Zinokit merginos, issisprendziau regis serpetojimo problema! nusipirkau Coryse Salome Silky Cleansing Milk ir pradejau juo tepti. Jis ir nuvalo ir padrekina oda. Labai lengvas toks. Ir kazkaip nebesimato tu serpetojimu! gal mano oda toj vietoj tiesiog per sausa budavo arba gal todel kad pakeiciau maskuokli i skystesni.. na vienu zodziu, kad ir kas padejo, dziaugiuosi vis tiek!
gal kas turite Benefit Erase Paste Concealer? labai domintu atsiliepimai
QUOTE(Mitsouko @ 2008 09 05, 23:00)
as tai kai yra nuotaika tiesiog BE mineralines pudros daugiau uztepu,labai gerai maskuoja, o siaip nemaskuoju
puiki priemonė, pritariu
Papildyta:
QUOTE(Etra @ 2008 09 08, 14:58)
Aš tai naudoju manhattan wake up consealer. Patinka nors puikiausiai sueina ir kokia sviesesnio atspalvio kremine pudra - nors ir pas mane tikrai yra ka maskuot.
Beje, prie tos pacios temos. O kokius jus naudojat paakiu kremukus, kad gražint odelę, naikint tuos ratilus aplink akis? Galvoju apie clinique all about eyes. Gal kas bandet - ar padėjo?
Beje, prie tos pacios temos. O kokius jus naudojat paakiu kremukus, kad gražint odelę, naikint tuos ratilus aplink akis? Galvoju apie clinique all about eyes. Gal kas bandet - ar padėjo?
girdejau irgi neblogas
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 09 21, 11:39)
Kelias dienas tepiau EM Perk me up mineraliniu maskuokliu, paskui ant viršauws mineraline pudra. Na išsilaikė puikiai, nesubėgo į raukšleles. Kol kas 10 balų. (Tik bijau prisikarksėt...)
Reikės pabandyti
Papildyta:
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 12:19)
Ant paakiu negalima tepti sunkaus (krempudru, mineraliniu pudru), dazniausiai tai dar labiau isryskina patinima ir subega i rauksleles. As tepu NIVEA toniniu drek. kremu juos. Tai gan gerai pamaskuoja ryte patinusius paakius, nors siaip neturiu problemos su jais. Tada ir oda gaiviai atrodo, o paakiai nesunkus
reikės nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(mijamaja @ 2008 09 21, 18:44)
Kur ji galima isigyti?
Gal kuri jau esate isbandziusios zurnaluose reklamuojama GARNIER maskuokli?
Gal kuri jau esate isbandziusios zurnaluose reklamuojama GARNIER maskuokli?
bandžiau, nieko gero
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 16:29)
Lengvas jis, skystokas, pasviesina paakius, tokie atsigave, kelias dienas nesidaziau kazkaip juo, tai pasidarius makiaza pirma mintis buvo - jetus, kiba neissiemiegojau, paskui atsiminiau kad pamirsau highliteri
tūrėtu būti neblogas
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 09 22, 08:41)
Va kas įdomiausia nesubėga (svarbiausia jos nepadauginti....) O tas Nivea kremas man asmeniškai klaikus tikrai buvo: tepėsi labai prastai ir pats kaip iš gabalų sudarytas, dar kimšo poras ir pan. po kokių 3 pabandymų keliavo lauk.
www.everydayminerals.com o paakiams turiu Perk me up maskuoklį (jis matinis švelniai rausvos spalvos, ir nesimato, kad tepta kažkas, tarsi susigeria į odą). Dar parkeliauja ir keli kiti maskuokliai, tai rinksiuos ką nors
www.everydayminerals.com o paakiams turiu Perk me up maskuoklį (jis matinis švelniai rausvos spalvos, ir nesimato, kad tepta kažkas, tarsi susigeria į odą). Dar parkeliauja ir keli kiti maskuokliai, tai rinksiuos ką nors
pritariu jau išbandta
QUOTE(myglle @ 2012 04 03, 18:02)
gal kas turite Benefit Erase Paste Concealer? labai domintu atsiliepimai
naudojau, berods 2nr. Iš pradžių labai nepatiko, bet po to įsimylėjau Labai įdomi tekstūra, tanki, tiršta... Maskuoklis labai rausvas, tai jis man neutralizuodavo paakius ir bright efektą duodavo...Vis mąstau, kad reiks įsigyti vėl. Priskirčiau jį prie korektorių, o ne maskuoklių .
Aš dabar naudoju Nip+Fab Eye Fix. Skystas, šviesus, nenubėga, į raukšleles nesubėga. Man patinka. Turbūt šitam pasibaigus pirksiu vėl.
