskuokli ir nesuprantu ko ji giria, nepatiko man,nemaskuoja, toks sunkus, nepasidengia graziai schmoll.gif labiau patiko loreal lumi magic, bet neidealus irgi.
vasara, dingsta tamsus paakiai, bet ''ant rudens'' vel busiu paieskose

man vasara tas pats, oda gražiai įdega, makiažo beveik nereikia, o tik ateina ruduo, prasideda odos problemos, tamsūs paakiai ir t..t
Atsakyti
QUOTE(vanilla77 @ 2012 08 07, 15:15)
neturiu tamsiu paakiu, bet visgi pasidazius kremine pudra isryskeja tamsesni idubimai, naudoju rimmel korektoriu paakiams... labai geras, islygina paakius.

neseniai nusipirkau ir likau maloniai nustebinta, mažas skirtumas nuo tu brangesniu..
Atsakyti
gal kas naudoja Clinique All About Eyes Concealer? labai domina atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 08 23, 12:08)
gal kas naudoja Clinique All About Eyes Concealer? labai domina atsiliepimai.

Aš naudoju, pas mane spalva- 03 Light Petal. Nežinau, man jis toks sausokas, kai pasitepu, iš karto lyg ir nieko, bet netrukus atsiranda toks sausumo jausmas, paryškėja raukšlelės po akimis, nors šiaip tamsius paakius maskuoja gerai.
Tikrai nebekartosiu, nes norisi kažko labiau drėkinančio ir neatrodančio kaip powder finish.
Atsakyti
Kad ir kokią maskuojančią priemonę naudočiau, prieš tai patrinu paakius leduku ir nusausinu. Efektas daug ryškesnis. thumbup.gif
Atsakyti