O kremas Nip+Fab Dark Circle Fix nepatinka visiškai JOkio poveikio nepastebėjau.
Dar esu turėjus Art Deco, tas irgi labai patiko
O kremas Nip+Fab Dark Circle Fix nepatinka visiškai JOkio poveikio nepastebėjau.
Dar esu turėjus Art Deco, tas irgi labai patiko
QUOTE(makeup @ 2012 04 03, 23:50)
naudojau, berods 2nr. Iš pradžių labai nepatiko, bet po to įsimylėjau Labai įdomi tekstūra, tanki, tiršta... Maskuoklis labai rausvas, tai jis man neutralizuodavo paakius ir bright efektą duodavo...Vis mąstau, kad reiks įsigyti vėl. Priskirčiau jį prie korektorių, o ne maskuoklių .
as irgi labai ji noriu isigyti, nes mano megstamiausia youtubes make up artist tik ji naudoja ir ji giria.nes sako kad tas rausvumo atspalvis neutralizuoja tamsesnius paakius.
QUOTE(myglle @ 2012 04 04, 09:34)
as irgi labai ji noriu isigyti, nes mano megstamiausia youtubes make up artist tik ji naudoja ir ji giria.nes sako kad tas rausvumo atspalvis neutralizuoja tamsesnius paakius.
gal ir neblogas , nes ir kaina apie 80 lt
Papildyta:
bet visgi pasirinksiu pigesni varainta, UK perkamiausias maskuoklis
http://www.boots.com...ncealer_984434/
Mano paakių oda taip pat plona, todėl jie beveik visada mėlynuoja, tą dar labiau paryškiną akių mėlyna spalva. Gerai maskuoja labai šviesaus ir balto atspalvio maskuokliai, o pas ką būna patamsėjimai į rudumą, padės paprastas maskuoklis kūno spalvos. Būna ir į žalią atspalvį paakių (mačiau pas pažįstamą), tada rožinis maskuoklis padeda.
Ši tema man labai aktuali Beje, dar minimaliai padeda paakių kremai, kurie mažina tuos tamsius ratilus.
Ši tema man labai aktuali Beje, dar minimaliai padeda paakių kremai, kurie mažina tuos tamsius ratilus.
Merginos, kurios naudojat YSL Touche eclat, kurį atspalvį naudojate? Nusipirkau nr. 1, ir galvoju, ar nebus per šviesus
Sveikos,
gal kas bandėte paakių šviesinimui
Benefit Ohh La Lift paakių kremas
arba
Benefit Depuffing Action paakių želė
kokie atsiliepimai, ką patartumėte rinktis?
ačiū
gal kas bandėte paakių šviesinimui
Benefit Ohh La Lift paakių kremas
arba
Benefit Depuffing Action paakių želė
kokie atsiliepimai, ką patartumėte rinktis?
ačiū
QUOTE(TexSy @ 2012 02 26, 16:01)
paieskojau ebay tos 15 concealeriu palettes. Radau gan pigiai. ir dar uz siek tiek daugiau gali pridet 120 seseliu palette. Klausimas, ar nebus ten labai jau viskas prasta? na neturiu as labai tamsiu paakiu ar pan, bet jei ten jie labai prasti, tai nesinori pinigu ismest...
Turiu tą kinišką ebay maskuoklių paletę, esu tikrai patenkinta, maskuoja gerai, laikosi ilgai. Yra žalia spalva paraudimams maskuoti, violetinė - pigmentinėms dėmėms ar patamsėjimams po buvusių spuogų. Yra viena blizganti balta spalva - highlighteris. Tamsiausias spalvas bandžiau naudoti kontūravimui - visai nieko. Esu turėjusi ir tą 120 šešėlių paletę - spalvos pigmentuotos, yra ir matinių ir blizgių. Ją pardaviau tik todėl, kad šešėliais beveik nesidažau, o paletė buvo tik įgeidis, kurį norėjau patenkinti
rekomenduokit kąnors mano vargšams paakiams
mano oda po akim labai plonytė ir matosi kraujagyslės, kurių dėka atrodau lyg išsitepliojusi tušu o jei dar būnu ir neišsimiegojusi tai vaizdelis išvis nekoks.. taigi norėtųsi kažko lengvo, gaivaus ir pamaskuojančio, skaistinančio, kad atrodyčiau atsigavusi, o ne kaip po gero baliuko..
mano oda po akim labai plonytė ir matosi kraujagyslės, kurių dėka atrodau lyg išsitepliojusi tušu o jei dar būnu ir neišsimiegojusi tai vaizdelis išvis nekoks.. taigi norėtųsi kažko lengvo, gaivaus ir pamaskuojančio, skaistinančio, kad atrodyčiau atsigavusi, o ne kaip po gero baliuko..